موتور یکی همون موتور xu7jp4 و دیگری tu5 هست
پارس elx : صندلی های برقی - کامپیوتر سفری - ترمز abs و چرخهای دیسکی عقب - شتاب خوب(11 ثانیه حدودا که 10.7 اعلام شده فکر کنم، نه از طرف ایران خودرو) ، سنسور خطر عقب و چند تا امکانات دیگه مثل رینگ اسپرت آلمینیومی و .....
ولی فکر کنم اتوماتیکش اینا رو نداشته باشه و اینکه شتابش هم زیاد تعریفی نداشته باشه :46:
نمیشه اتوماتیک سافارشی رو خرید که این ها رو هم داشته باشه؟؟؟؟
اگه صفرش رو بگیرین موقع فروش احتمالا با افت قیمت زیادی مواجه بشه و به نظر شخصی خودم خرید صفرش عاقلانه نیست
اره این رو با شما موافقم .ولی اجبار نیست که ماشین اتوماتیک باشه پدر من 20 ساله داره با دنده رانندگی میکنه.ولی دوست داره اتوماتیک ولی با تجهیزات باشه
--------------------------------------------
یه سوال اگه جسارت نیست؟؟
نه بابا چه جسارتی
من از قوانین واردات خودرو خبر ندارم
ولی جانباز بودن پدرتون در اون حد حساب نمیشه که یه خودرو درست و حسابی وارد کنین؟؟(از نظر درصد میگم )
اینطوری خیلی بهتره :11:
چرا پدر من جانباز 50% هست و اگه این قانون وجود داشت می تونست بیاره.ولی این قانون فقط واسه 1 هفته بود و سری لغوش کردن ((یه جورهای میشه کفت فقط واسه تهرانی ها بود که سری ماشین رو وارد کردند و بعد هم لغوش کردن))اگه بود ما هم حتما یه سانتافه می خریدیم بابام همیشه تو روحیاش به سر میبره.:41:
و یه چیز دیگه ما ماشینمان سمند82 هست و بابام هم ازش راضی هست .ولی میگن پژو پارسها از لحاظ کیفیت به خوبی سمند ها نیست راسته به نظر شما؟؟؟و وخصوصا اتوماتیکش؟؟؟؟؟؟
--------------------------------------------
حالا چرا با این همه تاکید؟؟ بهتر نیست هر 2 ماشین رو شرح کرد تا انتخاب با خود خریدار باشه؟