حميدددددددددددددددددددددد دددددد
الان رفتم رو صفر گذاشتم يكي از سابها قطع شد!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::18::18::18:
رو 6 هم كار ميكنه اما خيلي خيلي ضعيفه!!!!!!!!!!!!:18:
جريان چيه؟؟؟؟
حميدددددددددددددددددددددد دددددد
الان رفتم رو صفر گذاشتم يكي از سابها قطع شد!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::18::18::18:
رو 6 هم كار ميكنه اما خيلي خيلي ضعيفه!!!!!!!!!!!!:18:
جريان چيه؟؟؟؟
سلام
بچه ها راستي اين sound retriever چيه؟ هر بار كه آهنگ رو ميزنم بعدي خودش اتومات ميره رو 2 بعد بايد خودم خاموشش كنم وقتي كه روشنه فشار زيادي به سيستم مياد درسته؟؟؟؟
يه چيز ديگه هم هست كه وقتي كه ظبط رو خاموش ميكنم بعد روشن ميكنم يه تقه از يكي از يا شايد هم دوتا سابها مياد صدايي مثل اينكه با تاخن بزني رو صفحه ساب جريان چيه؟؟؟؟
با سلام....
مدتیه که میبینم بعضی از ترک ها رو ضبط اجرا نمیکنه و بهشون که میرسه هیچ اتفاقی نمیفته!...رو 4150 و 4050 و 7150 این مشکل رو به کرات دیدم....جالبیش اینجاس که ترک های خاصی رو هیچکدوم اجرا نمیکنن!...کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
در ضمن دنبال یه Convertor هستم که MP3 رو با کیفیته خوبی به WMA تبدیل کنه....میدونم همه ی کانورتورها اینکارو میکنن ولی اکثرا اگه دست به Bit rate نزنی و کمش نکنی حجم فایله WMA بیشتر از MP3 اولیه میشه!کسی نرم افزاری میشناسه که علاوه بر کاهشه حجمه موزیک کیفیت رو در حد بالا نگه داره؟
آقایون باندهای 6993 Pioneer چه جور باندهایی هستند؟؟؟؟؟؟؟
اگه می شه قیمتشم لطف کنید!!!!!
دمتون گرم!!!!!!
سلامنقل قول:
كار باس بوست تقويت يه سري فركانس(تو دامنه تعريف شده)هستش.ربطي به قطع شدن نداره!!!:18:نكنه آمپ مشكل داره؟آك گرفتي؟
هر دوتا رو صفر بزار.بعد برو دوباره از صفر سيستم رو تنظيم كن.
حميد من نميدونستم بيس بوست دوتا هست من فقط يكي رو روي صفر گذاشتم حالا هم رفتم اون يكي رو ديدم و رو صفر گذاشتم بعد سيستم رو تنظيم كردم اما ديدم بيس سيستم خيلي افت كرده!!!:41: منم رفتم هر دوتاشونو گذاشتم روي 6db گذاشتم عيبي كه نداره ها؟اما يه سوال ديگه هم مونده اونم اينه كه ساب سمت راننده نسبت به اون يكي ساب بيشتر بازي ميكنه جريان چيه؟؟؟؟ :18: فك كنم وقتي رفتم تنظيمات بيس بوست رو عوض كنم دستم هم خورد به اون پيچ هاي گين ممكنه به اون ربط داشته باشه؟؟؟ مثلا مال يكي از سابها بيشتر باز شده باشه منظورم پيچ گين هست
كمك ك ك ك ك ك ك
سلامنقل قول:
اینی که گفتی کارش افزایش بیت ریت موزیک هست با یک سری پروسس خاص که توصیه میکنم اول این رو روی 2 بزار بعد برو سیستم رو تنظیم کن مال من که رو 2 همیشه و واقعآ تاثیر داره-دومی رو هم اطلاعی ندارم.
سلامنقل قول:
طبیعیه چیز خاصی نیست زیاد بهش حساس نشو.
برای Convert فقط از پلیر معروف jetAudio استفاده کن چون امتحانشو پس داده و تنظیمات نسبتآ آسان و کاملی هم داره.
لینک دانلود آخرین ورژنش:
کد:http://rapidshare.com/files/394994623/Cowon.JetAudio.v8.0.6.500.Plus.VX-FOSI.rar
رضا جان یک عکس از قسمت تنظیمات آمپت بزاری بهتر میشه راهنماییت کرد.نقل قول:
نظرتون درباره ي باند پايونير 6993 چيه؟ آمپ قديميمو تعمير كردم
می خوام از سه تا باند واسه ی عقب ماشین (پراید) استفاده کنم
بعنی یه جفت و یدونه تک
حالا میخوام بدونم که دو تا 6975 با یدونه 718ex بهتره یا دو تا 718ex و یدونه 6975
البته 6975 از این 90 تومنی ها
چه آمپی واسه این سیستم پیشنهاد میکنید
سلام
بچه ها اگه خدا بخواد شايد ماشين رو عوض كنيم صفرشو بگيريم اگه تا فردا جور شه خوب سيستم رو از روش در ميارم و ديگه سابها رو تو باكس ميذارم چون واقعا ساب كه فري بسته ميشه هم به خودش هم به آمپ فشار زيادي مياد و تازه صدايي كه ساب توي باكس داره تا رو طاقچه زمين به آسمون هستش
راستي دوستان 6975 v2 500 وات كه جديد اومده ديديد؟؟؟ آمپ 8104 من ميتونه يه جفتش+6975 هاي خودم رو ساپورت كنه؟ نميدونيد چند آر ام اس هستن؟؟؟؟ گفتم حالا كه ميخوام سابها رو بذارم تو باكس و از يه طرف 2 كانال آمپ باندها خاليه يه جفت500 وات اضاف كنيم+300 واتهاي خودن خيلي خوب ميشه نه؟