خوب چون بايد باهات دوست بشه!:31:نقل قول:
خوب معلومه توي ليست نمياد آخه مگه اون تلفن داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد انقدر باهاش حرف بزني تا باهات دوست بشه:10:
Printable View
خوب چون بايد باهات دوست بشه!:31:نقل قول:
خوب معلومه توي ليست نمياد آخه مگه اون تلفن داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد انقدر باهاش حرف بزني تا باهات دوست بشه:10:
سلام بچه ها.میخواستم بدونم چرا وقتی سیمز رو دوباره نصب میکنم دیگه نمیتونم فایل های دانلودی رو تو بازی ببینم؟؟؟؟
سلام!نقل قول:
خب وقتي تو پوشه دانلود ميريزي نمياد تو بازي؟؟؟؟؟اول بازي ازت ميپزسه چي ميزني؟
دوست بشه میاد؟ باشه.نقل قول:
خوب چون بايد باهات دوست بشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد انقدر باهاش حرف بزني تا باهات دوست بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون جادوگره و اون چینیه چی؟ اونا هم باهاشون دوست بشم میان؟
خوب وقتي سيمز رو پاك ميكنيد بايد محتويات پوشه ي دانلود رو يك جايي ذخيره كنيد وگرنه با پاك كردن سيمز اونها هم پاك ميشن:46:نقل قول:
اما اگر با ريختن فايل هاي دانلودي باز هم نيومد بايد اون صفحه ي آبي كه اول بازي مياد رو Enable بزنيد و 2 بار از بازي خارج بشيد و دوباره بيايد داخل بازي تا درست بشه:46:
آره اونا هم مياننقل قول:
جادوگره که اصلا بوقه. ده ساعت دارم باهاش حرف میزنم توی لیست اونایی که میشناسم نمیاد چه برسه به اینکه بیاد خونم!نقل قول:
آره اونا هم ميان
پا گنده رو هم موفق شدم بیارم خونم!
میخوام برم سر اون یارو بوداییه.
سه شنبه - پنجم شهریور Sims 2: Apartment Life وارد بازار میشه
احتمالا دو روز ، بعد از این تاریخ ، بچه های زحمت کش Cracker قفل بازی رو میشکنند و ما با قیمت استثنایی 500 تومان خریداری می کنیم <<<البته به جز مرضیه خانم>>> چون این خانم سه سوته دانلود میکنه
خوب منم تا به حال تمام پک های the sims 2 را از اینترنت دانلود کردم و تمامی پک ها را دارم در ضمن این کرک را ایرانی ها فکر نمی کنم انجام بدن :13:نقل قول:
بله ، بنده نیز چنین حدسی زده بودم که نباید کار ایرانی ها باشهنقل قول:
سوال: شما نمی دونید که پک های The Sims 2 رو کدوم کشور کرک می کنه
سوال: اگه دقت کرده باشید megagames دارای تمامی کرک های بازی های دنیا و پک های The Sims 2 هست . این سایت برای کدام کشور هست؟
هر کی این سوال ها رو میدونه دریغ نکنه
متشکرم:10:
احتمالا هر دوشون مال آمريكا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينم يك موي ديگه براي دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود:
کد:http://www.raonsims.com/item/download.php?fileName=raonjena_mhair34_set.zip&kind=item&num=226