512 طلایی حتما فرقی داره با 2 مگ برنزی سرعت بالاتره و پینگ پایین تری تره ولی اگه یه چیزی شیک و مجلسی میخواین 512 Gu رو بگیرن نه 2 مگ برنزی :n16:نقل قول:
Printable View
512 طلایی حتما فرقی داره با 2 مگ برنزی سرعت بالاتره و پینگ پایین تری تره ولی اگه یه چیزی شیک و مجلسی میخواین 512 Gu رو بگیرن نه 2 مگ برنزی :n16:نقل قول:
ممنون / اره تا 190 هم میره ولی نرمالش 180-185 هست / نه سیم کشی و غیره مشکلی نداره/ بهم گفت1 به 10 شیر شدید من فکر می کردم 1 به 8 هست / من موندم پس چه جوری 1 مگ سرعتش 120 هست؟؟ اگه اون 120 هست باید این 240 باشهنقل قول:
ولی داخل سایت زده 1 به 8
تو این مملکت هیچیش درس نیست
از نظر سرعت 2 مگ برنزی بهتره 2 مگ واسه من 180 میده ولی 512 نهایتا128 تا میده/ ولی پینگشو اطلاعی ندارمنقل قول:
شایــد اون لینکی که میگیرین زیاد جالــب نیست :دینقل قول:
1 به 8 درسته ، 1 به 10 نیست که :n13:
2 مگ داشتم حداکثر 210 میده ، بیشتر نمی ذارن بشه :n02::n02:
512 طلایی بیشتر از 128 میده ، پرسیدین که دارین میگین؟
از نظر سرعت ۲ مگ نامحدود طلایی بهتره یا ۱ یا ۲ مگ حجمی ؟
من از پشتیبانی پرسیدم (شیراز) گفت 1 به10 /زنگ زدم تهران گفت 1 به 8 بعد سرعتمو گفتم واسم چک کرد گفت اره1 به 10 هست / بعد برای اینکه صحبتشو جم کنه یه مشت چرت و پرت گفتنقل قول:
/اینایی که سرعت نهایت 210 هست 1 به 10 هست / واسه منم بعضی موقع ها میره روی 210 ولی میانگینش 185 هست- نه لینک اختصاصی هست /طلایی 1 به 4 هست 512 نهایتا 128 تامیده
اره پرسیدم
شما در حال حاضر چه سرویسی دارید؟
مقایسه اینجوری نمیشه کرد اون نامحدود هست اون یکی محدودنقل قول:
ولی طلایی 1 به 4 هست - حجمی اطلاعی ندارم
دوستان کسی اینجا از فن اوای اهواز اشتراک داره؟
بنده چند سال پیش از این شرکت اشتراک داشتم اون موقعها 128 کیلوبایت 1 مگ سرعت داشت تازه شبانه هم مشکل پیدا کرده بودن به 128 برنمیگشت یه مدت من تو همون مدت 100 گیگ دانلود کردم و دو ماه هم تمدید کرده بودم سره یکماه که تموم شد ماه بعدیم رو خوردن که باعث شد از اون شرکت بیام بیرون . البته تو اعتراضی که کردم به این کارشون میگفتن البته یکماه شما درست که مونده ولی نمیدونیم چرا اینجا واسه من بسته شده خلاصه با این رفتارشون حس کردم روی سره من دو تا گوش دراز میبینننقل قول:
یعنی1مگ 128کیلوبایت و 2مگ 250کیلوبایت تو دانلود شبانه میده؟سرویس1مگ و 2مگشو رو چند میبنده؟اطلاع دارید؟فقط شبانه واسم مهمهنقل قول:
میتونه جای مخابراتو پر کنه برامون ؟چون مخابرات شبانه رو حذف کرده