گامی در راه درس خواندن اجباری دانشجو.:31:نقل قول:
البته به خود دانشجو مربوطه اما حیفه که آدم این همه پول بده اما درس نخونه.:20:
Printable View
گامی در راه درس خواندن اجباری دانشجو.:31:نقل قول:
البته به خود دانشجو مربوطه اما حیفه که آدم این همه پول بده اما درس نخونه.:20:
میخواستم بدونم که امکانش هست که بشه از دانشگاه غیر انتفاعی رفت به آزاد؟شرایط انتقالی از یه غیر انتفاعی به یه غیر انتفاعی دیگه چجوریاس؟مثلا از شهرستان به تهران؟
نقل قول:
فک نکنم بشه روش ززیاد حساب باز کرد ...
چون غیرانتفاعی هم پولی شده و شبیه آزاد به عمرا بشه به همین راحتیا از شهریه تحصیلی هر دانشجوش بگذره و انتقالش داد واسه همین معمولا اجازه جابجایی میدن نه انتقالی مگه اینکه با پارتی بازی بشه کاری از پیش برد
تجربه خودم بود از یه ترم تو غیرانتفاعی و بعدم آزاد :|
علی جون این کنکور دوم که چند روز دیگه هست رو چیکار کردی؟ زدی رودهن؟
سلامنقل قول:
آره زدم
ولی نمیرسم درسی بخونم ، :( زیاد امیدوار نیستم .
سری پیش ترازت چند شد؟نقل قول:
نقل قول:
این کارنامم !
الان که خودم دیدم 11 تا داشتم تا رودهن فک کنم !:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکم مشاوره میدین :11:
من کاردانی حسابداری دارم . یعنی کارشناسی بودم بخاطر شرایط بد تحصیل مجبور شدم با کاردانی بیام بیرون
الان میخوام کارشناسی بگیرم آخه خیلی تو سرم میزنن بخاطر کاردانی و اینکه کار فقط برای کارشناسی پیدا میشه و این حرفا .
میخوام تو شهرمون ادامه بدم که شرایط راحتتر بشه .
از اون طرف حسابداری نداره اگر هم داشت نمیرفتم چون زده شدم از این رشته بین عمران و نرم افزار زدم نرم افزار
حالا شک دارم به اینکه میتونم بخونم کامپیوترو منی که انسانیم و حسابداری ؟ نرم 2 ترم ببینم نمیتونم کلی پول هدر بشم و ضایع بشم بیام بیرون
آخه شنیدن 70 واحد آخر اون رشته رو دانشجوهای کردانی به کارشناسی یه رشته ی جدید (مثل من ) میخونن .
گیجم نمیدونم چی میشه :41:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ، نحوه پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته وكارشناسي ناپيوسته دانشگاه علمي- كاربردي سال 1390
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون مقاطع كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي- كاربردي سال 1390ميرساند كه اطلاعيه اين سازمان درباره تاريخ، نحوه پرينت كارت و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون مقاطع مذكور از طريق پايگاه اينترنتي سازمان سنجش و در هفته نامه پيك سنجش مورخ 28/9/90 منتشر ميگردد.
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
آغاز توزیع کارت کنکور کارشناسی ناپیوسته آزاد از سه شنبه
کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی از سه شنبه توزیع می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، آزمون کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی روز جمعه 25 آذرماه با رقابت 117 هزار داوطلب برگزار می شود که از این تعداد 34 درصد زن و 66 درصد مرد هستند.
توزیع کارت این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایت www.azmoon.org از ساعت 11 صبح روز سه شنبه 22 آذرماه آغاز می شود و تا یک ساعت پیش از شروع آزمون ادامه خواهد داشت.
داوطلبان می توانند با وارد کردن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت کرده اند، نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.
اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است روز چهارشنبه 23 آذرماه صبحها از ساعت 8 تا 12 و بعد از ظهرها از ساعت 13 تا 17 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت اقدام کنند.
رشته حسابداری جز رشته های فنی مهندسی نیست ولی نرم افزار که میخواین بیاین فنی مهندسی هست و به مراتب سختی دروس خیلی بیشترهنقل قول:
من خودم نرم افزار خوندم و این رو بهتون بگم اگر علاقه دارید وارد بشید و الا بعضی از دروسش براتون سخت میشه شرایط و به اسم رشته که نرم افزار هست زیاد توجه نکنید چون رشته تحصیلی سخت محسوب میشه
رشته خیلی خوبیه ، بازار کارشم خوبه ولی سختی های خودش رو داره و باید باهاش کنار بیاین
وارد رشته نرم افزار بشید تعداد زیادی واحد پیش نیاز رو هم باید بگذرونید که عملا یک سال فقط پاس کردن این دروس زمان میبره ، به نظر من اگر بتونید همون رشته حسابداری رو ادامه بدید گزینه بهتریه تا بخواین تغییر رشته بدید ولی اگر تصمیمتون جدی هست و باید حتما تغییر بدید شرایط اینه ، باید اول از همه علاقه داشته باشید به این رشته و در ثانی آمادگی گذروندن دروس پیش نیاز رو داشته باشید