سلام
می خواستم بدونم کارت گرافیک xfx geforce 9600 gt 512 از لحاظ کارایی چطوره و ارزش قیمتش رو داره یا نه ؟
تو همین رنج قیمت بین 230 تا 260 کارت گرافیک خوب چیه ؟
Printable View
سلام
می خواستم بدونم کارت گرافیک xfx geforce 9600 gt 512 از لحاظ کارایی چطوره و ارزش قیمتش رو داره یا نه ؟
تو همین رنج قیمت بین 230 تا 260 کارت گرافیک خوب چیه ؟
قابل توجه stream و actors و دیگر دوستان!
کارت گرافیک قوی تا 350 هزار تومان چی پیشنهاد میکنید. (برای کارهایی غیر از بازی)
لطفا بهترین مدل در این رنج قیمت را با ذکر دلیل لطف کنید.
ببخشید که یکم پر حرفی کردم
ممنون/
با 130 تومن geforce رم 512 برای اجرای بازی های گرافیک بالا چی بگیرم؟
اگه منظورت از MAINSTREAM کارت های متوسط هستند :نقل قول:
1- تاریخ عرضه دقیق از این کارت ها داری؟ من اصلا این سیستمو برای تابستون می خوام ببندم به نظرت (با توجه به بنچ مارک ها) تغییرات خیلی محسوسه و ارزش منتظر موندن 2 ماه رو داره ؟ کارت ها وقتی وارد بازار میشن قیمت های غیر واقعی دارن به نظرت چه قدر طول میکشه قیمت ها درست بشه؟
کارت خوبیه ولی تا 260 تومن میشه 8800GT رو هم وارد گزینه ها کرد.نقل قول:
اگه یکم بودجه رو بالاتر ببرید می تونید سراغ Geforce 9800 GTX برید.نقل قول:
تاریخ دقیق عرضه این سری June 16th هست یعنی 13 روز دیگه. کارتها هم که عرضه میشن فقط توی ایران قیمت غیر واقعی دارند که الان با زیاد شدن برندها و وارد کننده ها مشکل غیر واقعی بودن قیمت داره برطرف میشه. شما نهایتا تا یک ماه دیگه می تونید این کارتها رو با قیمت مناسب خریداری کنید.نقل قول:
از 8800GT ? کی میگه ؟ ها ها چرت گفته هرکی گفته .نقل قول:
اگه 9600GT میخوای Inno3d هست زیر 200 تومن بهترین انتخابه ولی تا 260 تومن میتونی 8800GT بگیری .نقل قول:
سلام
من می خوام یه 9600 گیگابایت بخرم تو رایان صبا زده 240 اگه بخرم کی میاد در خونه؟(کسی خریده)؟
بعد می خواستم بدونم که کارت 9600 گیگا تو بازار تهران هست ؟ قیمت؟:5:
خیلی ممنون که جواب ما رو دادین
با سلام خدمت دوستان
قصد خريد يك كارت گرافيك دارم.در مورد كارت گرافيك و اينكه چه مدلي از آنرا تهيه كنم اطلاعات كافي ندارم.قيمت هم بين 300 تا 350 مدنظرم هست.براي صرفا بازي قصد خريد ندارم ولي دوست دارم يك كارت گرافيك قدرتمند و جديد (نه حرفه اي) با توجه به سفارش خريد يك سيستم جديد روي سيستمم داشته باشم.ميخوام كارايي بالايي داشته باشه.تاحد امكان صداي فن خيلي پاييني داشته باشه.يكي از دوستانم ميگفت كارت گرافيك Sparkle Calibre P960 با پردازنده گرافيكي Geforce 9600GT با حافظه 512DDR3 با قيمتي در حدود 270000 تهيه كنم كه مجهز به سيستم خنك كننده پيشرفته Dual Fly و صداي فن كم كه در برخي مدلهاي Calibre مشاهده ميشه و مبدل DVI به HDMI و وجود فناوري SCT و VRT (كه نميدونم چي هستند)ميباشند.
در مورد پسوندهاي كارت گرافيك (مثل GT و GTX و GTS )هم اگر قدري توضيح بفرماييد كه چه مزيتي نسبت بهم دارند ممنون ميشم.
با تشكر.