نظر شما در مورد GIGA-965p-DQ6 چطوره؟[/QUOTE]
بسیار بد. باس سی پی یوش 1066 هست . باس رمش هم 800 هست. بسیار ضعیف هست و اصلا به درد نمی خوره.
Printable View
نظر شما در مورد GIGA-965p-DQ6 چطوره؟[/QUOTE]
بسیار بد. باس سی پی یوش 1066 هست . باس رمش هم 800 هست. بسیار ضعیف هست و اصلا به درد نمی خوره.
دوست عزیز نظراتون کاملا درسته .کی گفت P5Q بده؟ من اونو خیلی می پسندم. ولی وقتی پیدا نمیشه چکار کنیم. حالا میخواد کم مصرف باشه یا پر مصرف. فرقی نداره. تازه وقتی هم پیداش کنی باید خیلی بیشتر از ارزشی که داره اون رو بخری که 150 تا بیشتر ارزش نداره.نقل قول:
سلام.نقل قول:
solid capacitors
اون زمان قضيش فرق ميكنه ولي در كل منظور من مقايسه درست بود نه فقط در حد نگاه ظاهرينقل قول:
سلام. سیستم توان مادر برد ایسوس 8فاز هست و بهتر می تونه پردازنده 6600 رو تأمین کنه و تو اور کلاک هم کم نمی اره. به نظر من ایسوس بگیری خیلی بهتره. (البته اگه تونستی پیدا کنی.:20:)نقل قول:
البته من تمام اینترنت رو زیر و رو کردم ولی هیچ چیزی در مورد امکانات و کارایی بایواستار پیدا نکردم.برای همین هم بی خودی این 2 مادر برد رو مقایسه نمی کنم.
سلام. مقایسه ی درست زمانی انجام می شه که یک سایت معتبر این 2 مادر برد رو با هم مقایسه کنه. چون کارایی و توان اورکلاک مادر برد چیزی نیست که بشه بدون ازمایش عملی در موردشون نظر داد. تا اون جایی که من می دونم هیچ سایت معتبری وقت نکرده مادر برد های بایواستار رو تست کنه:31::46:نقل قول:
البته شما بهتر می دونی که قابلیت اورکلاک فرکانس مسیر تا حدود 700 مگاهرتز کذب محضه و مثل این که بایو استار مردم رو نادون فرض کرده.
تو فرم anandtech كه من اونجا هم عضو هستم اين موضوع يه مقدار بحث شده P5q با 8 فاز با 1.45 ولت نتونست Q6600 رو تا فركانس 3600 اور كنه ولي Dfi Blood iron با 4 فاز بدون ولت Q6600 رو تا فركانس 3600 اور كرده بود. در آخر هم به اين نتيجه رسيديم كه كيفيت قطعات مهمتره تا 4 فاز يا 8 فاز بودند فرض كنيد برق خونه شما 3 فاز باشه ولي از سيمهاي ضعيف استفاده كنه خب اين بهتره يا برق تك فاز با سيم قوي.نقل قول:
با اين 700 با Cpu-Z وليد شده ممكنه تو اين باس(2800) ناپايدار باشه ولي اين ركود رو زده و به حدي پايدار بوده كه Cpu-Z اون رو تائيد كردهنقل قول:
البته شما بهتر می دونی که قابلیت اورکلاک فرکانس مسیر تا حدود 700 مگاهرتز کذب محضه و مثل این که بایو استار مردم رو نادون فرض کرده.
Solid فقط مربوط به طول عمر خازن ميشه و تاثيري تو سرعت نداره.نقل قول:
سلام
یه مادربرد پنتیوم 5 با قیمت حدود 65 که سی پی یو 2 هسته ای رو ساپورت کنه معرفی کنید
چی؟؟؟؟!!!:18: مادربرد پنتیوم 5 چی چیه دیگه؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده.:41: . ASUS - P5KPL-C با قیمت 70 تومن بخر.نقل قول: