نقل قول:
سلام ... واقعا جای تأسفه ... چرا اخراج شدین اخه :41: :41:
شما تا 6 ماه بعد از اخراج وقت دارین دفترچه بفرستین وگرنه غیبت میخورین
نقل قول:
سلام ... واقعا جای تأسفه ... چرا اخراج شدین اخه :41: :41:
شما تا 6 ماه بعد از اخراج وقت دارین دفترچه بفرستین وگرنه غیبت میخورین
باید بری با دانشگاه محل تحصیل تصفیه حساب کنینقل قول:
دانشجویان اخراجی 4 ماه فرصت دارند
6 ماه یا 4 ماه ؟؟؟
توی این چند ماه میتونم دفترچه دانشگاه آزاد بگیرم و اگه قبول شدم وارد داشنگاه آزاد بشم ؟
نمیشه تو همون 15 اسفند برم سربازی ؟
نقل قول:
4 ماه یا 6 ماهشو مطمئن نیستم ... من گفتم 6 ... اما مثل اینکه چهاره
اما میشه آزاد شرکت کنی و بری
تا قبل از 15 اسفند بله میشه . می تونی تا قبل از 15 اسفند یکبار دیگه هم در کنکور شرکت کنی .نقل قول:
چون من اطلاع دارم که گفتند دانشجویان اخراجی یا انصرافی تا قبل از اتمام سال اعزام بشرط عدم ورود به غیبت منعی برای شروع مجدد به تحصیل ندارند
اون 6 ماه هم مال زمانی هست که بخوای برگردی به دانشگاهی که ازش اخراج شدی و درستو ادامه بدی البته به شرطی که قبول کنند که اون هم با کمیسیون موارد خاص دانشگاه هست و گرنه برای معرفی خودت 4 ماه فرصت داری .
الان من 4 ماه وقت دارم برای ارسال دفترچه یا باید 15 اسفند برم ؟نقل قول:
" پارسال دفترچه پست کرده بودم که تا 15 اسفند 89 مرخصی دادن که من دانشگاه قبول شدم و بهمن 89 از دانشگاه اخراج شدم "
وقتي دانشگاه قبول شدين ديگه سوابق قبليتونو در نظر نميگيرن منظورم همون مرخصيه هستش , فارغا 6 ماه و اخراجيا 4 ماه فرصت دارند.نقل قول:
الان من 4 ماه وقت دارم برای ارسال دفترچه یا باید 15 اسفند برم ؟
" پارسال دفترچه پست کرده بودم که تا 15 اسفند 89 مرخصی دادن که من دانشگاه قبول شدم و بهمن 89 از دانشگاه اخراج شدم "
حالا براي اطمينان از دانشگاتونم بپرسين
چون اخراج شدین 4 ماه فرصت دارین . و قبل از 15 اسفند هم می تونید یه بار دیگه هم در کنکور شرکت کنید یعنی اگه الان تا قبل از 15 اسفند برای کنکور ثبت نام می کنند برو ثبت نامتو بکن .نقل قول:
این دوستمون میگه :
شما میگین :نقل قول:
وقتي دانشگاه قبول شدين ديگه سوابق قبليتونو در نظر نميگيرن منظورم همون مرخصيه هستش , فارغا 6 ماه و اخراجيا 4 ماه فرصت دارند.
اگه 4 ماه وقت دارم پس اون 15 اسفند به خاطر چیه ؟نقل قول:
چون اخراج شدین 4 ماه فرصت دارین . و قبل از 15 اسفند هم می تونید یه بار دیگه هم در کنکور شرکت کنید یعنی اگه الان تا قبل از 15 اسفند برای کنکور ثبت نام می کنند برو ثبت نامتو بکن .
شرمنده که این قدر سوال میکنم
چون وضعیتم مشخص نیست استرس دارم :41:
اون 15 اسفند برای اینه که اگه میخوای کنکور مجدد ثبت نام کنی بری و ثبت نامتو بکنی و اون 4 ماه هم فرصتی است که بتونی خودتو معرفی کنی برای سربازی .نقل قول:
شما سربازیتو برو اگه دیدی قبول شدی معافیت تحصیلی بگیر بیا درستو بخون .