سلطان چاوشی بازم ما رو دیوونه کرد
Printable View
سلطان چاوشی بازم ما رو دیوونه کرد
به نظر من محسن چاووشی مشاور هنری نداره برای همین داره پسرفت میکنه
باید یکی کمکش کنه تا درجا نزنه
بدور از تعصب این البوم یک شکست در کار اونه
الان داغیم و میگیم فوق العاده بوده ولی 2.3 هفته بعد مطمئینم نظرتون عوض میشه
من خودم عاشق چاووشیم ولی واقعا یه شاخه نیلوفر خیلی خیلی بهتر بود
باید ببینیم چرا دیگه نمیتونه اهنگ های مثل سنگ صبور .خاکستر . ابرای پاییزی .خیانت و زخم زبون بده بیرون
واقعا دارم نگران میشم.همین روند رو سیاوش قمیش طی کرد و روز به روز ضعیف تر شدش
محسن جان یه یک ماهی استراحت کن و برو تو دل مردم.این قدر خودت رو تو استودیو حبس نکن.فقط به نظرهای دور و بری هات و کامنت های تو سایتت توجه نکن
واقعیت داره یه چیز دیگه میگه.( خود شما بچه ها این البوم رو بگین یکی دیگه هم باهاتون گوش کنه ببینین نظرش چیه! )
باور کن این کارت پسرفت بود
.
.
.
گرچه نه اینکه فکر کیند فاجعه بوده ها.بین خواننده های ایران هنوزم بهترینه حتی این کارش هم از بقیه بهتر بوده ولی انتظار ما ازش بیشتره
همین البومش هم چند تا اهنگ اس داره مثل تراک 4 ( دور اخر) یا 9 ( بمون امشب)
راستی ایکاش اهنگ ژاکت رو بیشتر میخوند.گرچه امیدوارم وقتی البوم رو میخرم این تراک بیشتر باشه ! ...امیدوارم
من بازم همین اهنگاشو به همه خواننده های ایرانی ترجیح میدم
اینقدر چرت و پرت گفتین که البوم یه شاخه نیلوفر غمگین بود که بیچاره رفت شاد خوند که اصلا بهش نمیخوره
و همش تقصیر طرافداراشه
مرگتون بگیره اخه محسن رو چه به شاد خوندن
در کل تو البومش 5 تا تراک خیلی زیبا داشت
اين نظر شخصي شماست ولي اجازه بدين خيلي ها با نظر شما مخالفت كنن كه چون اين آلبومف وق العاده خوبه . من نميگم حتما بهتر از آلبوم يه شاخه نيلوفره ولي آلبوم خيلي قشنگيه و اصلا پسرفتي هم در كار نيست . ( حتي سياوش قميشي هم كه ميگين پسرفت كرده ؛ آلبوم رگبارش كه 2 سال پيش داد معركه بود )نقل قول:
اين آلبوم يقينا يه پيشرفت براي چاوشي هست و محسن واقعا زحمي كه كشيده بيهوده نبوده . محسن ثابت كرده كه دادن آهنگ هاي شاخ و خفن براش كاري نداره منتها بايد اين رو هم در نظر داشت كه به هر چيزي مجوز نميدن !! شايد محسن خيلي شعرها و ايده هاي خوبي براي آلبومش داشته باشه ولي مانع جوز گرفتن آلبومش بشه .
من شنيدم آهنگ هايي كه ممكنه خيلي زود معروف بشن و طوري هستن كه همه زير لب زياد تكرارش ميكنن براي مجوز گرفتن آلبوم دچار مشكل ميشن . . . .
در مورد يه خواننده وقتي ميشه از انتظا حرف زد كه انتظار خودش رو براورده كرده باشن ! وقتي اكثر مردم برن آلبومش رو بخرن و پولش رو بدن ؛ اونوقت ميشه از خواننده انتظار داشت .
نه آهنگ ژاكت همونقدره و خيلي كوتاهنقل قول:
میگم چرا آدم هر چی بیشتر گوش میده بیشتر خوشش میاد؟:8:
کم کم داره شاهکار میشه.
راستش وقتی آهنگاش رو گوش دادم تو ذوقم خورد!
داره پسرفت میکنه....
وقتی یه شاخه نیلوفرم اومد تعدادی انگشت شمار اومدن همین حرفا رو زدن بعد یه هفتشون اومدن گفتن البوم عالی بود ما نفهمیدم هنوز 5 ساعت نیست البوم اومده نقد میکنی براموننقل قول:
نقد چیهنقل قول:
در حدش نیستم من
فقط نظرم رو گفتم.همون اولین جمله هم نوشتم به نظر من!
یعنی به عنوان هوادار این حق رو هم ندارم!