ستاره هشتصد مربعنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
Printable View
ستاره هشتصد مربعنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
خیر من همون اول که خطو گرفتم تمامی این چیزا رو بررسی کردم ، پیامک تبلیغاتی هیچی فعال نیستنقل قول:
جالب اینجاس ! کارکرد خط من الان با حساب این 47 هزار تومن میشه شصت تومن ، باقی مانده اعتبار هم 50 هزار تومنه:n04:نمیدونم مشکل چیه . با پشتیبانیم صحبت کردم گف کارشناسامون تا 4 روز اینده باهاتون تماس میگیرن:n34:
شما دارید از باند 3 با پهنای 10 مگاهرتز استفاده میکنید که میتواند سرعت دانلود حداکثری تئوری 75 مگابیت رو ارائه بده.نقل قول:
اگر امکان داره شهر دقیقتون رو اعلام نمایید. چون در حال حاظر پهنای باند 3 به 15 و 20 ارتقا داده شده و سایت های محدودی همچنان از 10 مگاهرتز پهنا استفاده میکنند.
1-ممنون.میشه بگید دقیقا چطوری این اطلاعاتو بدست آوردید!؟نقل قول:
2- این دکل تازه زده شده دقیقا در 50 متری خونه ی ما چون تازه راه اندازی شده فکر کنم سرعت و پهنای باندش کمه !
شهرمون هم مهردشت واقع در استان یزد هست
با استفاده از EARFCN میشه فهمید. به طور مثال 1750 پهنای 10 مگ، 1775 پهنای 15 مگ و 1800 پهنای 20 مگاهرتز.نقل قول:
درسته، اگه تازه نصب شده به خاطر همین هست و در اینده پهنا افزایش پیدا میکنه.
شما در سامانه 195 خودت دستی شکایت ثبت کن از ایرانسل و بگو من نمیدونم 47 هزار تومن برای چی هست ریز کارکردی هم وجود نداره که من ببینم شفاف نیست قبض! خیلی قشنگ بهت جواب میده ایرانسل..نقل قول:
ببخشید من در پست اول اشتباه نوشتم. با 10 مگاهرتز میتونید سرعت حداکثری 75 مگابیت رو دریافت بکنید.نقل قول:
سلام سعید جان خوبی؟ ببخشید من ایقد سوال میپرسم چون به نظرم در این زمینه اطلاعات دقیقی دارین این دکل سمت ما امکانش هست امسال روشن بشه؟ و اینکه سیستم انتقال جدید کی قراره نصب بشه تو سیریک؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فک کنم همونی که نوشتین درسته ، چون سرعت بیشتر از 37 مگابیت بیشتر نمیشه..نقل قول:
بعد یه سوال ، اگه امکان داره این اطلاعاتو تو یه تاپیک بزارید بعضیا مثه من مشتاقن همچین اطلاعاتی رو داشته باشن:n40:
شکایت کردم :n12:نقل قول: