مثله اینکه دیشب یادشون رفته دکمه محدودیت منو بزنن. حدود 1700مگ دان شده.اصفهان اکو 512:31:
Printable View
مثله اینکه دیشب یادشون رفته دکمه محدودیت منو بزنن. حدود 1700مگ دان شده.اصفهان اکو 512:31:
خوش باهالت منکه سرعتم شبا رو15 چند وقته البته روزام همینه خوبیش اینه 25 وقت اینترنتم تموم میه میرم مخابرات اگه اینطوری بمونه
خدا وکیلی آدم زورش میاد :41: داون استریم روی 572 ولی سرعت دانلودم توی دانلود منجیر 20 !! :41: جالبه اسپید تست هم سرعت 60 رو نشون میده ! :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من مشترک پارس آفلاین هستم :دی
دوستانی که از شاتل استفاده میکنید راضی هستید از سرعت و پشتیبانی شاتل ؟؟
به نفعمه همون پارس بمونم یا به جمع شما بپیوندم ؟؟؟:11:
اینو قبلا خیلی توضیح دادیم .نقل قول:
downstream آرت 1 روی 572 کیلوبیت بسته شده که مربوط به وبگردی و ... هست ولی سرعت دانلود رو بصورت نرم افزاری روی 196 کیلوبیت محدود کردن و شب ها هم روی 128 .
6 ماهی میشه که همیشه اینجوری بوده.(بغیر عید)
استفاده از بعضی از v p n ها باعث میشن این نرم افزار فرق دانلود رو با کارای دیگه نفهمه و بتونی با همون 572 همیشه کار کنی.
اره داداش میدونم قبلا یا L2TP وصل میشدم سرعت 60 بود !! الان دیگه جواب نمیده ! من که از شاتل میرم دیگه خسته شدم :41:نقل قول:
اینترنت ایرونی خیلی بده چه سرعت کمی دارهنقل قول:
نگو کدوم از کدوم بهتره هر کدوم یه قری داره!!!!!!!!!!
(کدوم از کدوم منظور شاتل و پارس آنلاین و امثال اینها بودن)
یه سوال ( فقط جوابش رو P.m کنید ممنون میشم )
من یه شاتل دارم نامحدود 128 ولی یه خورده ناراضیم برای Playstation Network می خوام Adsl بگیرم چه مدلیش رو بگیرم فقط مهم
برام پینگشه قیمتش هم مناسب باشه !
تست سرعت سرویس Eco2048
9 مردادماه 1390
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سرعت :2:
مثل اینکه بعضی از دوستان اینجا را با انجمن آفلاین اشتباه گرفتن! خواستم یادتون بندازم که اینجا تاپیک شاتل هست پس لطفاً منحرفش نکنید. در ضمن بحث خلاف قوانین انجمن هم در هیچ تاپیکی جا نداره
یک مورد دیگه هم در مورد فونتهای درشت بگم. اگر شما در دیدن نوشته ها مشکل دارید به جای استفاده از فونت درشت میتونید از zoom در مرورگر خودتون یا magnifier در ویندوز استفاده کنید. این تاپیک عمومی هست و فونتها باید برای عموم مناسب باشه، من بعید میدونم که همه بازدیدکنندگان این تاپیک مشکل بینایی داشته باشند.
استفاده از فونت درشت در اینترنت به معنای فریاد کشیدن هست و ممکنه به دلیل به هم ریختن ظاهر و جو تاپیک باهاش برخورد کنیم پس بعداً دلگیر نشید!