اسیاتک خوزستان بازم قطع و وصلی دیشب از 2 به بعد قطع تا صبح الان هم شرایط همینجوره
Printable View
اسیاتک خوزستان بازم قطع و وصلی دیشب از 2 به بعد قطع تا صبح الان هم شرایط همینجوره
یه هفته میشه خط من از 12 مگ اومده رو یک مگ هرچی زنگ میزنم میگن نویز داره خططون ولی من سر خط هم وصل کردم باز درست نشد چیکار کنم
کسی این مشکلو داره ؟
دوستانی که وضعشون خوب شده لطفا زنگ بزنید به پشتیبانی بگید تا دیگه دستکاری نکنند بگید که وضعیت عالی شده من از دیروز دو بار زنگ زدم همه جوره گفتم که پینگ و اینستا و تلگرام و ... عالی شده و لطفا به گوش مسئول فنی برسونید که دستکاری نکنند :n02:
ip شما با چه رنجی شروع میشه؟؟؟نقل قول:
با رنج 100 شروه شده . پینگ گوگل 120 داخلی هم 35 تا 40 . اینستا و تلگرام هم گوش شیطون کر و بزنم به تخته عالی . یعنی اسیا تک بهتر از این نمیتونه باشهنقل قول:
قیمتش برای همراه اول 1000 تومن ۲ تا ۷ شب یک روزهنقل قول:
برای ما که پینگ وضعیت خوبی نداره و در بازی ها تایم اوت زیادی داره رنج ای هم با 5 شروع میشه و نوسان زیاد روی دیتای سرورهای خارجی هست
پس باید همراهی بشم، ایرانسل اون فقط یکی دو ساعت رایگان میده...نقل قول:
دوستان تو سایت آیو آسیاتک نرن ترافیک کم میکنه با وجود ثبت نام و لاگین شدن اصلا من موندم با این ترافیک های محدود سرویس تلویزیون اینترنتیشون چیه تازه وقتی قول کم نشدن ترافیک رو هم میدن بازم کم میکنه.
کل فیلم و سریال های این سرویس ها رو خیلی وقت پیش همه دانلود شده نگاه کردن و به نظر منم ارزش نداره ریسک کنید و یکهو ترافیکتون هم کم بشه به خاطر هیچ