به نظر من که نه
Printable View
به نظر من که نه
مثل اینکه فقط برای مشترکین جدید در صورت خرید سرویس 1و2 مگ حجم دوبرابر حساب میشهنقل قول:
سرعت شبانه دیشب چطور بود برا من که افتضاح بود
عزيز پست بالا هم گفتم این طرح شامل کسانی که می خوان تمدید کنن نمیشهنقل قول:
فقط دوستانی که میخوان برای اولین بار خطشون رو رانژه کنن و از پارس استفاده کنن
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتهای صفحه توضیح داده بعدش هم لینک فروش تلفنی رو گذاشته یعنی باید سرویس جدید خریداری کنید
دیگه جمله که واضح و گویاست که :
خرید نه تمدیدنقل قول:
فقط از تاریخ 20 خرداد تا پایان تیرماه، همزمان با بازیهای جام جهانی فوتبال، با خرید هر یک از سرویس های حجمی 4 گیگا بایتی 1024Kbps و 2048Kbps، در جشنواره دوبل پارس آنلاین، از دو برابر ترافیک خریداری شده استفاده نمایید.
واسه من بین 110 تا 160 بودنقل قول:
از طریق سایتش شکایت کردمنقل قول:
شب شکایت کردم صبح پارس زنگ زد و یه وقت برا فردا شبش (دیشب) گذاشت
[QUOTE=Le0nard0;8265916]مثل اینکه فقط برای مشترکین جدید در صورت خرید سرویس 1و2 مگ حجم دوبرابر حساب میشه[/Q
سلام من تازه عضو پارس آنلاین شدم برای من حجم دوبرابر حساب کردن 8 گیگ در ماه. اولم سرعتم خوب نبود مثل همیشه زود قضاوت کردم و کلی بدو بیراه به پارس انلاین دادم نیم ساعت پیش زنگ زدم پشتیبانی یه خانم خوبو مهربون :n02::n12:راهنمایی کرد مودم رو دوباره تنظیم کردم و خطو رو 9 مگ بست الن سرعت دانلود بالای یک مگ در ثانیه شده عااااااااااالی دم پارس انلاین گرم:n20:
نه برای کاربرای جدید خودشون 8 گیگ میدن من اصلا اطلاع نداشتم یک مگ ثبت نام کردم با حجم 4 گیگ بعد تو پنل کاربری دیدم 8 گیگ دادن دستشون درد نکنه سرعت دانلودمم فوق العاده شده الن بالای یک مگ بر ثانیه خداکنه تا آخر همینجور بمونه مثل شاتل نامرد بعد دوشب دانلود سرعتو 15 کیلو بایت نکنن فعلا که خییییییییییییییلی خوبه :n19::n20:نقل قول:
دوستان من میخوام ترافیک اضافه بخرم کلا پارس انلاین برای عید و تولد و این چیزا تخفیف برا ترافیک هم داشته منتظر بمونم یا نه ؟