ما واقعا آبرومون با این وضع سرعت رفت. پارس آنلاین گند زده
Printable View
ما واقعا آبرومون با این وضع سرعت رفت. پارس آنلاین گند زده
دزدترین باند کلاهبرداری مال مبین نت هست.
در جایگاه دوم هم رقابت سنگینی بین شاتل و پارس آنلاین وجود داره
اصلا این حرفا نیستن قرار بود اینترنت ارزون بشه و سرعتا برن بالا کجا ارزون شد؟ تازه شبانه و نامحدودا رو هم مخابرات حذف کرده بعضی از شرکتا ی خصوصی هم حذفشون کردن اگه پارس همین شبانه و نامحدودا رو حذف نکنه خیلیه طبق مصوبه های جدید ارائه سرویس نامحدود توسط شرکتا الزامی نیست و با هر قیمتی که دلشون بخواد میتونن نامحدود بدن میتونن هم اصلا نامحدودو حذف کنن وقتی هم نامحدودو برداشتن شبانه هم 100%حذف میشه پس در انتظار بهتر شدن اینترنت نباشیدنقل قول:
بیخیال داشتم شوخی میکردم. معلوم نبود که به مسخره گفتم؟چه امیدی؟چه بهبودی؟ وضعیت اینترنت بهتر که نشده هیچ بدتر هم شدهنقل قول:
دوستان من تو سامانه شکایت وزارت ارتباطات شکایت کردم باهام تماس گرفتن میگن افت سرعت سراسری و چون پهنای باند پارس تو کشور نسبت به بقیه بیشتره ،بیشتر تاثیر میپذیره و به زودی خوب میشه. الان چند هفته است که از ساعت 2 شب پیج هم نمیتونم باز کنم.
بعد گفت عزیز اگه مشلی داشتی اون سامانه نرو با این شماره تماس بگیر راحت تره :n02: کارت سریعتر راه میوفته
پارس آنلاین که کلا سرعتای بالارو آماده نداره مثل 8 مگ و 10 مگ. شما ببینید نامحدود 2 مگ نزدیک 400 هزار تومنه. کی میاد بخره؟
256 نامحدود چطوره؟
من تازه اومدم پارس انلاین 4گیگ 2مگ گرفتم توی پنلم زده 8گیگ جریان چیه
یا پارس قاتی کرده
mtuپارس چن باشه بهتره
دوستان پینگه شما هم پرش داره
مثلا از هر 10تا پینگ میگیرم از 150 میپره روی 400 الی 500 8.8.8.8پینگ شما هم این مشکل دارین دوستان
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان. بعد از حدود دو ماه حرص خوردن و پیگیری، سرانجام الان کیفیت خط بهتر شده و بنظر میاد تا 6 مگ پهنای باند هم جواب بده (الان روی ۴ مگ بسته شده و خط مشکلی نداره)
درحال حاضر هنوز هایوب روی خط هست و با اینکه قرارداد تموم شده ولی قطع نشده.
بنظرتون با هایوب تمدید کنم. یا درخواست تخلیه بدم و اینبار از پارس آنلاین اینترنت بگیرم؟
از هایوب راضی نبودم.
اهواز هستم، مرکز مخابراتی آزادی.
لطفا دوستان بخصوص همشهری های عزیز پاسخ بدن.
با سپاس
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
شمارش چنده؟نقل قول:
خلاصه من واسه دوستم پارس گرفتم حسابی راضی هست از همه لحاض از هممون مخابرات ازادی هستنقل قول:
خودم من هم رفتم پارس انلاین :n02::n02::n02::n02: