من هم همین مشکل را دارم. رفتم مخابرات ولی فایده ای نداشت.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
Printable View
من هم همین مشکل را دارم. رفتم مخابرات ولی فایده ای نداشت.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
بله فقط حضوری میدننقل قول:
توی جشنواره پاییزه ترافیک هدیه میدن( برای سرویس های بالا 6 ماه)نقل قول:
نه من از درگاه بانک پولو پرداخت کردم بلافاصله هم شارژ شد. از پنل گرفتید یا روی قبضی ثبت نام کردید؟نقل قول:
کسی 5 مگ نگرفت ببینم سرعتش بالا رفته یا نه؟
. . . Calling
موفق باشید . . . :n27:
. . .Calling
دل دنیا رو خون کردی که اینجوری تو رفتی
تموم دل خوشی هام و تو با رفتن گرفتی
مثل حس یه عشق تازه بودی
مثل افسانه بی اندازه بودی
♫♫♫♫♫♫
هیشکی برای من شبیه تو نبوده
دنیا چه بی رحمی آخه تنهایی زوده
دل دنیا رو خون کردی که اینجوری تو رفتی
مثل حس یه عشق تازه بودی
مثل افسانه بی اندازه بودی
تو رفتی
تسلیت به خاطر فوت مرتضی پاشایی عزیز (یادش همیشه تو دلهاس)
دوستان نمیدونم مشکل از طرف منه یا مخابرات. از دیروز اینترنت مشکل داره. دیروز از نزدیکای ظهر تا ساعت 19 اینترنت سرعتش خیلی پائین بود. چندباری هم قطع میشد.
امروز هم از ظهر تا الآن اینترنت سرعتش پائینه و مدام قطع و وصل میشه. من از ساری هستم. بقیه دوستان اینترنتشون همچین مشکلی نداره؟
من هم از پنل گرفتم و با درگاه بانک ملت پرداخت کردم. چرا به من ندادن؟نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
سلام دوستان من سرویس 5 مگ گرفتم با 3گیگ ترافیک و 3 گیگ هدیه هر ماه 6 گیگ دارم.نقل قول:
قرارداد یکساله بستم و روی قبض هم میاد.
سرعت دانلودم توی روز از سرور ایران و خارج تا 640 میره
و شبا هم رایگان هستش ولیسرعت دانلود تویشب از سرورایران میشه 550
وازسرور خارج میشه 300
واسه همین دوتا لینک همزمان میزارم که دوتا 300 تایی میشه600 تا
بنظر من بهترین سرویس همین 5مگ هستش
از تو پنل گرفتم نقدی !!نقل قول:
سلام دوستان من سرویس 5 مگ گرفتم با 3گیگ ترافیک و 3 گیگ هدیه هر ماه 6 گیگ دارم.
قرارداد یکساله بستم و روی قبض هم میاد.
سرعت دانلودم توی روز از سرور ایران و خارج تا 640 میره
و شبا هم رایگان هستش ولیسرعت دانلود تویشب از سرورایران میشه 550
وازسرور خارج میشه 300
واسه همین دوتا لینک همزمان میزارم که دوتا 300 تایی میشه600 تا
بنظر من بهترین سرویس همین 5مگ هستش
سلام
من الان قرار داد یکساله بستم 5مگ
روز 640 هستسرعت دانلود
ولی شب از ایران میشه 500
و ازخارج میشه 300
باید دوتا لینک همزمان بزارم که دوتا میشه 600
دوستان هم وضعیت دانلود توی سرویس 5 مگ روبگن ببینم چه جوریه
دوستان ظاهرا رو خط من نمیشه از 5 مگ استفاده کرد. راه حلی چیزی نداره که بشه حلش کرد؟؟
من چند روز هست که از داخل پنل سرویس دو مگ یکساله کمپین گرفتم با ترافیک اضافه و بدون مودم ... آیا الان میتونم تبدیلش کنم یه 5 مگ و ما به التفاوتش رو پرداخت کنم ؟ آیا امکانش هست؟ ؟
من رفتم مخابرات واسه گرفتن 5 مگ , بهم گفتن باید بیاند خط رو تست بکنند ببینند جواب میده یا نه , کسی میدونه بابت تست گرفتن مبلغی رو میگیرند یا نه؟
نقل قول:
سلام من هم الان مودمم رو چک کردم دیدم Downstream Data Rate رو 3292 و Dwonstream Max Rate روی 25728 هست بنظرت 5 مگ روی این خط جواب میده؟ چون شما هم اولش اگه اشتباه نکنم سرعتتون 380 بود بد بالا رفت , مرسی
سلام دوستان الان این کمپین 6 ماه با ترافیک اضافه اینترنت رایگان هم داره ؟ اگه اره از ساعت چند تا چند ؟
آره منم همین سوال رو دارم. اگه حضوری بریم قبول میکنن؟نقل قول:
من چند روز هست که از داخل پنل سرویس دو مگ یکساله کمپین گرفتم با ترافیک اضافه و بدون مودم ... آیا الان میتونم تبدیلش کنم یه 5 مگ و ما به التفاوتش رو پرداخت کنم ؟ آیا امکانش هست؟ ؟
شما یه صورت پیش پرداخت پول رو دادین یا روی قبض میاد؟ اگه روی قبض بیاد چقدر میشه؟نقل قول:
دوستان چرا این سوالاتتون رو حضوری نمیرین بپرسین که زودتر به جواب برسین؟
من هفته پیش دو مگ گرفتم امروز رفتم ببینم میشه به ۵ مگ ارتقا بدم، گفتن نمیشه
من رفتم حضوری پرسیدم حجم رایگان رو از کجا باید بگیرم گفتم نمیدونیم. اینا چیزی حاليشون نیس.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
آره اینکه اینا چیزی حالیش نیست درسته ولی اگه ندونن زنگ میزنن تهران میپرسن معمولا و جوابتون رو میدننقل قول:
سلام 6 ماهه پاییزه شبانه رایگان داره؟
ایا کمپین پاییز 6ماه شبانه ریگان داره؟
نقل قول:خیرنقل قول:
........
6ماه معمولی چی شبانه رایگان داره؟
نقل قول:نمی دونم قاعدتا باید به شما هم میداد اینکه چرا نداده سیستم مخابرات دیگه , موقع خرید سرویس صلوات بفرستین شاید فرجی بشه!:n02:نقل قول:
من ۲ مگ دارم ۶ ماهه شبانش رایگان هست.نقل قول:
اخر نفهمیدم 6ماه شبانه رایگان داره؟ یا نداره ؟ یکی میگه داره یکی میگه نداره یکی میگه........
تکلیف ما رو روشن کنید لطفا:n25:
کاربر Mehr one در این مورد هم اطلاعات غلط دادن ؟؟:n01:نقل قول:
نقل قول:
دمش گرم 5 مگ درست کردم دانلود با سرعت 630 تا چه دانلودی بکنم امشب
کسایی که سرویس 5مگ میگیرن باید اول خطشون تست بشه تا ببینن کیفیت خط شما در اون حدی هست که بشه روش سروس 5 مگ داد یا نهنقل قول:
اگه کیفیت خط خوب بود دان استریم خطتت رو از3200 به 5200 افزایش میدن
در غیر این صورت اگه سرویس5 مگ بگیری نمیتونی از حد اکثر سرعت استفاده کنی . وداری پول الکی میدی
تست خط هم رایگانه برای سرعت در کار با اداره دیتا مخابرات تماس بگیرید
اونایی که سرویس 6 ماهه میگرن اگه پول 6 ماه رو یه جا و موقع ثبت نام بدن می تونن شبانه رایگان داشته باشن.
معمولا کارمندای مرکز مخابرات چیزی حالیشون نیست . بهشون بگیدبرای دریافت اطلاعات بیشتر با دیتا شهر خودتون تماس بگیرید.
این تست خط بنظرم بهانهای بیش نیست. چون حدود دو سال پیش همین مخابرات مازندران، قبل از اینکه اکانتیگ اعمال کنه، میزان داون استریم تمامی مشترکین رو در حداکثر ممکن یعنی 24 mbps قرار داده بود. و مشترکین بنا به کیفیت خطشون، سرعتی درحدود بیست مگابیت در ثانیه رو تجربه کردند.
حالا میگن واسه پنج مگ باید بیایم تست کنیم و این حرف ها بهانه ست که مشترکین کمتری سراغ این سرعت برن.
تست خط باید صورت بگیره . معمولا نویز خط و فاصله تا مرکز مخابراتی و پایین بودن کیفیت سیم تلفن خونتون . و همچنین مشکل در پورت شما در مرکز مخابراتی این ها عواملی هستند که می تونند سرعت اینترنت رو پایین بیارن و باعث قطع و وصل زیاد در اینترنت بشود.
اینچیزی که شما میگید رو من دقیق نمیدونم . ولی اون موقع چون تازه شروع کار مخابرات بود . مخابرات نرم افزار ها و تجهیزات مانیتورینگ و مدیریتی انچنانی نداشتند تا محدودیت اعمال کنند روی یوزر ها
اما الان بنا به سیاست کاریشون محدودیت هایی رو اعمال می کنند.
اره اون موقع حدود 2 سال پیش دان استریم من روی 10 مگ بود ولی سرعت دانلود من تا 400 بیشتر نمی رفت. بعضی ها هم دان استریم بالاتر یا پایین تر داشتند . چون دستی کانفیگ ها رو انجام میداند و مشکلاتی بود.
وخیلی کم پیش میامد که یک یوزر با سرعت2مگابیت یا بالاتر در idm هنگام دانلود داشته باشه.
من تا اونجایی که میدونم چند نفر رفتند و میدونم بدون هیچ مشکلی گرفتند.
و فقط هرکسی سرویس بالاتر از 2 مگ گرفت باید با مرکز مخابراتی یا بخش دیتا در مخابرات شهرش تماس بگیره تا دان استریم رو افزایش بدن.
اون موقع سرعت دانلودت در سرویس 5 مگ تا 640 میره
و در سرویس 10 مگ تا 1.2 مگابایت میره
فقط دوستان خواهشن اطلاع رسانی کنید تا بچه ها و دوستان کمتر دانلود انجام دهند یا دانلود های بی مورد و الکی نکنن.
شاید اگه مخابرات دید همه دارن هجوم میارن به سرویس 5 مگ سرعت دانلود این سرویس رو پایین بیاره .
سلام دوستان من کمپین 1 ساله مخابرات 1 مگ رو دارم و تا الان 6 ماهش رفته.حالا کسی میدونه که من میتونم سرویسم رو به 2 مگ برای 6 ماه باقیمانده تغییر بدم یا نه. اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه.
الان به من گفتم پورت مخابرات برای 5 مگ جواب نمیده یعنی هیچ راهی برای 5 مگ نیست:n28:
اگه هم این کار رو بشه انجام داد باید حضوری برین.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR