باس شنبه برم مخابرات ؟؟ اونجا اشنا داریم اوکی کنه برام!نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
باس شنبه برم مخابرات ؟؟ اونجا اشنا داریم اوکی کنه برام!نقل قول:
بقول فرشاد پورتت مشکل داره، باید زنگ بزنی بشون، از شرکت به مخابرات برات درخواست تعویض پورت بفرستن...نقل قول:
دوستان پرتک من غیر فعال شده هر وقت یوزر/پس رو میزنم مینویسه در حال جمع آوری و تخلیه کلا غیر فعال شده!علتش چیه؟
پرتک هم که دست مخابراته نمایندگی بهش دسترسی نداره حالا چیکار کنم؟البته نیازی هم بهش ندارم چون آخرین ماهه که مخابراتم فقط خواستم علتشو بدونم
الان سرویس داری ولی پرتک غیرفعاله؟نقل قول:
معمولا وقتی میزنی درخواست جمع آوری همه چیز رو قطع میکنن... حسابت هم بعد از تخلیه بسته میشه... احتمالا خود علی هست داره اذیتت میکنه :n09:
اره سرویسم فعاله اکانت ibs قفل شد با دیال آپ رفتم دیدم نوشته بدلیل جمع آوری زنگ زدم ضحی واسم بازش کردن پرتک هم کلا غیر فعال شده دان استریمم هم اومده بود 700نقل قول:
علییییییییییی:n24:
یعنی 1ماه باید این سرویسو تحمل کنم:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21 ::n21::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصفش رفته، نصفش مونده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چقد خوبه سیترا به هم ریخته بعد من محدود بودم که سرعت بیشتر از 256 نتونم بگیرم الان سیترا برگشته به 1سال پیش سرویس 10 مگ انتخاب میکنم بهم اجازه خرید میده
سلام دوستان
من وقتی تلفن رو میزارم بوق آزاد میزنه SNR میره بالا(20یا21 میرسه) ولی وقتی تلفن رو قطع میکنم بعد چند دقیقه دوباره کم(11یا کمتر) میشه کسی میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید؟
مخابرات افتضاحه :n06:isp عوض کنید:n09:
تازه به این نتیجه رسیدی ؟ :38:نقل قول:
قدر مخابراتو بدونید چون بازگشت همه ی ما به سمت اوست !!نقل قول:
حضوری برم پیش اشنامون توی مخابرات بهتر نیست؟نقل قول:
تعویض پورت خیلی طول میکشه؟
من خطم رو تخلیه کنن دیگه از جلو شرکتشون هم رد نمیشم :38: تنها ISP اهواز هم باشه دیگه قید نت رو میزنم و نمیگیرم ازش از بس که تو این 2.3 ماه اذیت کردن :16:نقل قول:
من 2 ماه پارسم داش:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکم صبر کن چون خودشون دارن یه کارای میکنن تلفن ما 5 روزه قطع میگن داریم پورتا و سیم رو عوض میکنیم البته سمت پارس و ابادنقل قول:
من بهبهان هستم. به دوستام زنگ زدم مال اونا وصل بود مشکلی نداشتن.نقل قول:
داش e30punisher چه سرویس داری ازشون ؟ شبانه سرعتش رو چنده ؟ منم میخواستم بیام پارس ولی میگن مرکز مخابراتی چمران محدودیت داره و باید سرویس 1ساله بگیری :n27:
پارس نرو شبانش شانسیه خیلی ها دارن ازش ناراضیننقل قول:
احتمالا دارید فیبر نوری میشید یهو میبینی از آسیاتک سردر میاری:n02:نقل قول:
درسته. من خودم الان هم مخابرات (128) دارم هم پارس انلاین.نقل قول:
به جرات میگم که مخابرات براس من بهتر بوده. سرعت ثابت و بدون نوسان و پینگ عالی مخابرات نسبت به قطعی ها و پینگ ضعیف و سرعت پر نوسان پارس.
تفاوت دقیقا برا من اینجوریه
فکر نکنم آخه سمت پارس و آباد زیاد فیبر نوری نیست :n13: اگه فیبر نوری شد اینترنت رو میبوسم میزارم کنار یا میرم رایتل میگیرم با تبلت حال میکنم :n09:نقل قول:
مخابرات الان برا شهرای دیگه عالیه حتی برا شهرای دیگه همه سرویسا شبانه دارن فقط اهوازه که شبانش شانسیه و بعضیا nofree میشن و بعضیا withfree
الام مخابرات که دارم من 128 دارم و اخرش نوشته Night
سامی این کاری هست که باید توی MDF انجام بشه، اگر فامیلتون میتونه بشون بگه خو حتما برو براش، وگرنه از شرکت قابل پیگیری هست...:n01:
من خطم رو هم حضوری برام رانژش کرد درجا ؛) اینم شنبه میرم مخابرات . دیگه نمیدونم تعویض پورت چقدر طول میکشهنقل قول:
همه اینا برمیگرده به مرکز مخابراتی شاید سمت شما شلوغه البته من قصد ندارم برم پارس پول 1ساله رو بدم به این شرکتا آخه ؟ تخلیه کردن برای تست میرم یه سمت ببینم کدوم شرکت میشه :n02: خارجیا تو چه فکرای میچرخن مردم ما توی شرکتا ISP میچرخن :38:نقل قول:
2دقیقه بیشتر طول نمیکشه :n02:نقل قول:
من یه بار پورتم خراب بود رفتم مرکز مخابراتی سریع درستش کرد 2-3دقیقه طول کشید
تمومه :)))نقل قول:
آشنا تو مخابرات اهواز نداری بریم پیشش سریع خطمون رو تخلیه کنه ؟ شیرینی اون نفر هم سر جاشه :n02:نقل قول:
اونجا دیگه باید اشنا لژیونر کنم برات :)))نقل قول:
میگم من برم مرکز مخابراتی بگم از مخابرات و ضحی سرویس دارم برام تخلیه نمیکنه ؟ یکی از نمایندگی ها هم تو خوده مخابرات هست بگم تخلیه کنید برام میخوام بیام این یکی نمایندگی ؟
اگه درخواست رسیده باشه دستشون میشه ولی اگه نرسیده باشه نمیشه و مرکز مخابراتی مسئولیتشو گردن نمیگیره معمولا شرکت های isp درخواستو دیر میفرستن مرکز مخابراتی به محض اینکه درخواست رسید واسش پورتو میکشهنقل قول:
ضرر که نداره. حتما برو.نقل قول:
ببین اون اشنات نمیخواد انتقالی بگیره بیاد اهواز ؟ :n10: اینجا بیاد برای تخلیه و رانژه کردنمیلیونر میشه از بس که مخابرات اینجا اذیت میکنههنقل قول:
نبود؟ : دینقل قول:
خوب میرم اونجا میگم اگه لازمه درخواست کتبی میدم مسئولیتش پای خودم میگم به ISP هم هم درخواست دادم ولی دیر میفرستهنقل قول:
نمیدونم شاید این راه هم امتحان کنم ببینم اخرش از دست این مخابرات راحت میشیم یا مخابرات دلش برامون تنگ میشه و میزاره فعلا باشیمنقل قول:
کلا مملکت گل و بلبله هرچی خواستی بکنی باید پارتی داشته باشینقل قول:
فقط بدونید پشتیبانی پارس از مخابرات چیزی کم نداره :)) به عینه دیدم
دوستان یکی سایت پرتک!! رو بزاره ادرسشو