خوبه دارین کم کم به حرف من در مورد 195 میرسنین آی کجایین اونایی که میگفتین 195 جواب میده مشکل حل میکنه:n19:
Printable View
خوبه دارین کم کم به حرف من در مورد 195 میرسنین آی کجایین اونایی که میگفتین 195 جواب میده مشکل حل میکنه:n19:
نقل قول:
چرا حالا اینقدر خوش حالی؟
حداقلش دوستان بی کار نشستن و از امکانات استفاده کردن.
این رفتار شما منو به یاد نوشته معروف دکتر مطهری به عنوان چرا به قطار بی حرکت کسی سنگ نمیزند؟ میانداخت که شهید مطهری در کتاب حق و باطل جملاتی به این مضمون نوشتهاند: از کودکی همیشه این سوال برایم مطرح بود که: چرا قطار تا وقتی ایستاده است کسی به او سنگ نمیزند... اما وقتی قطار به راه افتاد سنگباران میشود....این معما برایم بود تا وقتی که بزرگ شدم و وارد اجتماع شدم دیدم، این قانون کلی زندگی ماست که هر کسی و هر چیزی تا وقتی که ساکن است مورد احترام است، تا ساکت است مورد تعظیم است...
اما همینکه به راه افتاد و یک قدم برداشت نه تنها کسی کمکش نمیکند، بلکه سنگ است که به طرف او پرتاب میشود و این نشانه یک جامعه مرده است.ولی یک جامعه زنده فقط برای کسانی احترام قائل است که: متکلم هستند نه ساکت، متحرکند نه ساکن، باخبرترند نه بیخبرتر.
موفق باشید
اینجا هستم :n18:هنوزم سر حرفم هستم که شکایت نوشتن حداقل کاری هست که ما می تونیم انجام بدیم و اگر جواب نمی دن دلیل نمیشه کل فرایند شکایت کردن رو زیر سوال ببیریمنقل قول:
قطعا شکایتت رو خوندن اما چون می دانند حق با مشتریان هست و حاضر نیستن از دزدی گرگی هاشون کم کنن دنال پیدا کردن جوابی برای بهانه هستند که بعدا جواب بدهند
در ضمن به این سایت هم شکایت بنویس و سعی کن حتما مستدل شفاف کامل و واضح بنویس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم به همین 195 شما شکایت زدیم یه جوابی دادن که تودهنی سنگینی بود بر دهان بنده:n13::n02:نقل قول:
سلام نه کلاه برداری نیست من امروز به همین شماره حساب پول ریختم واسم شارژ کردنقل قول:
الان که از توی سایت میشه زمانی و حجمی تمدید کرد. یعنی چی که زنگ زدن؟ مگه شما طرحت چی بوده که نمیشده تمدید کردش؟نقل قول:
ماشالا این گلدنت هم یک باگ رو میبنده 10 تا باگ دیگه باز میشه! :n10:
دوستان خراسانی اگر به دلیل برچیده شدن اینترنت نامحدود از مخابرات خراسان شکایت دارید می تونید شکایت خودتونو در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات به نشانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. هیچ شرکتی که قبلاً داشته اینترنت نامحدود ارایه میداده حق حذف تعرفه خودشو به هر دلیلی نداره !
نقل قول:
تو چقدر پول ریختی. حتما یه 100-150 هزار تومنی ریختی. این طرح ها قابلیت شارژ زمانی نداره(طرح نقره ای-پاییزه) و (بعثت). اون برات 2 گیگ شارژ کرده. الان دلت خوشه که برات
شارژ کرده.:n08:
ما میگیم حرف تو درست یه اسکرین بزار:n05:
خدمت شما دوست عزیز .... ، نباید اینقدر هم بدبین باشین به همه چی... :n06:نقل قول:
نقل قول:
این متن اصل بند 152 کجاس داداش برای دانلود در قسمت سایت زیر پیدا نشد لینک های پی دی اف خرابن لینکا ببینید واسه شما کار می کنه کل قانونش و مخوام
بیا از اینجا دان کننقل قول:
[HTML]http://www.cra.ir/FileSystem/View/File.aspx?FileId=6ce549d9-1484-4bf9-8865-d7a499da19a0[/HTML]
سلام دوستان امروز رفتم برای کمپین تابستونی ثبت نام میگه حضور مالک خط الزامی می باشد میگم تا دیروز میرفتی از این خبرا نبود
مرسی داداش لینکت درست بود بند 3 رو نوشته ولی چرا بر و بچ صفحه های قبل می گفتن که کلا اپلود باید رایگان باشهنقل قول:
-تعرفه های تعيين شده برای حجم ترافيک دریافتی است و با توجه به ماهيت
ارایه کننده خدمات موظف است در محاسبه ترافيک ،ADSL نامتقارن خدمات
مشترکين برای مجموع دریافت و ارسال به ميزان بيست و پنج درصد( 25 %) حجم
ترافيک اضافی برای مشترکين لحاظ کند.
من طرحم رو عوض کردمنقل قول:
کمپین تابستون گرفتم شد 181500 اصلا هم کلاه برداری نیست
36 گیگ واسم شارژ شد نام طرح هم تغییر کرد
از نظر سرعت شبانه هم افتضاهه
من تغییر طرح دادمنقل قول:
نقل قول:
عکس بذار قربونت تا ما هم ببینیم ولا
من الان پاییزه طلایی دارم سرعت دانلود شبانه از سرور داخلی 256ک هست
حالا میخوام برم طرح 2 مگ کمپین تابستانه +شبانه رو بگیرم. و چون میخوام 1ساله قرارداد ببندم میترسم سرعت شبانش از این طرحی که در حال حاظر دارم کمتر باشه
حالا به نظر شما همین طرحی که الان دارمو شارژ کنم یا کمپین تابستانه رو بخرم؟
یا سرعت شبانه هر دو یکی هست؟
دوستان به من گفتن طرح تابستانه دو مگ هست
181 تومن 36 گیگ برای یک سال و با سرعت دو مگ
و مودم رایگان مدل زاکس
من الان طرح پاییزه دارم یک طرح دیگه بخوام بگیرم که شبانه داشته باشه فقط همین طرح تابستانه را باید بگیرم؟
فقط همین طرح تابستانه شبانه رایگان داردنقل قول:
دوست من که گرفته سرعت دانلودش همین 250k هست ولی این دوستمون که چند ارسال قبل گرفتن میگن که سرعت شبانش افتضاحه...نقل قول:
فکر می کنم بستگی به مرکز داره و مرکز شما هم که الان سرعتت خوبه پس نباید مشکلی داشته باشی در طرح تابستانه
عکسی که گذاشتم مال دانلود شبانه از سرویس پاییزه طلایی هست
یادش به خیر قبل از ساعت 1 و موقع رایگان شدن هرشب کاری که با تغییر ای پی میکردم باعث میشد سرعت دانلود روزانه با شبانه یکی بشه ینی سرعت دانلود: 1مگ بر ثانیه
البته چند روزی هست که دیگه این کار جواب نمیده:n02:
اره درسته چون سرعت دانلودم با سرور داخل مشکل نداره در غیر این صورت رو 180 هست
چقد فیلم مهندسی میگیری داداش ! :n09: ماشاا... از همه نوع هم هست . :n08:نقل قول:
الآن سرویس پاییزه تو روز 1 مگ بر ثانیه سرعت میده ؟! :n04: کدوم مخابراتی ؟!
مخابرات خراسان رضوی-مشهدنقل قول:
بعله حاجی الان سرویس پاییزه طلایی 1مگ بر ثانیه میده
اون عکس رو هم در ساعات شبانه گرفتم:n06:
نه منظورم اینه که از مخابرات کدوم منطقه سرویس گرفتید . انگاری خیلی خلوت ـه که این سرعت رو بهتون میده .نقل قول:
داداش چیکار کردی 1مگ بر ثانیه تو شبانه میگرفتی؟؟؟؟؟ خب میومدی یاد میدادی به ماهم این ترفندو :n04: چیکار میکردی مگه با آی پی؟؟؟!
داداش حالا امشب یه بار دیگه تست میکنم ولی الان دو سه روز هست شبا این ترفندرو انجام میدم ولی کار نمیکنه فکر کنم مخابرات جلو این کار رو گرفته:n14:نقل قول:
ولی خیلی حیف شد چون هر شب حداقل حدود 15 گیگابایت در ساعات رایگان میتونستم بگیرم:n08:
کار خاصی نبوده من هم خطم 3 مگ بستست حدود ده روز با 330 دان میکردم مشکل مخابرات بود که اکانتینگ فعال نمیکرد:n01:نقل قول:
نه داداش فعال میکرده ولی من اکانتنگ رو دور میزدمنقل قول:
البته فیلم هم که قبلا گرفتم رو میتونید مشاهده کنید: aparat.com/v/gehIM
مخابرات مشکل داشت.برا همه سرعت اینجوری بود.نقل قول:
اگه میتونی امشب مخابرات رو دور بزن.
کی گفته برای همه اینجوری بوده دادش خالی نبند :n11:
شما یه تست از سایت testmy.net بگیر با مولتی کانکشن دور بزن محدودیت سرعت رو.نقل قول:
مخابرات مشکل داشت.
من خودم هرشب این ترفند رو قبل از رایگان شدن اینترنت ینی ساعت 12:55 دقیقه انجام میدادم و از اون لحظه به بعد سرعت دانلود تا صبح 1مگ بر ثانیه بود
و یادمه توی این چند شب یه بار این کارو نکردم چون میخواستم ببینم شاید مشکل از مخابراته که محدودیت سرعت رو نمیزاره که همون شبی که این ترفند رو انجام ندادم سرعت دانلود از 256 بالاتر نمیرفت.
و از فردا شبش دوباره اون کارو انجام دادم:n05:
داداش عجب فیلم هایی می گیری :n02: ....... ماشالا خوش سلیقه هم هستی :n08:نقل قول:
:))) همین کارارو می کنین سرعت شبانه میاد پایین :)))
:n08::n08:نقل قول:
تازه اون موقه داشتم با فیل تر شکن دانلود میکردم . بدون ف یلتر شکن سرعت بهتره
اما برادر من دست از سر این فیلم ها بردار.آخر و عاقبت نداره:n11:
ولی سرعت دانلودت مارو گرفت.:n14:
بازم میگم تورو خدا با سرعت های بالا از این جور فیلم ها دانلود نکنید،یک بهونه میدید دست دولت تا بگه ملت جنبه اینترنت یک مگابایتی رو ندارن.
منم به این پشتیبانی همش میگم ای ... دوستان فیبر نوری هستن اما سرعت دانلودشون یک مگابایت.منم دارم همون پول میدم چرا نباید همچین سرعتی داشته باشم؟؟؟؟؟
موفق باشید.