این آخرین آپدیت سرعت من میانگین 5 کیلوبایت بود.. بنابراین بیا به نیمه ی پر لیوان نگاه کنیم.. مزیت ایرانی بودن نسبت به بقیه جاها اینه که صبور بودنو یاد میگیری..
Printable View
این آخرین آپدیت سرعت من میانگین 5 کیلوبایت بود.. بنابراین بیا به نیمه ی پر لیوان نگاه کنیم.. مزیت ایرانی بودن نسبت به بقیه جاها اینه که صبور بودنو یاد میگیری..
سعی کن از سرور Eune برایه آپدیت استفاده کنی و euw رو بیخیال :n02:نقل قول:
قضیه این هــک لول چیه ؟
از کجا میشه دانلودش کرد ؟
پولیه ؟
نقل قول:
لول -- نداره ..
......
سرور ترکیه یه کار خیلی باحال کرده .. از امشب ساعت 4 صب به مدت یه ماه هر بازی رنک تیمی با تیم خودت انجام بدی با IP دو برابر یا همون IP Boost همراه خواهد بود .. جالبه :D
ماله همه اینجوریه ؟ :n13:
نه ؛ لول هــک داره . خیلی هم زیاده ولی اسمش رو نمیدونم .
کار این Zoom ---- لول چیه ؟
یک هــک Referall گیر آوردم لینک بدم ، کسی میتونه کار کنه ؟ من چیز شکن ندارم ، باید ویدئو آموزشیشو ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک
باید یک Account Creator رو بگیرید و یک Ref Bot را بگیرید و همین دیگه ! دیگه هر چی Ref بیشتر بشه ، IP و RP و Runes PAGe میده .
آخه مگه میشه بازی کرد که دنبال هکشم باشیم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
hey guys
آیا میشه یه جوری دوبار کلاینت لول رو با 2 تا اکانت باز کرد؟ راهی هست ؟ (مثلا اکانت eune و euw میخوام با هم on بشم)
hey babyنقل قول:
من 1 دونه چیز شکن اضافه دارم میخوای؟ 7000 تومن پولشو دادم :n28: ولی نمیخوامش 25 روز ازش مونده
5000 تومن واسه تو :n02:
?oke
به همین سادگی همینجوری Ref بگیریو IP و RP و Skin هارو دشت کنی، Riot هم هیچی بهت نگه؟ :n09:نقل قول:
به 1 ماه نمیکشه! الانم مجازاتش شده Ban کلی! دیگه فقط RP هارو ازت نمیگیرن! کلا Ban می کنن اکانتتو میره
بعدشم منظورت از هــک چیه؟ هــک کردن سرور Riot کار هر کسی نیست و کلا تخصص چینی هاست! باهاش در 1 ثانیه Pentakill میگیرن، تو Level 1 میرن Baron می زنن. هم تیمی هاشونو می کشن، CD های Spell هاشونو 0 می کنن یهو می بینی 100 تا Spell اومد طرفت! به این میگن هــک!
یه نوع هــک دیگه داریم که تیم حریف رو DC می کنه اونوقت 4 به 5 میشه بازی رو میبری. یه مدل دیگه هم داره که کلا بازی رو کنسل می کنه یعنی همه رو DC می کنه بازی کلا حساب نمیشه، واسه وقتیه که می بینی داری می بازی، مخصوصا تو Promotion اون هــکو می زنی بازی کلا حساب نمیشه.
یه نوع هــک دیگه هم داریم که Zoom رو میبره بالا تا جایی که دلت بخواد.
همه اینا قابل تشخیصه و Riot ظرف 1 هفته کلا اکانت رو بن می کنه بنابراین دنبالش نرو.
آره میشه، باید VMWare بریزی، با این برنامه یه ویندوز مجازی نصب کنی روی همین ویندوزی که داری، روی اون ویندوز هم LoL رو کپی کنی اونوقت می تونی 100 تا LoL هم بازی کنی با 100 تا ویندوز مجازی که VMWare نصب می کنه.نقل قول:
این تیم حریف dc میشه رو جدی میگی ؟نقل قول:
به همین سادگی همینجوری Ref بگیریو IP و RP و Skin هارو دشت کنی، Riot هم هیچی بهت نگه؟ :n09:
به 1 ماه نمیکشه! الانم مجازاتش شده Ban کلی! دیگه فقط RP هارو ازت نمیگیرن! کلا Ban می کنن اکانتتو میره
بعدشم منظورت از هــک چیه؟ هــک کردن سرور Riot کار هر کسی نیست و کلا تخصص چینی هاست! باهاش در 1 ثانیه Pentakill میگیرن، تو Level 1 میرن Baron می زنن. هم تیمی هاشونو می کشن، CD های Spell هاشونو 0 می کنن یهو می بینی 100 تا Spell اومد طرفت! به این میگن هــک!
یه نوع هــک دیگه داریم که تیم حریف رو DC می کنه اونوقت 4 به 5 میشه بازی رو میبری. یه مدل دیگه هم داره که کلا بازی رو کنسل می کنه یعنی همه رو DC می کنه بازی کلا حساب نمیشه، واسه وقتیه که می بینی داری می بازی، مخصوصا تو Promotion اون هــکو می زنی بازی کلا حساب نمیشه.
یه نوع هــک دیگه هم داریم که Zoom رو میبره بالا تا جایی که دلت بخواد.
همه اینا قابل تشخیصه و Riot ظرف 1 هفته کلا اکانت رو بن می کنه بنابراین دنبالش نرو.
امروز اول جانگلر دی سی شد بعد چند مین مید دی سی شد بعد چند مین خود من دی سی شدم حالا خودمو میگم ذغال داریم خارجیا چرا باید دیسی شن هیچی دیگه برگشتیم دیدیم lose خورده :خخخخ
دوستان آپدیت واسه من سر این فایل fail میشه missfortune_cowgirl_TX_CM.dds مودمو خاموش روشن کردم،repair زدم،کلاینتو دوباره باز بسته کردم هر کار بگی کردم اما نشد،چی کار باید بکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تورو خدا کمکم کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی تو تیمتون .. یا تیم مقابل .. miss fortune برداره .. اونم با لباس cowgirl اش .. بد بخت میشین .. تو سه بازی این اومد .. 3 بازی afk موندم به خاطر این که فیلتره برنمیدارتش .. boronz شدم .. :((
آره اسمش هم DropH*ck هست. خیلی صدا کرده، حتی خود Riot یه تاپیک در موردش نوشت توی Forum های LoL که گفتن خیلی زیاد شده DropH*ck و ما پیگیر هستیم. علامتش هم اینه که اگر Droph*ack یه نفره باشه، یعنی فقط 1 نفرو هدف قرار بده اون یه نفر پیغام Attempting to Reconnect میبینه و دیگه نمیتونه وصل بشه، حتی اگر از بازی بیرون بیاد و دوباره بخواد بره نمیتونه وصل بشه، تنها راهش اینه که IP رو عوض کنه اما چون هـکر دیگه راه پیدا کردن IP طرف رو فهمیده هر چند بار بخواد می تونه طرف رو DC کنه، راه حل فهمیدن DC دسته جمعی هم اینه که وقتی از بازی DC میشی بعد بخوای برگردی به بازی کلا میره صفحه اصلی بازی و توی Match History هم اون بازی اصلا نمیاد.نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتهی فقط یه سری آدم ساده لوح میرن پول میدن اینارو میخرن و به سرعت هم بن میشن، فقط این وسط جیب اون طرف که برنامه رو نوشته پر میشه.
بازم miss fortune COW GIRL !!!!!!!!!!! - ای خدا من چه گناهی کردم .. اخه این چی هیلتره .. ای خدا .. با هیلتر شکن هم وصل نمیشه به بازی .. بدبخت شدم :n28::n14:
با هیلتر شکن دانلود کن بازی رو .. این اسکین رو باید بردارن :| :n24::n03::n28:نقل قول:
نوشته شده توسط ARMIN-peridestalke [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با فری گییت آپ کردم ولی بازم نمیشه شما با چی آپ کردین؟:n04::n28:
اکانت فروشی هر کی خواست pm me
با اون نمیشه .. ک ر ی و ای چیزی باید باشه ..نقل قول:
نوشته شده توسط ARMIN-peridestalke [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لگ هست هنوز چنان بازی ها جالب نیست .. نمیدونم چرا پینگمون هم زیاده تو بازی .. MISS FORTUNE هم که خطر ساز شده دیگه :|
یه سوال
اگه از MK LOL هم استفاده کنیم چی میشه؟
LOL می فهمه؟ بن میشیم؟
MK LOL خطریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
من یه باز از Drop h*ck استفاده کردم خیلی حال داد اما چون میدونستم به زودی بن میشم پاکش کردم:n02:
سلام اکانت فروشی هر کی خواست پی ام بده با قیمت مناسب I Owned You All .eu west
wins normal 1103
ranked silver V
نه MK LoL فقط کاری که انجام میده روی کامپیوتر شماست و در اصطلاح میگن Client Side هست و به سرور کاری نداره، بنابراین Riot نمیتونه تشخیص بده که شما داری از این برنامه استفاده می کنی و در ضمن Client رو هــک نمی کنه. ولی بارها گفته که این برنامه ها مثل MK LoL یا Curse Voice که Jungle Timer دارن و زمان Minion های Jungle رو نشون میدن خلاف قوانین هست و مثلا اگر کسی متوجه بشه که شما داری استفاده می کنی (مثلا به دلیل اون چت هایی که میده از زمان باقی مونده تا Respawn شدن Minion های جنگل) و با مدرک شما رو Report کنه مطمئنا Riot یه مجازاتی منظور می کنه.نقل قول:
اما از اون طرف امثال Zoom H*ck علیرقم اینکه Client Side هستن اما به دلیل اینکه Client رو هـک می کنن تا Zoom بره بالاتر قابل تشخیصه چون Log به جا میذاره و دیر یا زود باعث بن شدن میشه.
دیگه اون هـکر های چینی که سرور رو هـک می کنن بماند!
mf خطری شده ؟ یعنی چی ؟ mf از اول خطری بود :دینقل قول:
با فری گییت آپ کردم ولی بازم نمیشه شما با چی آپ کردین؟:n04::n28:
با اون نمیشه .. ک ر ی و ای چیزی باید باشه ..
البته لگ هست هنوز چنان بازی ها جالب نیست .. نمیدونم چرا پینگمون هم زیاده تو بازی .. MISS FORTUNE هم که خطر ساز شده دیگه :|
اگه بفهمن شما از mklol استفاده میکنی بنت میکنن به بهونه ی استفاده از تایم جانگلر به هر حال خیلی کار زشتیه که شما بدونی چی کی اسپاون میشه (علت اصلی : اسکین مفت )نقل قول:
یه سوال
اگه از MK LOL هم استفاده کنیم چی میشه؟
LOL می فهمه؟ بن میشیم؟
MK LOL خطریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:
فقط در صورتی میتونن بفهمن که شما اون تیک use team alert رو فعال بزاری که توی چت میاد جار میزنه میگه اینقدر مونده
یا تیک show timer bar که ممکنه دستت بره روش و دوباره جار بزنه
توصیه میکنم فقط تیک های مینی مپ رو بزارید اینطوری خطر بن هم به صفر میرسه از اسکین مفتتون هم لذت ببرید یه ----- هم به ریوت بدید :دی
MF باید تحریم بشه :n02: مشکل داره اقا مشکل داره :n02: پچر سر mf_cowgirl قاط میزنه ،من به supp ایمیل زدم گفتم اونا هم گفتن به زودی شوهرش میدیم که دیگه واسه کسی مشکل ساز نشه :n02:
mkjoko اسکین لجندری و التیمت رو نمیتونه کامل بیاره :((!
با spirit udyr رفتم تو گیم داشتم با اسکینه حال میکردم که یهو یه اسکیل زدم همهچیزش برگشت به همون udyr قبلی...
با اسکین لجندری rumble هم که اسکیل 1 اش رو نامرئی میاره
ریپلی هایی که ضبط میکنه رو واسه من باز نمیکنه چرا!؟
تو بعضی ای اس پی ها ظاهرا کلمه COWGIRL فیلتره یا همچین چیزینقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودشون تو PBE جانگلر تایم گذاشتن ؛ Tab که بگیری نشون میده :n15:
یه هفته ای می شه که دی سی ها خیلی کمتر شده ولی مشکل جدید اینکه بازی لگ گرفته و قبلا اگر پینگ 4.2.2.4 مثلا 230 بود تو بازی نهایتش می شد 250 اما الان بالا 300 می شه.... بقیه هم همین جورن یعنی با پینگ 200 برا 4.2.2.4 ت وبازی پینگشون بالا 300 می ره؟
من با کاهش پینگ سیستک دور و بر 130 بازی می کنم. بعضی ساعات روز UDP هارو دست کاری می کنن، الان 2 روزه پشت سر هم ساعت 5 شروع میشه DC ها بعد 1 ساعت درست میشه، چند بارم ساعت 12 شب شروع شد. بقیه ی روز درسته.نقل قول:
بدون سیستک که بالای 300 پینگه
ای بابا این اسکین ام اف گیر میکنه چی کار کنیم؟
دوستان برا من اپدیت اومده
انقدر c-o-w-g-i-r-l نوشتین اینجا ف-ی-ل-ت-ر نشه؟!
من که پینگم همون 119 که بود هنوزم همونه ولی خوب روزی 8 تا بازی کنم 1 کیش بدجور دی سی میشه که معمولا آخر شب ها اینجوری شده واسم.
هیچ چاره ای نداره،به support هم گفتم اونا گفتن شدید دارن رو این مورد کار میکنن تا ببینن مشکل چیه،اگه میتونی log های luncher و kernel رو براشون بفرست،این cowgirl هم ربطی به قندیلو این چیزا نداره،تنها راه اینه که بازی آپدیت شده رو از یکی از دوستان یا هم شهری هات بگیری :14:نقل قول:
آقا اسکین ما گیر نمیکنه...امروز چیزا عجیب غریب میبینیم...به هیچ عنوان به چت وصل نمیشه مگر با چیز شکن که اونم پینگو میبره بالا
نه چتو میتونم ببینم نه میتونم بفرستم نا بره داخل بازی
خوبی این ذغال ایران اینه که آدم هر چیزی رو تجربه میکنه
امروز ranked نرین :n28: نوبا ریختن رنکت!
همیشه شنبه و یکشنبه ها اینجوری میشه. ای خدا ما رو نجات بده از اینا:n14:
اینا چجوری Gold شدن :37:
والا wooden که بودم اینجوری بازی نمیکردن ...
من تا حالا به اسم و فامیل بازیکنای LCS توجه نکرده بودم اما دیشب یه چیزی رو متوجه شدم، فامیلیه Voyboy از تیم Curse ، اصفهانی هست! Joedat "Voyboy" Esfahani اما هیچ جا از اینکه پدر یا مادرش ایرانی هستن چیزی نگفته. کسی جایی دیده که گفته باشه ایرانیه؟ البته خب خودش آمریکا به دنیا اومده.