یوتیوب راحت باز میکنه سرعت پخش فیلم هم خوبه سرعت هم فرقی نکرده :)نقل قول:
Printable View
یوتیوب راحت باز میکنه سرعت پخش فیلم هم خوبه سرعت هم فرقی نکرده :)نقل قول:
دوستان سرعت بین الملل شما هم اومده روی 128 کیلوبایت؟
بعد از بسته 100 گیگی همچنان اوضاع مثل قبله برای من و مشکلی پیش نیومده.نقل قول:
احتمالا مرکزتون به دلیل خونه نشینی همه دچار ترافیک کاربر و افت سرعت هست.
یه سوال
اینترنت داخلی چطور حساب میشه؟ من واسه تست یه پ ر و ک س ی زدم به سرور داخلی و یک گیگ دانلود کردم ولی بازهم توی پنل اينترنت بين المل زده، قضیه چیه به نظرتون؟ چطوری فهمیدن؟
تا جایی که اطلاع دارم اون سرور باید در سامانه ثبت شده باشهنقل قول:
هر سرور داخلی ترافیکش داخلی نیست
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فایل اکسل رو دانلود و داخلش سرچ کنید
1- اول باید ای پی سرور در لیست سایتهای داخلی وزارت ارتباطات ثبت بشهنقل قول:
2-شرکتی که ازش نت دارید (در مورد شما مخابرات) باید لیست بروز شده ای پی های داخلی وزارت رو در سرور خودش اعمال کنه که معمولا خیلی دیر به دیر اینکار انجام میشه.
مخابرات لیستشو اپدیت نمیکنه شکایت بزنید منم شکایت زدمنقل قول:
من این راه رو قبلا رفتمنقل قول:
از سایتی که اسمش داخل لیست بود دانلود می کردم یک روز داخلی حساب می کرد و یک روز بین الملل! شکایت کردم به 195 بعد از دو هفته جواب دادن "سایت مورد نظر در اکثر کانکشن ها بین الملل متصل می شود" هر چی پیگیری کردم فایده نداشت و از حجمم 4 برابر کم شد. اتفاقا دو روز قبل هم همین ماجرا پیش اومد یعنی یک سایتی رو برام داخلی محاسبه کرد، فرداش دانلود از همون سایت رو بین الملل زد. فهمیدم این مخابرات پدر سوخته اصلا هیچ حساب و کتابی نداره کارش و شکایت هم بکنی به جایی نمیرسه.
سلام دوستان وقت بخیر.
من حدود 2 روزه اینترنت مخابراتم به کلی قطه...چراغ مودم خاموشه...سه راه اوحدی ساکنم...این اختلال قطعی اینترنت توی اصفهان سراسریه یا فقط واسه منه؟؟؟ 2020 هم هیچ جوابی نمیده...توی سایت تیکت هم میزنم جواب خاصی نمیدن...ممنون میشم راهنماییم کنید.
چیزی که چند روز قبل راجع به کیفیت گفتم الان به طور کامل عوض شده.نقل قول:
اینترنت مدام قطع میشه وصل میشه و کیفیت در حد فاجعه است.
20 دقیقه وصله 15 دقیقه قطع به خصوص بین ساعت 18 تا 21
مخابرات از تاریخ 30 مهرماه امسال لیستو بروز نکرده من تست کردم ای پی های قبل این تاریخ همه داخلی حساب میشننقل قول:
مشکل جدیدم packet loss هست که بیشتر از 10 درصده، بدجور اذیت میکنه.نقل قول:
چرا کسی شکایت نمیزنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شکایت بزنین حدقال بدونن مشکل داره ...
سلام دوستان
- مخابرات طرحی داره که حجم رو یکجا در ابتدا تحویل بده؟؟؟ من طرح هایی که دیدم تماما ماهانه بود
- بنظر شما مخابرات رو تمدید کنم یا برم آسیاتک؟؟
- منظقه ما فقط مخابرات و آسیاتک و شاتل خدمات میده.... کدوم رو پیشنهاد میدید؟
سلام من طرح حرفه ای 2 گرفتم با سرعت 16 مگ پایه ولی عملا سرعتم 8 مگابیت که دانلودم مشه 1 مگابایت فیکیس!!! درصورتی که قبلا درطرح رویال سرعتم همین 8 مگابیت بود و با این طرح جدید 16 نشده:angry: واسه اعتراض و شکایت باید چیکار کرد؟؟ باید پورتم را 16 ببندن..
شما مطمئنید که خطتتون تا 16 میکشه؟نقل قول:
تو تنظیمات مودم SNR و بقیه مسائل رو بازبینی کنید... اگر میکشه زنگ بزنید پشتیبانی
خطم که نویز ندارهنقل قول:
snr margin 20.5
line attenuation 14.5
data rate 7700
والا سرعت های مخابرات اعداد رند مثل 8 یا 16 هست اگه مشکل خطم بود مثلا باید سرعتم میشد 9 یا 10 یا 11 ولی الان فیکس 8 مگ هست و معلومه که پورت را دقیقا روی 8 مگ بستن زنگ میزنم پشتیبانی حرف درستی نمی زنند:sad::angry:
نقل قول:شکایت کنیدکد:195.cra.ir
فردا دوباره زنگ بزنید پشتیبانی اگر قبول نکردند در اسرع وقت شکایت کنید
مخابرات اصفهان سایت نداره؟
قسمت adsl مخابرات رو گند زدن توش و کلا ادغام شدهنقل قول:
adsl.tci.ir
برای همه جا همینه
سایت مخابرات اصفهان tce.ir هست
دوستان من قبل از تغییر سایت adsl طرح حجمی داشتم و بعد از تغییر سایت طرحم به طرح برگردان 2 تبدیل شد و برای خودش یکی دوسال تمدید زمانی شد و حالا هم تا مهر 99 هنوز زمان داره. می خواستم تغییر سرویس بدم ولی اجازه نمیده و میگه چون زمان داری برو حجم بخر. به 2020 زنگ بزنم می تونه کاری انجام بده؟ یک سوال دیگه چون می خوام طرح پیش پرداخت انتخاب کنم کارشناس 2020 چه طوری هزینه طرح پیش پرداخت رو از من میگیره؟
ممنون
تست سرعت 16 مگ مخابرات اصفهان با سرور داخل
مگه قرار نبود تا آخر ارديبهشت سرعت باز بزارند ?? دوباره سرعت منو محدود كردن اين مسخره بازى ها چیه
امروز رفتم طرحم عوض كنم ديدم همه طرح هاى خوب برداشتن اصلا طرحى كه به درد بخوره نداشت يا گرون با حجم كم بود يا ارزون با سرعت و حجم كم هر روز بهتر از ديروز:thumbsdow
خب خدا رو شكر سرعت تنها مزيت اينترنت مخابرات بود كه از امروز اون هم به فنا رفت سرعتم از ٩مگابيت رسيده به ٢ مگا خير سرم تازه سرعت بالا گرفتم تا پول گرفتن كركره كشيدن پايين هر چى هم زنگ ميزنم پشتيبانى اصلا كسى جواب نميده فقط اهنگ ميزنه :weird:
داغون ترین سرویس اینترنت رو در تاریخه بشر مخابرات اصفهان داره
مدام قطع و وصل میشه
سرعت بسیار پایین
در اولین فرصت قطع میکنم و میرم سمت TD LTE
دوستان من تلویزیون اینترنتی رو استفاده کردم قرار بود رایگان باشه ولی از شارژم کم کرد. اگه شما هم این مشکل رو داشتید شکایت ثبت کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصفهان تانوما و وی دی اس ال نداره؟
snr شما پایین نیومده؟ از من اومده زیر ۶
من شیرازم ولی برا منم اومده پایی مدتیهنقل قول:
تماس گرفتم به جایی نرسیدمنقل قول:
ولی توی تنظیمات مودم نوع رو گذاشتم روی gdmt ، سرعتم یه مقدار کم شد ولی دیگه قطع و وصل نمیشه...
من هم همينطور شد مدام قطع و وصل ميشد مجبور شدم از adsl2 بزارم gdmt سرعتم از ١٦ اومد روى ٨ معلوم نيست دارن چكار ميكنندنقل قول:
باید با نرم افزار مانیتورینگ SNR خطت رو طی 24 ساعت چک کنی بعد شات بگیری ازش بفرستی واسه پشتیبانی ...نقل قول:
نرم افزار DSLSTATS چیز خوبیه امکاناتش فوله منم مشکل نویز دارم روی خطم جدیدا ... SNR DOWNSTREAM مدام نوسان میکنه
با این برنامه میشه SNR رو هم توییک کرد و اگه نویز داری SNR خطت رو 1-2 دسی بل بالاتر ببری مسیر زیر:
Configuration ==>Advanced==>Advanced tweaks
لینک دانلود نرم افزار برای مودمای برادکام :
کد:http://s13.picofile.com/file/8403840476/dslstats32W_6_5_9.zip.html
دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
صرفا جهت اطلاع رسانی
سلام دوستان از طرح های جدید مخابرات دیگه خبری نیست؟ قبلا طرح های مثل طرح رویال یا وفاداری میداد اما الان مثل اینکه دیگه نمیده.
سلام خدمت دوستان عزیز
کسی لیست dns های جدید مخابراتو داره؟
مخابرات یه dns بیشتر نداره 5.200.200.200نقل قول:
مثل اینکه تازگیا مخابرات آی پی کم آورده. داخل مودم یه آی پی از رنج 100.x.x.x میده که احتمالا الکیه
ولی آی پی که سایتهای اینترنتی میبینن آی پی با رنج 31.x.x.x هستش. شاید اینطوری دارن یک آی پی رو بصورت همزمان به چند مشترک میدن.
البته این صرفا حدس منه. شایدم اشتباه میکنم.
نت شما هم قطعی زیاد داره؟ از من 20 ثانیه بیشتر وصل نیست.نمیدونم مشکل از خط تلفن یا شبکه
نه ثابته البته من قبلا قطعی داشتم سرعت هم پایین بود فهمیدم مال نویزه سیم تلفن از کنار سیم برق سیستم و چند راهی عبور میکرد تا برسه به مودم این موارد کوچیک خیلی اهمیت دارهنقل قول: