سلام
میخواستم بدونم امکانش هست که با یه کابل شبکه جداگانه یه کامپیوتر دیگه هم به اینترنت وصل کنم؟
مودم من outdoor هست و میتونم یه Hub بگیرم که یه ورودی و دو تا خروجی داشته باشه.
Printable View
سلام
میخواستم بدونم امکانش هست که با یه کابل شبکه جداگانه یه کامپیوتر دیگه هم به اینترنت وصل کنم؟
مودم من outdoor هست و میتونم یه Hub بگیرم که یه ورودی و دو تا خروجی داشته باشه.
میخواستم طرح 1 مگ نامحدود 1 به 10 رو بگیرم ، دوستانی که استفاده میکنن سرعتشون چطوره ؟
الان طرح 1 به 4 دارم سرعت هم خوبه .
یه سوال دیگه ، طرحهای قدیمی رو نمیشه فعال کرد مثل 1 مگ 40 گیگ یا ..... ؟
دوستان سرعت آپلود سرویس 1 مگ با کابل بیشتر از 50 نمیشه یا با Wi-Fi ؟
سرعت طرح نامحدود 10 به 1 خیلی پایینه.سمش نرید.همین 4 به 1 نامحدود خیلی بهتره.نقل قول:
طرح های قدیم رو نمیشه فعال کرد متاسفانه!!!
چطور میتونم مودم BM632w ایرانسل رو به مبین نت تبدیل کنم
دوستان من قبلا تهران بودم 4 چراغ بود مودم بدون قطعی کار می کرد، الان اومدم شهرستان 5 چرا ولی در ساعت 6،5 بار قطع میشه به مدت تقزیبا پنج دقیقه
چیکار کنم:sq_3:
به احتمال خیلی زیاد مشکل قطعی از نوع اتصالت باید باشه و از طرف خودتهنقل قول:
دفاتر مبین نت مراجعه کنید انجام میدن واستوننقل قول:
من تبدیل کردم.
مبلغشم 15تومن تو اهواز البته
پیشنهاد میکنم اگه ایرانسلتون آنتن دهی و کیفیتش خوبه جایی که هستین,تبدبل نکنین!
مبین نت سرعتش نوسان زیاد داره.بعضی وقتا هم قطعی.البته بعضی مناطق کیفیتش خوبه
اگه مطمئنی نزدیک دکل هستی و یا کلا کیفیت و آنتن دهی مبین نت تو منطقتون خوبه,اونوقت تبدبل کنین
خلاصه تصمیم با خودته.موفق باشید
نقل قول:نه آقا احتمالش ناچیزه از اتصالات باشهنقل قول:
مبین نت تو بعضی شهرا ازجمله شهر ما همینجوریه و خیلی قطع میشه مخصوصا روزای ابری
از لحاظ سرعت فرقی نداره اما از لحاظ امنیت کابل امن ترهنقل قول:
البته اگه زمانه طرحت تموم شده میتونی بدون تماس تمدید کنینقل قول:
اگه حجمت تموم شد و زمانت مونده تماس نگیری پول بریزی از پولت کم میکنه حجم میندازه تمدیدی هم در کار نیست!!!
راهی پیدا نشد برای محدود کردن سرعت wifi ؟
سرعت يك مگ گرفتم نهايت سرعت دانلود 140 كيلو بايت هستش اونم با قيمتي در حدود 23 هزار تومان در صورتي كه adsl سرعت در اين حد ماهي 10 تومان هم نميشه!!!!! آخه اين چه وضعشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] اهواز اشتراک 512
عاشورا شب در ساعت رایگان تو اهواز با اکانت 512 سرعت دانلود از همون شروع ساعت رایگان تا صبح از 90 تا 110 کیلوبایت برثانیه متغیر بود....برای اولین بار یه لحظه سرعت 126 ک بر ثانیه هم تو عمرم دیدم....وای که چه شب تکرار نشدنی و رویایی بود.... تا صبح اشک شوق ریختم و برای پایداری ابر کمپانی مبین نت دعا کردم....شب بعد به خودم اومدم و دیدم دیگه خبری ازون رویا نیست....ولی خداییش هرشب سرعتم بین 30 تا 50 متغیره و واقعا این سرعت تو ساعات رایگان عالیه نسبت به چند وقت پیش....برم 7هشت 10 کیلو اسپند دودبدم امشب سرعت برنگرده دایال آپ
مبین نت سرعت شبانه رایگانش چطوره؟ کسی از سرویس یو اس بی مبین نت استفاده کرده؟
نقل قول:
سرعت دانلود شبانه ظاهراً بر حسب منطقه متغیره. من در حال حاضر راضی هستم، اما مدتی پیش افتضاح بود. شما هم بهتره در منطقه ی خودتون تحقیق کنید.
تنها در صورتی که روی دکل ساکن هستید، از مودم یو اس بی استفاده کنید.
منظور چه محدوده ایه؟ تا چقدر فاصله؟ من میخوام فقط از شبانه استفاده کنم و طرحی رو بگیرم که به نسبت نیاز من مقرون به صرفه باشه. به خاطر همین میخواستم یو اس بی بگیرم. یعنی اگر دور باشه از دکل اصلا قابل استفاده نیست؟ این مناطق تحت پوشش که تو سایت زده مال مودم های داخلیه یا برای یو اس بی هم فرقی نداره؟نقل قول:
تنها در صورتی که روی دکل ساکن هستید، از مودم یو اس بی استفاده کنید.
من خودم شخصاً استفاده نکردم، اما خودشون میگن باید فاصله تا دکل کمتر از 500 متر باشه، اما در عمل گویا باید در 100 متری دکل قرار داشته باشین. مناطق تحت پوشش برای کلیه ی مودم هاست، اما مودم یو اس بی گیرندگیش خیلی ضعیفه. حالا باز دوستان میان تجربیاتشونو میگن، اما به نظر بنده یو اس بی رو فراموش کنید.نقل قول:
این مبین نت دیونه کرد منو
شبا که تا ۵ صبح قطعه روزا هم در کل ۴-۵ ساعت وصله
وقتی هم که بارون میاد که کلا میپره
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
من از دانلود شبانش راضیم، چون افت سرعت ندارم... اما خیلیا شاکین. کلاً بهتره یکی دو شب با مودم یکی از دوستات تسش کنینقل قول:
یو اس بی هم خیلی به درد نمیخوره
آقا از مرورگر اپرا، جدیدترین نسخش استفاده کن، یه مقدار تو مصرف بهت کمک میکنهنقل قول:
اگه توجه کرده باشی، تو این تاپیک بعضیها هرشبشون عاشوراست،نقل قول:
خدا ازشون قبول کنه!
اگه فقط LAN میخواهید یک Switch کارتون رو راه میندازه ولی اگه Wifi می خواهید Access Point باید بگیرید و مدل نت مبین نت هم NAT هست و مشکلی برای Share نداره.نقل قول:
دوستان سایت ایرانسل نوشته مودم وایرلسش 100تومنه
بنظرتون یه یکی بگیرم بعد تبدیل کنم مبیننت چطوره؟ میصرفه؟
میصرفه اما اگه مودمت خدای نکرده بسوزه از نظر مبین نت گارانتی نداره و باید خودت 300 تومن هزینه بدی تا تعویض کنننقل قول:
دوست عزیز سرعت اینترنت شما 1 مگا بیت یا 1024 کیلو بیت هست. در نتیجه حداکثر سرعت شما به بایت میشه 128 کیلو بایت.نقل قول:
1 بایت = 8 بیت
گین آنتن مودم یو اس بی 1/4 مودم های داخلیه.نقل قول:
نقشه توی سایت مال مودم های داخلیه. ولی رو اونم نمیشه حساب کرد گاهی اوقات. من خودم تا دکل بیشتر از 2 کیلومتر فاصله داشتم ولی مودم یواس بی میزاشتم دم پنجره و وصل میشدم.نقل قول:
البته حساب شما درسته. ولی ADSL را روی بیشتر میبندند. یعنی اون که 128 میخره گاهی بیش از 128 کیلوبایت سرعت دانلود داره. ولی وایمکس فلکزده اینطور نیست.نقل قول:
من خودم الان هم وایمکس مبین دارم و هم adsl مخابرات (که تازه چندان تحفه ای نیست). تفاوت کاملاً چشمگیره.
واقعا که اشتباه کردم طرحه 512-نامحدود4به1 رافعال کردم ولی چه فایده ای داره صبح س7 میرم سر کار تا س 6 بعد ظهر استفاده من میشه روزه 1 ساعت چه ضد حالی خوردم
یه طرح درست و حسابی تو این طرحهای مبین نت وجود نداره ،همه شون یه ایراد اساسی دارند،منم امروز از یک مگ نامحدود 4 به 1 تغییر دادم.و برگشتم به دو مگ !!!گرچه سرعتش خوب بود ولی نمیشه،آدم بعضی وقتها تو اون ساعتها که مودم قطع میشه یه کارهایی براش پیش میاد،ایمیلی چک کنه،دنبال مطلبی باشه و ...کاش مبین نت یه درایتی به خرج میداد و میدید که چقدر مشترک داره و از سود کلونی که میبره برا بهبود خدماتش استفاده میکرد!!!!نقل قول:
لعنت به مبین نت آقا من سرعتم با دو مگ 10 اه اخه به کی بگم دیگه خدا فقط باید به دادمون برسه اخه چرا اینقدر دزدی تو مملکته پول دادیم واسش ،واسه این 2 مگ اخه چه سرویس دهی آشغالیه ،بچه ها چیکار میشه کرد اصلا باید این تاپیک رو بست چون مبین نت حتی ارزش یکبار امتحان رو هم نداره
نه عزیزان تقصیر مبین نت نبیست. من هم این را دارم هم adsl محابرات.
هردو در خراب کردن اعصاب مشتری باهم رقابت دارند.
ولی وضع اینترنت، مثل همه مشکلات دذیگه این کشور تقصیر دشمنه.
اگه مقررات فورم اجازه میداد، چنان فحشهایی نثار دشمن میکردم که از کرده خودش پشیمون بشه.
شرایطی نداره مبین نت برای واگذاری مودم ها به صپرت اقساط یا شرایط دیگه ؟
پس این عکس اسپید تست که زدی تو امضات مال کیه ؟نقل قول:
این عکسی که زدی تو امضات مال خودته ؟نقل قول:
2MB سرعت آپلود :sq_14:
از بس طرح های مبین نت بده و هی مجبورم هی ترافیک 12 تومنی بخرم این ماه گفتم 128 رو امتهان کنم اینم تست سرعتش . با دانلود منیجر 35 تا میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یه کافی نت که مبین نت استفاده میکرد سرعت دانلود با سرویس 128 حدود 140 میشود
لبد کافی نت خلوت بودهنقل قول: