با دوتا مودم نه نمیشه ولی ولی دو تا یوزر میشهنقل قول:
همون یک خط کافی هست !نقل قول:
دو تا یوزر هم میتونن روی همون یک خط کانکت شن !
Printable View
با دوتا مودم نه نمیشه ولی ولی دو تا یوزر میشهنقل قول:
همون یک خط کافی هست !نقل قول:
دو تا یوزر هم میتونن روی همون یک خط کانکت شن !
با سلامنقل قول:
اما منظوره دوستمون دقیقا استفاده از دو مودم و دو اکانت بود
موفق باشید.نقل قول:
سلام دوستان
امیدوارم اینجا جای مناسبی برای پرسیدن این سوال باشه.
میشه با یه خط تلفن و دو تا مودم، از یه آی اس پی دو تا سرویس ای دی اس ال گرفت؟ یعنی دو تا اکانت از یه شرکت واسه یه خط تلفن؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این هم توجه کنین :
نقل قول:
یعنی دو تا اکانت از یه شرکت واسه یه خط تلفن؟
با عرض سلام
من 1 هفته هست به از پارس سرویس می گیرم asus n10
چند روز پیش سرعت دانلود روزانه و شبانه بالای 120 بود اما این چند روز دانلود شبانه ام بین 30-40 هست (سرویس پارس آنلاین 128)!!!!!!
راستی یک مشکل اساسی دارم!!!!!!!! اگه می تونید کمکم کنید ممنون میشم
بنده همیشه با خود برنامه مودم به اینترنت وصل می شدم و باعث میشد که وقتی کامپیوتر به ساعت 6:55 خاموش می شد مودم به اینترنت وصل باشه و تو سایت پارس تا ساعت که مودم روشن بود تایمر بندازه و از مقدار اعتبارم کم می کرد
به همین خاطر برنامه مودم و Local Area Connection رو دست کاری کردم صفحه که با مقدار (192.168.1.1 ) باز می شد باز نمی شه و حتی برنامه مودم هم لود نمی شه ( نمی تونه به اینترنت وصل به شه ) حتی Local Area Connection را اجرا می کنم ببعد از 30 ثانیه خطا ی limit or no connetivity می یاد حتی چند بار ویندوز اکس پی رو عوض کردم باز همین درست نشد
تنها با کانکشن که درست کردم به ایترنت وصل می شه
1-چگونه می تونم مودم رو به حالت اولیه ( اور جینال ) باز گردونم ؟؟؟
2- این دستکاری ها می تونه باعث کاهش سرعت باشه ؟؟
3- آیا بعضی سایت ها سرعت دانلود پایینی دارند ؟؟؟؟
4-تو سایت speedtest.net پینگم 70 و دانلودم 1.30 مگ هست ولی تو دانلود شبانه سرعت پایین هست (30-40 ) راستی چگونه می تونم فایل عکس تو این صفحه لود کنم؟؟؟؟
اگه می تونید کمکم کنید ممنون میشم:10:
سلام دوستان
یکی از آشناهامون قراره از مخابرات ADSL بگیره
حالا اگه ممکنه لطف کنید بگید دقیقا چه وسایلی رو باید بگیریم
چه مودمی خوبه؟
کارت شبکه هم نیازه؟ چون احتمالا بخواد کامپیوتر رو به لبتاپ هم وصل کنه.
کلا راهنمایی کنید که امروز قراره بریم بگیریم.
مودم وایلس بگیر که راهت باشهنقل قول:
کارت شبکه هم اکثر سیستم ها دارند
مودم ارزون 8901
گرون dlinkk 2740
سلام 8901 گرفتم
تنظیماتش هم فوق العاده راحت بود کل کاری که انجام دادیم 3_4 دقیقه طول کشید.
هیچ تنظیمات اصافه ای که تو تاپیک ها هست رو انجام ندادیم.
دواستان از مودمهای ساده ی زیر 25 تومن چه مدلی پیشنهاد میکنید؟؟
smc واقعا خوبهنقل قول:
با سلام
من دو تا ویندوز تو کامپیوترم دارم .7 وxp.چند وقت پیش کامپیوترم موقع کار هنگ کرد و دیگه اینترنت وصل نمیشد. با کانفیگور دوباره مودم تو ویندوز xp مشکل حل شد . ولی تو 7 هنوز مشکل پابرجاست.لطفا راهنماییم کنید.
با سلامنقل قول:
مودم رو در چه حالتی کانفیگ کردید و اینترنت وصل میشید؟
به صورت خودکار یا با کانکشن؟
موفق باشید.
سلام
خیلی وقت بود که من تنظیمات مودم را دست نزده بودم.
1 ماه پیش مجبور شدم ریستش کنم.
الان وقتی با لب تاپ بصورت وایرلس می خوام کانکت بشم، شبکه را شناسایی می کنه ولی می زنه limitted accees
آخه تنظیمات خاصی هم نداره.
می ذاشتیم روی wep و یک رمز هم می دادیم.
مودم هم مدل پورشه هست. DSL-911 wifi
مشکل از لب تاپ هم فکر نکنم باشه چون اون یکی خطمون را راحت می شناسه و وصل میشه.
بنظرتون مشکل از چی هست ؟
این درصد Radio power مربوط به چی هست ؟
8811 Tplinkنقل قول:
مربوط به قدرت سیگناله که هرچی بیشتر باشه مسافت بیشتری رو پوشش میده و کیفیت بهتر میشه :46:نقل قول:
این درصد Radio power مربوط به چی هست ؟
نه ولی یه برنامه برای ادیت کرددن رجیستری ویندوز رو فعال کردم که یه سری ادیت رو رجیستری انجام داد.نمیدونم یعنی میتونه از این باشه؟:41:نقل قول:
با سلامنقل قول:
آره اون نرم افزار هم نمیتونه بی تاثیر باشه.
چون من هم روی سیستمی دیگه نرم افزار رو داشتم و وقتی رجیستری رو اسکن کرد و همه رو به حساب Fix کرد اینترنت قطع و وصلی داشت از اون به بعد.
موفق باشید.
سلام من تازه ADSL گرفتم کانکشن PPPOe درست کردم
چجوری میشه وقتی وارد ویندوز میشی خود به خود کانکت نشه
و در ضمن چجوری به شبانه وصل بشم
آخه صبا نت دارم و یوزر و پسورد شبانه فرق داره
خب پس چکار باید انجام داد که درست بشه؟نقل قول:
باسلام خدمت تمامي مديران و كاربران و زحمت كشان اين انجمن.150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router
من تازه ميخواستم adsl بگيرم و ميخوام كه از اين adsl چند لب تاب و گوشي بتونن استفاده كنن به صورت بيسيم.گشتم توي اينترنت و دنبال يك مودم وايرلس خوب ميگشتم در حد 50 تومن كه به ايت مودم برخورد كردم.
TP-LINK TD-W8951ND
به نظر شما چطوره؟TD-W8901G
و يك مدل پايين ترش هم اين
54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router
به نظر شما كدومشو بگيرم ؟ نظر خودم روي اولي هست. ميخواستم ببينم كسايي كه تجربه استفاده ازش رو دارن ، راضي هستن يا نه؟سپاس
سلام.نقل قول:
مودم رو باید رو حالت Bridge بزاری.
زنگ بزنی پشتیبانی. وظیفشونه که راهنماییت کنن.
نقل قول:
نه اونو که خودم بلدم رو Bridge بذارم ولی خب نمیشه از وایرلسش استفاده کرد
آها مودم وایرلس داری!نقل قول:
خب باید هر دفعه شبا مودمو دوباره کانفیگ کنی. من خودمم همین کارو میکنم.
با سلامنقل قول:
من هم با مدل اولی موافقم.
موفق باشید.
سلام دوستان من برای مشتری ها دو تا مودم مدل siemens adsl2+ bridge modem c2-010-i خریدم اما هر کار میکنم کانفیگ نمیشه!!!!!
حتی وقتی کابل تلفن رو بهش وصل میکنم چراغ adsl ثابت نمیشه !!!!!!!!!!!!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم بنیاد امور مودم های عتیقه
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز :
مودم من TD-8811 هستش و از یکی از یه شرکت کوچک از شهر خودم سرویس می گیرم..
مدتی هست که با مشکل کانکشن PPPoE که تو مودم تعریف می شه ( کانکت اتوماتیک ) مشکل اساسی پیدا کردم ؛
مشکل اینه که تو کانفیق مودم که وارد می شی می بینی که مودم که بایستی الان کانکت باشه ، پیغام PPP Down نوشته و دکمه ای کنارش ظاهر شده با عنوان Connect که حتی اگه Connect رو هم بزنی ، Authentication Failure ظاهر می شه!
ضمن این که صد در صد یوزر پسوردم درست هستش ، چون در حالت دستی ( Bridge ) می تونم از طریق کانکشنی که تو ویندوز ایجاد کردم، متصل بشم....
سپاس از استاتید و دوستان عزیز بایت راهنمایی که می کنن..
مودم رو ریست سخت افزاری کن . VPI و VCI رو وارد کن . یک WAN جدید بساز . NAT فعال باشه . Firewall غیر فعال باشه . سایر تنظیمات به صورت پیشفرض باشه . باید مشکل حل بشه .نقل قول:
اگه مودمت حالت multi WAN setting رو پشتیبانی کنه میتونی 2تا wan درست کنی . و شب ها با وارد شدن به قسمت تنظیمات اونیکی رو UP کنی . مودم هایی هم وجود دارن که این کار رو بنا به تنظیمات ساعت انجام بدن که بعید میدونم از اون سری باشه . :46:نقل قول:
من مودم وایرلس D-link DSL-2730U رو با سی دی نصب کردم و کانکته ، دکمه وایرلسش رو روی خود مودم زدم که فعلا قطع باشه چون هنگام نصب رمز رو تعریف کردم اما الان هرکس میتونه بدون رمز وصل بشه و پسورد نمیخواد
تنظیمات دستیش رو بلد نیستم میشه راهنمایی کنید ؟ چطوری رمز بگذارم ؟
میشه برای مودم مشخص کرد که چه با کابل و یا بدون کابل کلا به 4 دستگاه بیشتر وصل نشه ؟ کانکت شدن بعضی دستگاه ها رو براش فیلتر کرد ؟
با سلامنقل قول:
وارد کنسول مودم بشید و سپس به قسمت wan برید و security setting رو پیداش کنید.
حالا باید یه گزینه ای باشه برای فعال یا غیرفعال کردن وایرلس مودم.
که اگه فعال باشه فیلدهای پسورد هم فعال هست. اونجا پسورد رو مجددا وارد کنید و تنظیمات رو ذخیره کنید.
برای فیلــتر کردن دستگاهها هم میتونید از قسمت mac filtering دستگاهتون استفاده کنید.
موفق باشید.
مودمم dlink 2730 هست میشه باهاش اون کار رو کرد؟نقل قول:
خوب 2تا درست کن خودت ببین میشه :31: معمولا گزینه ی Add داره برای این کار . نه Edit . بعد از اینکه اوکی شد باید دو تاگزینه باشه .نقل قول:
سلام دوستان
ميخواستم ببينم از مودم هاي tp link كدوم يكي بهتره
w8950 يا w8951
تفاوت اين دو در چيه چون تفاوت قبمت اونها خيلي كمه ؟
ممنون ميشم كمكم كنيد.
w8951نقل قول:
زیاد فرقی ندارن
سلام
چه طوری میشه همزمان از پورتusb وlanاستفاده کرد
لطفا نحوه connection ساختن بگین
xp , 7
درایور USB رو نصب کنیننقل قول:نقل قول:
کد:https://www.google.com/#hl=en&q=using+a+usb+adsl+modem&revid=1417522401&sa=X&ei=zFPRTp6GMYW4hAf6mLH_DQ&ved=0CBgQ1QIoAQ&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=e0e5b3b4df4f55f1&biw=1024&bih=655
سلام
مودم من از سری n هست و تا سرعت 150 Mbs پشتیانی میکنه، لپ تاپم هم سری n هستش ولی چند شبه سرعتش به 72 Mbs رسیده
نمیدونم مشکلش چیه
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
منظورم انکه برای دوتا سیستم استفاده کرد یکی با lan و یکی با usb نحوه کانکشن ساختن کلینت کردن ای پی وارد کردن
با سلام
مودمی هست که همزمان دو باند N و G رو پوشش بده؟ WAG120N داشتم نمیتونست
توی مشخصات کلی WAG160N نوشته بود Dual Band نمیدونم منظور همین موضوع هست یا خیر؟
عزیز دل اینترنت کل دانشگاه آزاد یه واحدی با اون عظمت 4Mbps هست . درسته که یه جایی تنظیمات دستکاری شده و این اتفاق افتاده . ولی تو اینترنتی نداری که بخوای با این پهنای باند از اون استفاده کنی . این سرعت ، بستر شبکه هست . نه سرعت اینترنت تو .نقل قول:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
با IP ـ 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم شو . در قسمت WAN نوع ارتباط رو PPPOE بذار . در صفحه ی بعد یوزر و پسوردتو وارد کن . NAT روشن و Firewall خاموش باشه . بعد از ذخیره کردن تنظیمات و ریست شدن مودم کار تمومه . حالا بدون داشتن کانکشن مودم به اینترنت وصل میشه و هم LAN و هم USB اینترنت دارن .نقل قول:
سلام
خسته نباشید
مودم من maxlink هستش
میخواستم راهنماییم کنید چطور بصورت اتوماتیک تنظیمش کنم که نیازی به کانکشنpppoe نداشته باشه.
که وقتی پی سی رو روشن میکنم به اینترنت وصل باشه
ممنون:10::11:
از صفحه WAN تنظیمات مودم عکس بذار .نقل قول: