نه عزیز من اجباری نیست :n02:نقل قول:
Printable View
نه عزیز من اجباری نیست :n02:نقل قول:
به نظر من این مودم بهتره Prolink-H5004N-نقل قول:
چون هم ارزونتره و هم امکاناتش بدک نیس
تا 3 مگ هم آپ استریم میتونه داشته باشه و 26 مگ دان استریم 300 مگ سرعت شبکه و انتن قابل تعویض
نقل قول:این مدلم هست دوستان
tp-link w8968
نظری جیزی؟
شما چرا از فرانکفورت تست میگیری؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لا اقل از تهران بگیر، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم مال من، وی آی پی ماکس نت:
به نظر من کیفیت ساخت تیپی لینک از دی لینک هم کمترهنقل قول:
پرولینک نگیر. اگه بودجه ت اجازه میده مودم ZyXEL یکی از بهتریناست. تو خریدش شک نکن از نظر کیفیت که خیلی خوبه ولی از نظر امکانات مدلهای جدیدشو ندیدم!
نقل قول:ZyXEL اخه مودلی که امکانات مناسبی داشته باشه و قیمتش حدودای 150 باشه ندارهنقل قول:
:(
با این اوصاف باید بریم اون دیلینکه با ایون سرعت افتضاحش تو شیرینگو بگیریم :(
دوستان مخابراتی تایم اوت اینترنتون برطرف شده؟
سرعت با سرور های خارجی با سرور های داخلی برابر شده؟
اگه درست شده که تمدید کنم ولی اگه نشده فردا بگم جمع کنن:n01:
حسین جمع آوری کن یه طرح تابستانی ثبت نام کن!نقل قول:
ببین هفته ی پیش برا یکی ثبت نام کردم رفت امروز اومده بود میگفت 5 گیگ شارژ بزن برام!:n08:
وقتی کلاسیک سعی میکنه مشتریشو راضی نگه داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت میتونی فردا صبح برام جمع آوری بزنی؟نقل قول:
بعدش که جمع شد برام یه دونه تابستانی اولترا ثبت نام کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
چون خودم نمیرسم بیام !!! هر روز صبح میرم سر کار بعد از ظهر ساعت 5 میام
راستی این سرویس 128 توام بدجور داره میترکونه!!!!
ندیده بودم کلاسیک 128 این سرعتو بده !!! 512 من تازه به این سرعت رسیده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین در خواستتو رو یه A4 بنویس ایمیل کن برام !(امضا ام بکن!)فردا صبح میزنم برات!نقل قول:
کلا" 19500 تومن میشه سرویسه!:n04:
آره یکی از عجایبه برام:n02:
نقل قول:
میشه تایپ کنم :n02::n02::n02:
آخه من یکم بدخطم:n02::n02:
در ضمن ایمیلتم بزن برام:n12:
من الان چند روزی میشه که این سرویس الترا 2 گیگ ویژه تابستان مخابرات رو گرفتم الانم با این همزمان سه تا ADSL دارم البته یکیش واسه خونه نیست
وقتی این مخابرات رو وصل کردن متوجه شدم دان استریم رو به جای 4 مگ روی 2 مگ بستند زنگ زدم همارا گفتند اشتباه شده.و دوباره روی 4 مگ بستند ولی الان مشکلم اینه که با سرور های داخلی با 500 اینا دانلود میکنه با سرویس های خارجی با 200 اینا دانلود میکنه !! و هر سروری که امتحان میکنم همینه ،انگار علاوه بر دان استریم یه فیلتر سرعت دیگری روی سرویسم اعمال شده که دان استریم رو زنگ زدم درست کردن اما اون فیلتر دوم مونده !!! نمیدونم دیگه ...
SNR خطم 32.1 هست.
همزمان از های وب(نوین نت) اینترنت دارم با 500 اینا دانلود میکنه(کیلوبایت بر ثانیه تو دانلود منیجر) (سرویسی که های وب داده 512 هست)
اینم های وب :
سوالی که برام ایجاد شده چرا باید مخابرات اشتباهی دان استریمم رو روی 2 مگ ببنده تا من زنگ بزنم بگم اشتباه کردید ؟
از کجا باید نگاه کنم ببینم دان استریم چنده؟
دوست عزیز اول اینکه مبارک باشه سرویس جدید :n11:نقل قول:
چند تا سوال داشتم :
1- چقدر طول کشید تا سرویس رو وصل کردند ؟ انلاین سفارش دادی یا یه یک از نمایندگی های همارا مراجعه کردی و حضوری خریدی ؟
2- سرعتت تو روز و شب چقدر هستش ؟ تفاوتی که تو سرعت روز و شب وجود نداره که ؟
3- میزان حجم دانلودت تو ساعت شبانه رایگان از 2 تا 8 چقدر هستش ؟ یعنی چقدر تونستی به صورت فول تایم در شبانه دانلود کنی ؟
4-در کل تو این چند روزه راضی بودی از این سرویس یا نه ؟
مرسی ،یک روز طول کشید ،رفتم نمایندگی سفارش دادم.نقل قول:
این چند روز که وصل کردن سرعت همه ی استان ها داغون بود بزار امشبم بزارم دانلود نتیجه رو بهت میگم،الان نمیتونم با اطمینان نظر بدم.
ممنون . اره ببین با این سرویس جشنواره تو ساعت رایگان به صورت فول تایم و فول سرعت (لینک مستقیم و پرسرعت )چقدر میشه دانلود کرد ؟ ممنون میشم خبرش رو به ما بدی .نقل قول:
پ. ن :صبانت امشبم به زور 2 گیگ تو ساعت رایگان به ما دانلود داد .:n24:
دوستا ن کسی مثل من تو دانلود شبانه این چن روزه افت سرعت داشته؟سرویسم مخابرات هست.
خوب معلومه دیگه همه!!!!!!!:n02:نقل قول:
خب این نیمشه که!!!طرف اومده n تومن پول اینترنت پرسرعت:n08:داده ،میخواد دانلود کنه،بعد میاد میبینه تو شبا سرعت نصف میشه ولی دقیقا بعد ساعت 8 صبح سرعت به حالت عادیه خودش برمیگرده!!خب اگه طرف میخواست فقط وبگردی کنه که نیازی نبود بیاد محدود حجمی با قیمت نجومی بخره که!!نقل قول:
اکثر افراد حتی در آی اس پی های مختلف هم با این افت سرعت شبانه مواجه هستن،حالا این بازم کار بچه های بالاست یا نه مربوط به خود آی اس پی هست؟و آیا رفع خواهد شد بنظرتون؟؟؟؟
از طریق مرورگرتون وارد تنظیمات مودم که بشید در قسمت Status میتونیدDownstream رو مشاهده کنین.نقل قول:
سلام به همشهریهای عزیز
من الان دارم از سرویس نامحدود برنزی آسیاتک استفاده میکنم ! سوالم این بود که سرویسهای نامحدود مشابه رو کدوم ISP ها ارائه میدن و انتخاب کدوم معقولتره ؟!
بچه های بالا دیگه کی هستن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الآن یه جریان دیگه در حال وقوعه! اینترنت مرتّب قطع و وصل میشه خیلی عجیبه! فکر کنم دعای بعضی از دوستان به اجابت رسیده و اینترنت ایران داره منفجر میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پنج شنبه زنگ زده بودم شرکت ماکس نت که این نصف شدن سرعت رو گزارش بدم، گفتش که مشکل سراسریه ولی باز اگه حل نشه شنبه زنگ بزن تست کنیم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن باز زنگ زدم گفت که شبکه مورد داره صبر کن برطرف بشه بعد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که شبا بدون فری گی.. یا سوکس هیچی نمیتونم دانلود کنم ! سرعت میشه 10-20 کیلو اونم با نوسان نه ثابت ! سایتها رو هم به کندی باز میکنه .
اما به کمک اینا سرعت به 40-50 (با فری گیت دو روز پیش به 90-100 رسید ) میتونم 1.5-2 گیگ هر شب دانلود کنم .
اگه میتونی ماهانه 45 تومن هزینه کنی ماکس نت خوبهنقل قول:
پویا جان منتظر نتیجه تست دانلودت هستیم برای فردا صبح .نقل قول:
سعی کن چیزی حدود 15 گیگ لینک مستقیم و پرسرعت با دانلود منیجر بذاری و تنظیم کنی برای دانلود تو ساعت شبانه ببین چقدر دانلود می کنه برات تو ساعت شبانه .
یه فایل حدودا دو گیگابایتی رو با سرویس مخابراتم گذاشتم دانلود صبح نزدیکای ساعت 6 پاشودم دیدم هنوز تموم نشده ادامشو گذاشتم رو های وب خیلی راحت با همون سرعتی که روزا میداد دانلود کرد و تحویلم داد البته یه چند روزی بود خود های وب هم خراب بود البته بازم نمیتونم از سرویس مخابراتم نتیجه گیری کنم چون شاید مشکل از مرکز مخابراتی ما باشه و یکی دو روز دیگه درست بشه معمولا وقتی پهنای باند تو یه مرکز مخابراتی کاهش پیدا میکنه یا مشترکاش زیاد میشن چند روز طول می کشه پهنای باندش رو اضافه کنند یه همارا دارم کلاسیک ،از یه مرکز مخابراتی دیگه خیلی خوب کار میکنه
تا امروز با مخابرات سرویس مگا شبانه بالای 4 گیگ دانلود نداشتم
دیشب گفتم یه موردی رو امتحان کنم و 16 تا فایل همزمان دادم به دانلود منیجر که دانلود کنه . نتیجه :
البته snr من بعد از کلی مکافات به 10 رسیده !
سلام دوستان چیکار کنیم یه راه حلی چیزی بدید بتونیم شبا دانلود کنیم.
منم مگا محدود همارا استفاده میکنم
با سلام دوستان یک تست پینگ بزارن ببینیم وضعیت استان شما چظوره؟این واسه من
دوستان من بیشتر از یک ماهه یک مشکلی دارم
دیسکاوری ماکس نت دارم،سرعت دانلودم با سرور های ایران خوبه (بالای 200) ولی از بهترین سرور های خارجی که میخوام دانلود کنم سرعتم یک سوم یا یک چهارم میشه
پس کی میخواد درست شه؟ خسته شدم بخدا
صبر کن درست میشه!!!!نقل قول:
جناب پوریا اگر امکان داره یه مجموعه فایل با لینک مستقیم ( با حجم بین 12 تا 15 گیگ ) رو از سایت دانلود ها یا پی سی دی یا همین سایت خودمون از اولیین دقیقه ساعت رایگان شبانه تا اخرش بذارید ببینیم چقدر دانلود می کنه !نقل قول:
منون میشم این تست رو انجام بدی ! چون می خوام ببینم اگر واقعا ارزش داره صبانت رو سه صلاقه کنم بیام همین سرویس شما رو بگیرم
آقا منم توربوی مخابرات شبا سرعت نهایتش 60-70 هست.
الان یه مدتیه اینجوریه. همه آی اس پی ها اینجوری شدن یا فقط مخابراته؟
دوستان یه لینک از سرور ایران میتونید به من بدین اونو تست کنم ببینم اونو چه جوری دانلود میکنه؟
من نمیدونم چه لینکهایی سرورش ایرانه
ممنون
سلام ، من نا محدود 256 پارس افلاین دارم ، تورنت هارو تا سرعت 300 میزنم ولی از سرور های خارجی حتی مدیا فایر سرعتم از 50 بیشتر نمیشه
مشکل چیه یه 2 3 هفته ایه اینجوری شده
همارا که از چند روز قبل سرعت رو نصف کرده بود به وضعیت عادی برگشت اما سرعت تک لینک خیلی خرابه!!!
فانوس دارم دق میکنم به خدا با این سرعت 30 . تو عمرم کمترین سرعتم 100 بود . خدا چیکار کمنم :n02:
الان من جمع آوری کنم اون طرح تابستونه رو دوباره بزنم یا رو اونیکی خط ثبت نام کنم . حتی نمیدونم وضعیت نویز اونیکی خطم چطوره . تا حالا ای دی اس ال نگرفتم باهاش . ریسکه . کلا هم تا مهر اینجام بعدش دانشجو میشم گورمو گم میکنم :n02:
اون طرح تابستونی یعنی 9 تومن + 10 تومن هزینه راه اندازی 3 ماه اولترا ؟ یا 37 تومن 3 ماه اولترا ؟
والا حوصلم سر رفت زدم همون طرح تابستونی برا اونیکی خطم برا دانلود شبانه هام :n02:
یعنی خداییش خیلی باحاله :n08:
چون از یه مودم با هر دو خط وصل شدم یک مک آیپی ست شد الان با هر دو خطم میتونم به هر دو اکانتم وصل شم . :n02: یعنی فقط از یه خط استفاده میکنم . داون استریم هر دو 4 مگ هست . فقط به اقا امین باید زحمت بدم داون استریم اون خط ای دی اس الم رو بکنه 8 مگ که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کنم .
سلام دوستان این طرح تابستانی مخابرات چی هست و تا کی؟ تو سایت همارا چیزی ننوشته . من پارس دارم 15 روز بعد سرویسم تموم میشه میخوام بیام مخابرات. یه سوال داشتم وایبر تو مخابرات کار میکنه؟:n16: