دوستان يه راهنمايي ١٤٠آلپاين يا ١٧١٦كنوود
اينا مهم واسم
كيفيت صدا
اتصال آيپاد
و زيبايي
كيفيت خودش
دوستان يه راهنمايي ١٤٠آلپاين يا ١٧١٦كنوود
اينا مهم واسم
كيفيت صدا
اتصال آيپاد
و زيبايي
كيفيت خودش
از بین اینا کدومش بهترینه ؟؟
یه امپ میخام که قشنگ باندامو درایو کنه و ارزونتر هم باشه چون پول زیادی دستم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی روی کارتن باندهای jbl 938 نوشته 300 وات ولی دوستان در راهنمایی هایی که کردن میگن باید دنبال امپی باشم که 100 وات به باندها بده . توضیح میدین لطفا ؟؟
پ.ن: رنج قیمت ساب و آمپ مونو حدودا 600 هزار تومن. نمی خوام بهترین جنس موجود رو بخرم فقط میخوام صدای خوبی بشنوم. اگه میشه راهنمایی بفرمایید. مرسینقل قول:
اوایل دوستان امپ 3500 پایونیر پیشنهاد دادن ولی 3500 کراس اوور و تنظیمات خوبی نداره . پخش من هم کراس نداره پس نمیشه تنظیم خاصی رو سیستم انجام بدم . چون پخش تنظیمات hpf نداره رو اهنگایی با بیس سنگین فشار زیادی به باندا میاد
به نظر خودم he2 بهتره
ولی بازم من زیاد از سیستم سردرنمیارم خاهشا دوستان بهترین امپ و ارزونترینشو برای باند jbl gto 938 بگین چیه
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام خدمت دوستان
دنبال یک ساب اکتیو هستم با قیمت مناسب! اگر پیشنهادی دارین لطفا بگین
نظرتون راجع به SWD-1600 چیه؟کسی صداشو شنیده؟
دوستان سه تاسئوال .مگه میشه با اینکه فرکانس کاری پایونیر6985بین 27Hz تا 38000Hzاز 6975که بین 30Hz تا 25000Hz بدتر باشه مگه نه اینکه هرچی فرکانس پایین تری باشه صدای بم بیشتروهرچی فرکانس بالاتر باشه صدای زیر بهترتولید میشه.
دسیبل هرچی بیشتر باشه صدا بلندتر میشه درسته؟
این پسوندهای باندای پپایونیر معرف چیه مثل v2 یاs؟؟کدوم بهتره؟الان 6985پایونیر بیس بالاتری نسبت به 6994کنوود داره؟
کدوم و بگیرم بهتره 6985پایونیر یاMTX-THX693یاهم کیفیت هم بیس تو رنج قیمت زیر200تومن. ولی بازم میگم فرکانس کاری پایونیره یه چیز دیگس مگه اینکه تقلبی باشه/؟؟؟
سلام
من بین دو باند کنوود 718 و کنوود 7100 موندم . ایا تفاوت قابل محسوسی دارن یا نه؟
718 آبی رنگ 320 هزار و 718 سفید 260 هزار و 7100 قیمت کردم 300 هزار گفت با توجه به اینکه 718: 400 وات و 80 rms و 7100: 600وات و 150 rms
کدومو پیشنهاد میدین بگیرم؟؟؟
:n12:
7100ارتقا داده شده 718 است پس بهتره.
اینهمه روی 718 بحث شده ! میگن نخر ! صداش سر درد میاره انقدر تیوترش شلوغ و اشغالهنقل قول:
ولی صدای 7100 رو نشنیدم پس نظر نمیدم
نقل قول:اگه یه بار وقت بزارین جواب بدین چی میشهنقل قول:
اون 300 وات پیک هست rms مهمهنقل قول:
باید خروجی امپ با rms باندتون هماهنگ باشه
با این حساب ، کدوم امپ بهترین گزینه برای باندهای 938 ؟؟نقل قول:
از بین 5 امپی که عکسشو اپلود کردم ، با توجه به قیمتش کدوم یکی به صرفه تره ؟؟
سلام
دوستان میخواستم یک ظبط usb دار بگیرم و دو تا هم باند فقط میخوام کیفیت صدا شفاف باشه و وقتی صدارو بلند میکنی خرت خرت نکنه در ضمن من صدای بالا نمیخوام فقط وضوح و شفافیت میخوام 500 تومن هم میتونم هزینه کنم.
در ضمن این امپلی فایر باید باشه؟ اگه نباشه چی میشه؟
سلام
يك راهنمايي مي خواستم يك عدد پخش پايونر 7450 رو كه كار كرده است بهم قيمت دادن 410 هزار تومان در حالي كه پخش 7550 رو نو و آكبندش قيمت گرفتم 450 الي 430
مي خواستم ببينم 7550 جديدتره از 7450 يا نه؟ به نظرتون صرف با كدومه؟
من نه قیمت این امپا که گذاشتیرو می دونم نه خروجیش ولی برندایی که گذاشتی همه خوبن.نقل قول:
دوستان من الان از بازار میام یه پخش کنوود U3053خریدم 200تومن. فروشنده گفت خروجی آمپلی میخوره تو مغازه هم دیدم پشت دستگاه دوفیش میخوره فکرکردم مال آمپلی باشه بعد که اومدم خونه دیدم تو کاتالوگش نوشته خروجی ساب وفر یعنی چی؟؟
یعنی آمپ بهش نمیخوره این پخش باند معمولی رو به زحمت پخش میکنه خروجی ساب وفر چه صیغه ای دیگه.
سلامنقل قول:
:n16::n12:ضمن عرض تبریک فرارسیدن عید سعید قربان خدمت همه دوستانم در این فروم،برای همگی آرزوی توفیق و بهروزی دارم.:n12::n16:
دوست عزیز میتونید:
ساب MX12PLUS قیمت 250 تومن
آمپ کن وود 8106 قیمت 380 تومن
رو تهیه نمائید،
ببین دوست عزیز،درسته که هرچقدر فرکانسهای بالا عدد بالاتری رو نشون بدن بهتر هستند ولی شخصا تو برند پایونیر اصلا این پاسخهای فرکانسی رو که مینویسه قبول ندارم.ضمنا گوش انسان بالای 20KHZ رو نمی تواند بشنود.نقل قول:
718 از نظر کیفیت صدا خیلی قابل قبول نیست.ولی نسبت به 7100 خوش درایو تر هست.نقل قول:
7100 امپ قوی میخواد با توجه به Sens پائینی که داره با آمپ 100-120 واتی درایو نمیشه. بالای 150 وات RMS باید ورودی بهش داده بشه. ضمنا خیلی صدای جالبی نداره.(نظر شخصی)
همین خرت خرت که فرمودی مربوط به نداشتن امپلیفایر و فشار به پخش هست که باعث دیستورشن میکنه.نقل قول:
وضوح با 500 تومن؟!خواهشا شوخی نکنید دیگه؟
پخش رو حد اقل u456که حدود 300 تومن هست پیشنهاد میکنم.اسپیکر هم کن وود 6934 که 120 تومن هست و آمپ هم کن وود M526 اونم 200 تومن.
بله 7450 از 7550 قدیمیتر هست.نقل قول:
نظر شخصی من اینکه هیچ فرقی از نظر صدا ندارن.فقط بعضی اوقات پخشهای قدیمی بیخودی گرون میفروشن. مثلا 7150 واقعا چی داره که آکبندش رو شنیدم تا 900 قیمت دادن!!!!:n04::n04::n04:.یعنی هم قیمت 80PRS.جالبتر اینکه مشتری هم براش پیدا میشه.پخشی که من خودم خریدم 250 تومن.:n02:
دوست عزیز یک جفت خروجیه RCA داره که میتونید آمپلیفایر بهش متصل کنید. منتها یا آمپ دو کانال برای اسپیکرهای عقب یا امپ مونو برای ساب ووفر.نقل قول:
این اسپیکر Audio System Co609 puls رو کدوم امپلی فایر میتونه کامل درایو کنه یا تا 90 % درایو کنه ؟ ایا M-line 75.4 میتونه درایو کنه ؟ (ارزون ترین امپلی 4 کانال ادیو سیستم )
چند وات میتونه به باند ها بده ؟ باند ها که تو مشخصات زده 140 وات قدرت واقعی
اگه این باند با یه ساب 400 واتی همراه بشه بازم امپلی M-line 75.4 جواب گو هست ؟؟؟؟؟ مثلا باند Co 609 و ساب KFC-3013
:n28::n28:نقل قول:
همه رو جواب دادید غیر از سوال من :n27:
اقا حمید اگر لطف کنین سوال منم جواب بدین ممنون می شم :n16: (ساب اکتیو دست دوم تمیز هم اگر سراغ دارین بگین)نقل قول:
همین یه سوال رو هم بپرسم چون فردا میرم باند کنوود 718 با یه امپلی بگیرم با پخش فابریک پراید 131 .ولی امروز یکی از دوستام گفت که به ظبط خیلی فشار میاره و امکان خراب شدنش هس همین طوره یا ظبط جواب میده ؟
سلام دوستان
می خوام 8019 کنودد بگیرم اما ظاهرا کمیاب شده.یه پخش خوب که امکانات و کیفیت صداش در حد 8019 باشه رو بهم پیشنهاد میدین؟ آبا پخش های پایونر میپن صداش تیزه، درسته؟در صورت امکان sd هم بخوره.
مرسی
سلام
رو تاقچه پراید 131 میخوام دوتا باند بزارم یکی میگه تخته نگیر رو همون تاقچه اصلی بزاری بهتره. یکی میگه تخته بگیری بزاری بهتره! چکار کنم به نظرتون؟
اگه رو همون تاقچه خودش ببندم تو صدای زیاد اون حلب زیرش صدا نمیوفته؟
دوستان من دیروز توپ خونه بودم .اولا بغیر از اینجا جای دیگه ای پیشنهاد نمیشه واسه سیستم وباندچون نسبت به قدیم خیلی کمتر شده وخیلی قیمتها پرت.
من دیروز پخش کنوود3053خریدم 200تومن نمیدونم چی از آب دربیاد ولی نتونستم اسپیکر مناسبشو پیداکنم.فروشنده گفت 6965پایونیر بردارV2شو چون کاغذی هم هست بیس بالاتری داره واقعا چنین چیزی حقیقت داره چون کاغذی بیسش بهتره؟؟.ولی خودم نظرم 6985بودکه فرکانسش از27هرتزشروع میشه.من یکی از دوستام اسپیکر JVCداره صداش فوق العاده است ولی من اصلا توبازار اسپیکر جی وی سی پیدا نکردم!!!
بعد یه سئوال دیگه قضیه این پسوندها که بعد ازمدلها نوشتن چیه مثل 6975V2وکدوم بهتره؟
من تا پنجشنبه فرصت دارم که برم اسپیکر بخرم تا اون موقع هم میخوام تحقیق کنم ببینم بهترین گزینه چیه..
سلام شما میتونید 7016 بخرید امکاناتشم شبیه 8019 هستش .. مورد تایید اساتید هم هستش..نقل قول:
باسلام
ازنظرکیفیت و وضوح، کنوود7016بهتره یا آلپاین درحدهمون 400تومن؟حقیقت بین این دوتا موندم.
سلام ..این مارک آدیو سیستم که داخل ایران میاد ساخت کدوم کشوره؟ آلمان ..کره یا چین؟آیا چینیش تقلبیه یا همون کیفیت کره یا آلملنو داره؟:n13:
سلامنقل قول:
اگر بخواهید صدای خوبی ازش بگیرید.من ML100.2 رو براش پیشنهاد میکنم.یا صبر کنید RS150.2 رو شرکت بیاره که بهترین گزینه هست. ولی خب قیمتش خیلی بالا در میاد.
3013 صدای جالبی نداره. چرا حالا 3013؟شما MX12بگیر با یه مونو مثل 8105 یا جدیدا 8106 آمده ببین چه صدائی بهتون میده.
ولی خب ML75.4 هم من صداش رو شنیدم میتونه صدای خوبی بهتون بده ولی تلفیقی از 100.2 و مونو به مراتب صدای کاملتری خواهید داد.
هرتز 690 گزینه مناسبی هست.بعد از اون 6902 پایونیر.نقل قول:
من نشنیدم صداش رو.نقل قول:
اکتیور هم متاسفانه سراغ ندارم. برای همین پاسخ ندادم.
چرا 718؟!نقل قول:
بله چون امپدانسش 3 اهمی هست باید با آمپلیفایر مناسب بسته بشه. ممکنه به پخش آسیب برسونه.
بله طبق صحبتی که داشتم ظاهرا تولیدش قطع شده و بجای اون 7056BT رو شرکت آورده که خیلی تعریف کردن و همه امکانات 8019 رو داره.قیمتش هم حدود 500 تومن هست.نقل قول:
به نظر من پایونیر نگیرید خیلی بهتره.تیزیه صداش آزاردهنده هست.
مسلما اگر MDF باشه خیلی بهتره ولی اگر اسپیکرتون خیلی سنگین نباشه و Xmax زیادی نداشته باشه روی همون فابریکی هم میشه بست.نقل قول:
آلپاین صداش پردیتیل تر هست.فرکانسهای بالا رو خیلی خوب پخش میکنه. کن وود مثل پایونر کمی به سمت بم میزنه.نقل قول:
اگر اهل تیس تیس و تیوتیر بازی هستید آلپاین ولی اگر مید باس باز هستید کن وود.
بنده شخصا با تکنیکال گلیدن مکاتبه داشتم.نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری بالا و های اندها همگی در آلمان ساخته میشوند.(در سایت اگر تشریف ببرید زیر محصولات آلمان نوشته Made In Germany)
آمپلیفایرها که تحت لیسانس برند گلیدن و در کره و کامپوننتها و اسپیکرها نیز باز تحت لیسانس برند گلیدن در چین مثل تولید میشوند.مانند برند اپل با آیفون و آیپدش.
لذا به هیچ عنوان تاکنون Fake و Hi Copy از این برند تولید نشده. ولذا با اطمینا میتونم عرض کنم مثل بقیه کالاهای صوتی که همگی جعلیشون هم هست این برند خدا رو شکر اورجینال هست. پس با خیال راحت میتواید تهیه نمائید.
سلام دوستان
یک سمند هست میخواستم کم کم خرجه سیستمش کنم؛گفتم اول از بانداش شروع کنم چون خیلی داغونه:n01:
من خودم میخوام صداش شفاف باشه و وقتی زیاد میکنی صداش خراب نشه؛با تحقیق هایی که کردم برای باند گفتم برای اینکه صدایی با کیفیت داشته باشم بهترین باند کامپوننت هست؛سابشم بعدا اضاف میکنم روش.
حا میخواستم بدونم که برای سمند چه تعداد باند کامپوننت بذارم بهتره؟؟؟:n13:
2تا جلو 2 تا هم عقب + 2تا تیوتر چطوره؟؟؟؟؟
راستی قیمت کامپوننت هارو ندارم:n27:از چقدر شروع میشه و تا چقدر میره؟؟:n13:
راستی این باندای هرتز که خیلی معروفه(690 هست دیگه؟!!!)اونا چه قیمتی هست؟؟و اینکه همین یک مدل هست یا 690 مدلای مختلف داره؟؟؟؟چون یکجا دیدم قیمتشو زده بود150 یکجای دیگه زده بود 400!!!!!
البته اگه ببینم خرجش زیاد میشه میرم سراغ همون کواکسیال ها:n02:
ممنون میشم جواب بدین:n16:
سلام
از دو باند هرتز 690 و ایدیو سیستم 609 کدوم کیفیت بهتری داره ( با توجه به قیمت ) ؟
امپ اینفینیتی 7541 می تونه اینا رو درایو کنه ؟
با تشکر
آقا حمید مارو هم دریاب داداش
سلام
آقا حمید سوپرتویتر رو آمار گرفتی؟
مرسی
به نظر شما 7056 بگیرم؟نقل قول:
از کجا می تونم تهیه کنم؟
می خوام همراه این پخش 4تا کامپ و ساب ببندم.مشکلی که پیش نمیاد؟کیفیتش خوب میشه؟
کامپ mx135 , mx165
ساب mx12 plus
آمپ 6500 پایونیر
آمپ مونو 8105 کنوود
به نظرتون خوب است؟من کیفیت و جزئیات صدا برام مهم هست.
دوستان یه جفت باند برای عقب 206 اسدی با ضبط فایریکش میخوام......نظرم روی 6985 پایونر هست حدود 170 قیمت داره؟ چطوره؟ فقط هم ضبط فابریک و باند هست...صداش خوبه؟
آقا حمید چشم ها در انتظار شما هستن:n02::n07:
راستی آقا آلپاین مدل CDE-140E چطور پخشی هست؟؟؟:n02:
سلام.ببخشيد نديدم پست شما رو.نقل قول:
به نظر من كن وود كلا تو همه رنجهاش صداي خوبي داره. فقط تعداد خروجيهاش هست كه كم و زياد ميشه.مثلا دوجفت يا سه جفت.
من V2 رو نشنيدم.
استيج جلو سمند خيلي بد اسپيكر خور هست. نه 10 نه 13.به قول معروف بايد بخورونيش.:n02:براي عقب هم كامپوننت بگيريد و يه ساب نيز داخل صندوق صداي مناسبي خواهيد داشت.هزينه رو اعلام بفرمائيد.نقل قول:
هرتز هم سريه مختلف داره. بالاترين سريه اون هاي انرژيه كه معروف هست.380-90 هست اگر اشتباه نكنم.
به نظر من CO609.نقل قول:
با اينفي درايو ميشه ولي اينفيا جديد رو اصلا توصيه نميكنم. چون خرابي بالائي داره .مشكل پروتكت هم همينطور.
محمد جان قراره فردا پيگيري كنم.نقل قول:
اگر مايل باشيد من از شركت ميتونم براتون تيه كنم.نقل قول:
آمپ 6500 رو اصلا توصيه نميكنم چون صداي كامپوننتها تون رو خراب ميكنه.
ديروز تو پرشيا MX165 رو با آمپ ML75.4 و پخش p80 ششنيدم.(قبلا با سريه 6 پايونير شنيده بودم كمي تيز بود تو ولومهاي بالا) ولي با p80 واقعا لذت بردم. يكبار ديگه برام صداي تيز پايونيرهاي سريه پائين اثبات شد.
كن وود كلا صداي بمي داره و با كامپوننتهائي كه كمي ميل به تشديد فركانسهاي بالا و پرتاب تيوتر خوبي دارن مچ ميشه.
اگر نظر بنده رو قبول داريد يه 75.4 بگيريد با همين كامپها مطمئنم صداي خوبي خواهيد داشت. البته نصب و تنظيم بودن سيستم هم خيلي مهم هست. همينطور اكسسوري.
okنقل قول:
نقل قول:بله پخش خوبي هست.كساني كه بستن راضي بودن.فقط خروجي RCA رو دو جفت داره. يعني جلو /عقب يا جلو /ساب ووفر ميشه ازش خروجي گرفت.نقل قول:
آفا حمید این مدلی که گفتم آی سی صداش چطوری؟؟؟قوی هست به اندازه کافی؟؟؟
راستی کله سیستمی که میخوام ببندم رو این ماشین دیگه از 1 تومن بالاتر نره؛به نظرت با این خواسته های من و بودجم چه باند و پخشی مناسبه؟؟
راستی این باند و ساب و کامپوننت و آمپ آلپاین چطورن؟؟کیفیت و قدرت دارن؟؟اصن ارزش خرید دارن؟؟؟
من از این آدماییم که دوست دارم وقتی صدارو زیاد میکنم صدا شفاف باشه و خراب نشه+بیس عالی هم داشته باشه:n16:
سلام
شرمنده حمید اقا اینور اونور مطلبی می خونیم ( می خونم ) سئوال پیش میاد مزاحم شما میشیم
برا اسیکر عقب اگه به جای co 609 از کامپ mx 165 استفاده بشه چطوره ؟
من الان روی درای جلو کامپ الپاین c600 دارم اگه به جای اونها از mx 165 استفاده کنم و عقب از 609 چطوره ؟ هارمونی داره ؟ تغییرش به قیمت پرداختی میارزه ؟
البته من ساب هم دارم
با تشکر