لطفا کمک کنید !نقل قول:
ویندوز عوض کنم ممکنه مشکل حل بشه ؟
Printable View
لطفا کمک کنید !نقل قول:
ویندوز عوض کنم ممکنه مشکل حل بشه ؟
تو پوشه بازی فولدر players دو فایل settings_s.zip.iw4 و settings_c.zip.iw4نقل قول:
ممنون ولی این فقط مربوط به call of dutty بود واسه splinter cell مچین پوشه ای نیست.نقل قول:
طبق چیزی که توی این پست گفتم بله ممکنه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5343053&postcount=12974
spilenter cell:نقل قول:
کد:Users\***user name**\AppData\Local\storage\2
من برای cod mw2 گفتمنقل قول:
سلام، من بازی اویل5 رو روی سیستمم نصب کردم، وقتی وارد بازی میشم تا لود ابتدایی بازی پیش میره ولی بعد این اخطار رو میده:
D3DERR_DRIVERINTERNAL ERORR: present_result
کسی میدونه علتش چیه؟
دوست عزیز رفتم و این آدرس را که گفته بودید دیدم ولی ubisoft lancher وجود نداشت و پیدا نکردمنقل قول:
لطفا اگر ممکن است من را راهنمایی کنید که چه کار کنم!!!!!!!!!!!!
از اینکه دیر جواب شمارا دادم متاسفم چون این بازی در کامپیوتر برادرم می باشد و من امکان دسترسی به اون نداشتم
از شما واقعا متشکرم که به این پست جواب میدهید:2:
سلام من بازي starcraft كه سه تا dvd هست رو خريدم بعد از ريختن اولين ديسك توي سيستم وقتي آدرس ديسك دوم رو بهش ميدم اين پيغام رو ميده:
you do nat have permission to save in this directory see the adminstrator to obtain permission
اگه ميشه كمك كنيد
ممنون.
آخربن کرک و پچ splinter cell convection ... تو رو خدا فوری...
توی بازی hitman blood money 4 وقتی موقعی که می خواد مرحله hideout رو دانلود کنه یهو از بازی می پره بیرون.کسی این مشکلو داشته؟راه حلی داره؟
kane&lynch 2 اول مرحاه دو میپره بیرون ! کرک سالم رو میشه بزارید ؟
ممنون
دوست عزیز صفحه قبل گذاشتم!نقل قول:
شمامشخصات کامل سیستمت رو بگذار...نقل قول:
خوب شما باید برنامه ubisoft lancher رو دانلود و نصب کنید...البته من تنها لینکی که تونستم پیدا کنم همین تورنت بود:نقل قول:
کد:http://www.torrents.net/torrent/157374/Ubisoft-Game-Launcher-rar/
یعنی هیچ کس نیست که منو راهنمایی کنه ...نقل قول:
باور کنید ضروری لطفا کمک کنید !
:19: :19: :19:
از همه اساتید بازی خور میخوام بفرمایند که چه طور میشه فهمید که کند بودن یک بازی از کدوم قطعه هستش مثلا به کدوم قطعه مربوط میشه با بیان علت............
کند بودن سرعت بازی اکثرا از کارت گرافیک ضعیف یا سی پی یو ضعیف است
دوست من این سوال رو توی تایپکش بپرسید بهتر جواب میگیرید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1527357
چه طور میشه فهمید کار کدومه که با ارتقا دادنش مشکل رو حل کرد .......؟نقل قول:
کند بودن سرعت بازی اکثرا از کارت گرافیک ضعیف یا سی پی یو ضعیف است
وقتی تو بازی هستی تسک منیجر رو باز کن ببین سی پی یو و رم چقدر در حال فعالیتن یا چقدر حجم رم اشغال شده اگه هر کدوم از حداکثر ظرفیتش داشت استفاده میکرد بدون که داره محدودیت ایجاد میکنه در غیر اینصورت مشکل از گرافیکه
فقط مشکل از گرافیک و سی پی یو نیست ، اگه شما گرافیک خیلی خوبی داشته باشید و مادر برد ضعیف و قدیمی داشته باشید بازم مشکل داره واستون ، چون قطعه های کامپیوتر های ما همه assemble هستند ، به همین علت خوب با هم همخونی ندارند ، یک مشخصات از کل سیستمت بده تا بهت بگم مشکل از کجاست.
من همین کرک رو دارم ! شما خودت با همین کرک بازی رو بدون مشکل رفتی ؟نقل قول:
سلام...
نمیدونم چرا موقع نصب مافیا2 پیغام میده و میگه :
the operatiing system is not adequate to run mafia 2
چیکار کنم درست بشه...؟؟
سیستم عامل هم ویندوز 7 هست...
خود من که شخصا کرکم مشکلی نداشت ولی شما رو احتمال دادم با این کرک مشکلت برطرف شه...همینطور که دیدی توی پست بالاش هم گفتم که مطمئن نیستم با این کرک مشکلتون برطرف بشه ولی خوب امتحانش ضرری نداره...نقل قول:
سلام
من تازه بازی GTA رو نصب کردم، اما یه مشکلی دارم توی بازی هر وقت یک کلید رو روی کیبورد فشار میدم یه لگ ایجاد میشه و هیچ ربطی به کلیدش هم نداره یعنی اگه کلید در بازی بلااستفاده هم باشه باز لگ میده، کسی میدونه چرا؟ :41:
لازم به ذکره که کارت گرافیک من 5750 و پردازنده هم 955 amd هستش پس ربطی به ضعف سیستمم نداره...:31:
سلام به همه ی دوستان عزیز
:11:
این بازی مافیا 2 من هرچی کرک بگید امتحان کردم ولی اجراع نمیشه،یک صفحه سیاه میاد باز میاد بیرن:41:
ممکنه راهنمایی کنید؟
:46:
دوستان بازی فیفا 10 من هم نصب میشه وقتی میره بازی میاد بیرون این خطا رو میده خیلی کفم یک دست بازی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من همسایه ازاری 3 رو گرفتم.ولی موقع اجرا میگه cd نیست!
با daemon tools هم یه فایل که خود راهنما گفته بود رو مونت کردم ولی فایده نداشت.از وین 7 هم استفاده میکنم.
چی کار کنم؟کرک باید بریزم؟میشه لینک و . . . . بدید؟
خب این حداکثر ظرفیت برای این قطعات چقدره؟نقل قول:
ممنون ولی میخوام بدونم که چه طوری میشه فهمید از کدوم قطعه هستش ....نقل قول:
ممنوننقل قول:
سلام
من تازه بازی GTA رو نصب کردم، اما یه مشکلی دارم توی بازی هر وقت یک کلید رو روی کیبورد فشار میدم یه لگ ایجاد میشه و هیچ ربطی به کلیدش هم نداره یعنی اگه کلید در بازی بلااستفاده هم باشه باز لگ میده، کسی میدونه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکره که کارت گرافیک من 5750 و پردازنده هم 955 amd هستش پس ربطی به ضعف سیستمم نداره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بازی mafia رو دانلود کردم و نوشته هاش اسپانیاایه ، با پچ یا کرک میشه انگلیسیش کرد ؟
یه سوال دیگه هم دارم
بعد از نصب مافیا ، بازیه gta iv efl هم ارور میده ( ویندوزمم sp3 هست )
اینم ارورش
من رو لب تابم هر بازی فوتبالی میریزم موقعی که با سرعت میدوم بقیه دکمه هام تقریبا از کار میفته
توی باریهای رانندگی هم وقتی نیترو می گیرم فرمونم قفل میشه که توی اونا با عوض کردن 4 جهت اصلی و بازی با ماشین حساب حل شد ولی تو بازی های فوتبال جای 4 جهت عوض نمیشه
سیستم هم اینحوریه: windows : 7 64 bit graphics : gforce 330 M ram: 4 gb cpu : cori7
دوست من به احتمال زیاد بازی کرک داره و باید کرک رو توی محلی که بازی رو نصب کردی کپی کنینقل قول:
---------- Post added at 05:56 AM ---------- Previous post was at 05:53 AM ----------
سلام
من بازی GOD OF WAR 2 رو روی کامپیوترم اجرا کردم و چند مرحله هم جلو رفتم ولی وقتی سوار اسب پرنده میشم یه ذره که جلو میره گیر میکنه
چیکار کنم؟
ارور گته که ویندوزتون باید XP Servece Pack 3 باشه !!! شما که SP3 داریدنقل قول:
سلام
موقع نصب بازی مافیا 2 این مشکل رو دارم:
چیکار کنم درست بشه...؟؟
به احتمال زیاد ستاپ بازی خرابه.نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که رو ویندوز XP کار میکنه ولی رو ویندوز هفت نه..!!نقل قول:
این اولین بازی هست که میبینم یه بازی موقع نصب رو ویندوز هفت ارور میده...!!
نه ... از ویندوز نیست . چون من الان با ویندوز هفت دارم بازی می کنم و بازی رو تموم کردم !نقل قول:
سلام به همگی
فایل setup.ini از بازی mafia 2 رو میخواستم
حجمش فقط 3 کیلوبایت هست...
ممنونم :11:
سلام
من یه مشکل با NFS SHIFT دارم
وقتی بازی میریزم (رو PC و لپتاپ) ارور میده که فایل PhysXloader.dll نداره
من هم از سایت dll-files.com این فایل dll رو دانلود کردم و ریختم اما حالا ارور app-crash میده
کسی میدونه مشکل از چیه؟
منم مشکل شما رو داشتم یه کرک ریختم حل شد
سلام
من بازی GOD OF WAR 2 رو روی کامپیوترم اجرا کردم و چند مرحله هم جلو رفتم ولی وقتی سوار اسب پرنده میشم یه ذره که جلو میره گیر میکنه
چیکار کنم؟