کورش جان فکر کنم اسلحه تایمر دار همون مین انداز یاشه...
همونی که تیراش میرن تو بدن ادما و بعد چند ثانیه میترکه.../
Printable View
کورش جان فکر کنم اسلحه تایمر دار همون مین انداز یاشه...
همونی که تیراش میرن تو بدن ادما و بعد چند ثانیه میترکه.../
shotgun يه چيزه ديگس
سلام به همه علاقه مندان اويل
تراينر تا كرك يا چيزي هست كه كيفيت بازي رو بالا ببره
پسر تو چقدر اين ور اون ورينقل قول:
بابا اون دوتا بذار روي سكوها
خب حالا دوتا ميمونه
اشلي دنبال خودت بكش و روش يكي شون بذار
بعد خودتم برو روي بعدش وايسا همين
بابا آبروي بازي خورا رو نبريد :41:
مین انداز همون mine thrower هستش یعنی همونی که شما اشاره کردید.نقل قول:
این برای شما :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/26740270/game.rar.html
پسر خوب,مشکل اینجاست که من فقط یک king's grail رو پیدا کردم.knightی نبود که بخوام پیداش کنم.هر چند شاید برای باز کردن اون دری که پشتش گنجه به کار بره.این کینگز گریل هم میشه داد دست یکی از مجسمه هایی که ایستادن هر چند برای کنار رفتن میله ها از جلوی در به یه چیز دیگه هم احتیاج هستش تا بزارم توی دست اون یکی مجسمه.نقل قول:
اونم میدونم که باید بری روی اون تخته ها وایسه تا فرو بره و در باز بشه.مشکلم پیدا کردن اون نایتا هستش.
یه خورده دقت میکردی روی سوالم تا ببینی مشکلم چی بوده بعد اون جوری میگفتی.
سعی میکنم دیگه مزاحم تاپیک نشم
ببین بردیا جان توی یه کاری کن. چون مراحل و مکانهای این بارزی خیلی زیاده با توضیح نمیشه بگی .برای اینکه مشکلت هر چه سریعتر حل بشه یه اسکرین شات از اون محل بزار.یه جای درست حسابی هم آپلود کن و لینک مستقیم بده.نقل قول:
خیلیها این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردن و به همین خاطر الان با توضیحات نمیفهمنن شما کجا رو میگی.
ممنون عزیز.مشکلم حل شدش.بی دقتی از خودم بود.به قول دوستمون آبروی بازی خورا رو بردم
به هر حال تاپیک جای proها هستش نه noob هایی که برای اولین بار به طور جدی دارن اویل بازی میکنن.
موفق باشید
بدترين غول تو بازي به نظر من اون موجودس كه تو زيرزمينه كه هي دنبال ادم مياد بعد بايد بري يه جا شبييه موتور خونس كه اهرم اسانسور را بكشي تا اسانسور راه بيافته
نظر شما چيه؟
بابا اونکه آسونه !نقل قول:
بدترين غول تو بازي به نظر من اون موجودس كه تو زيرزمينه كه هي دنبال ادم مياد بعد بايد بري يه جا شبييه موتور خونس كه اهرم اسانسور را بكشي تا اسانسور راه بيافته
نظر شما چيه؟
به نظر من بدترینش اون عقربه بود که توی کابین ها دنبالت میکرد .
هم زمان داشت اونجا ، هم خیلی سخت بود .
تازه بازم بعد از اون نمیمیره !
اگه هم توجه کرده باشید همون قول ریشوی اول بازی هست .
به نظر من نفسگیر ترین قسمتش اونجا بود .