نمیدونم مخشون تاب داره.
چرا من هیچ دوستی ندارم؟
Printable View
نمیدونم مخشون تاب داره.
چرا من هیچ دوستی ندارم؟
نقل قول:
تنهایی گاهی وقتا تقدیر ما نیست ترجیح ماست
>> زندگی رو توی 5 کلمه خلاصه کن
ببخشید من 2 تا رو جواب میدم چون حس کردم اینو بهتر میتونمـ جواب بدمنقل قول:
چرا دوستی نداشته باشی ایناها من که هستم از همین الان دوست :n40:
اگه دختر میخای که بحثش فرق میکنه ! اونو دیگه باید تو عمل نشون بدی نمیشه بشینی اینجا منتظر باشی که اون پا پیش بزاره ! آخه تا حالا دیدی دختر روش بشه پیشنهاده دوستی بده ؟( خیلی کمه)
حالا روش ها : ( من چن تا بلدم میگم )
1- حمایت : باید سعی کنی از کسی که میخای حمایت کنی . کسی مخالفشه بری ازش حمایت کنی اگه هم چیزی نبود توش ازش حمایت کنی یه نقشه بکش به دوستت بگو بره مزاحم بشه بعد تو بری جلوی دوستت در بیایو .. اینا فیلم هندی دیگه ... ( دخترا از حمایت خوششون میاد )
2- دیدی دختری داره بهت نگا میکنه میخنده یا اینکه 2 تان دارن 2 تایی میخندن بدون یکیشون میخادت دقت کن ببین کی اول حرف میزنه بدون اونه دیگه در این جور مواقع باید باید ترس و خجالت و خریتو بزاری کنار بری تو کارش ! :n39:
3-دخترای انجمن شما بهتر سر در میارین ! :n41:
ببینین این دوستمون یاری(!) نداره شما یه مشاوره بدین خوب ... ! :n24:
کجایین پس ؟ :n20:
تولد - آرزو - دل بستن - شکست خوردن - مرگ :n41:نقل قول:
اگه تو 3 کلمه هم میخای : زندگی خر است !!! :n02:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا دخترا هر پست مزحک و مزخرفیمـ که بزارن 999999 تا تشکر یا لایک میخورن !
بعد ما پسرا بهترین پست دنیا رو هم بزاریم تشکر یا لایکمون به زور به 10 تا میرسه ؟
آیا این تبعیض نیست ؟!!!! :n04:
چرا ما پسر ها اینقدر چیز تشیف داریم ؟! :n28::n15::n41::n38:
اینم یه چیزی مث تبعیض نژادیه.
سپیدا رو از سیاها بیشتر تحویل میگیرن.
و حق سیاها رو پایمال میکنن.
اینم همون موضوعه.
دخترا خودشون هوای همو دارن پسرا هم که چششون به یه دختر میفته هوش از سرشون میپره:n02:
که این نشان از بیشعوریشونه:n37:
به همین خاطر پسرا دخترا رو لایک میکنن،دخترا دخترارو لایک میکنن، کی پسرارو لایک میکنه:هــــــیچ کـــس:n37:.
--------------------------------------------------------------
این داعشیا که ریش هاشون تا زانوشونه:n02:اینا ضد گلوله ان؟:n02:
ایول مرسی جواب بسیار گیرا و دندان شکن :n06:نقل قول:
قشنگ همونی که میخاستم بشنوم :n40::n39:
+
آره بابا تحقیقات سابت کرده که در ساختار این ریش ها موادی که در ساخت جلیقه های زد گلوله به کار رفته ! به کار رفته !!!
برای همین تو اخبار اعلام میکنه طی یک عملیات بسیار بزرگ رزمجوهای غیور اسلام موفق به کشتن 3 داعشی شدن ! :n31:
بعدم کلی جشن میگیرنو تبرک میگن به رزمجوهای اسلام :n20:
دلیلشم اینه که این داعشیا چون زد گلولن وقتی 3 تاشونو میکشی کار بزرگی کردی :n19:
وگرنه استخ فور الله !!!!! کی گفته که این دولتا هیچ کار برای مقابله با داعش نمیکنن ؟ ؟ ؟ ! :n41:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی استراتژیکیو ترجیح میدی یا اکشن( تک نفره - تفنگی ) ؟ ؟ ؟
اکشن:n20:
-------------------------------------------------------
چرا"بودیم و کسی پاس نمیداشت که هستیم باشد که نباشیم و بدانند که بودیم"؟
اول این که شعر رو خانومی به نام لاله سروده :n31:
+
چون کلا همینجوریه وقتی که باشی کسی قدرتو نمیدونه ولی همین که جات خالی میشه همه به فکر این میفتن که کجاست و چه خوب بودو ...
مشکل از ماست :n23:
+
بسی سوال سختی بود :n41:
------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه یه روز (خدایی نکرده ) اعلام کنن داعش وارد خاک ایران شده . چیکار میکنی ؟!
+
داعش هیچ غلطی نمیتواند بکند ... :n09:
+
14:24 من برم صبحونه بخورم :n38:
هیچی یا فرار میکنم یا صب میکنم تا ارتش سرکوبش کنه:n02:
--------------------------------------------------------------------
چه طوری این همه تجربیات داری؟
اگه از من میپرسی که مننقل قول:
تا حالا 4 5 دفعه کلا اساس کشی بین استانی کردیم خیلی بابامم ماشین سنگین داره باهاش خیلی رفتم ( البته مسافرتی نه - کاری ) ( خیلی سخت و هوا گرم )
تو بستن و مهران ( مرز های عراق ) و ... هزار جای دیگه رفتم شاید خیلی از جاهای ایرانو دیدم ... با خیلی از افرادو قومیت ها و اخلاق ها و و و ... بودم همه رو تجربه کردم ...
از بچگی به 4 چیز خیلی علاقه داشتم :
1-باز کردن اشیاع مختلف با پیشگوشتی و بررسی شون ( کنجکافی)
2-علاقه شدید به درس ( کلاس پنجم رتبه اول کشوری تو آزمون های تستو گرفتم ) ( ولی الان خیلی کمتر شده )
3-اینترنت و کامپیوتر و بازیاش ( وبلاگم زدم ... نه به صورت الکی بلکه به صورت پیشرفته ) ( تو خیلی از بازی های آنلاینم پیشرفت کردم ... )
4-خراب کاری ... ( تو عروسیا هر جور خرابکاری بگی کردم ) ترقه گذاشتن زیر پای مردم - ریختن چیز تو کفشای مردم - کندن پرده ی زننونه ... :n04: قایم کردن کفشای مردم زیر خاکو ...
مزاحم 118 شدن (خیلی حال میده ) :n20:
بسه ... دیگه عذاب وجدان گرفتم:n19:
-------------------------------------------------------------------------------
تفریحات بچگیت ؟!
زنگ در خونه مردمو میزدم در میرفتم:n02:
بازی های دیجیتالی(کامپیوتر-سگا-میکرو)
------------------------------------------------------------------------------------------
چی خیلی ناراحتت میکنه؟