سلام دوست عزیز بله سرعتم چیزی بین 250 تا 270 هست از 250 هم پایین تر نمیاد هیچوقتنقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز بله سرعتم چیزی بین 250 تا 270 هست از 250 هم پایین تر نمیاد هیچوقتنقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قسمت دوم فرمایش های شما عرض کنم که :
نیازی نیستش اصلا از شاتل لند و فایل هایی که داخل سایتش میزاره دانلود کنین شما هر فایلی رو میندازین روی سرور شاتل لند سپس از اونجا به صورت رایگان دانلود می کنین به عبارتی تمام فایل های حجیم رو توی ساعات عادی روز رایگان دریافت می کنید اونم با حداکثر سرعت شما!
مثلا اگه سرعتت توی روز 400 کیلو هستش شما توی ماه دوره بره 800 گیگ دانلود خواهی داشت حتی بدون دادن یک قرون ( البته فعلا)
اینم کیفیت خط من که 2 روزه وصل شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ی تست پینگ میگیرین ؟نقل قول:
سلام
اقا من یه سری سوال داشتم ...
من شنبه طرح جشنواره را ثبت نام کردم و الان توی پنل در قسمت مراحل زده "منتظر انجام رانژه"
سوالی که دارم اینه خط رو روی چند میبندند ؟ چون من مخابرات داشتم "اصفهان" به زور روی 4 میبستند و های وب هم داشتم به زور روی 6 میبستند . الان روی چند میبندند ؟ و حداقلی که میبندند چقدر است ؟
یه سوال دیگه طرح شبانه که نوشته با پرداخت یه مبلغی برات وصل میشه این طرح رو بنده کی میتونیم فعال کنم؟ یعنی بعد از این 60 گیگ ؟ سرعت و محدودیت هاش به چه صورت هست ؟ و همچنین ساعت رایگانش؟
و سوال دیگه ام این بود که سرویس به صرفه به جز جشنواره ها ، سرویس های اکو کدوم طرحش به صرفه بوده براتون ؟
ممنون میشم به همه سوالا جواب بدید :n40:
اینم پینگ شاتل مننقل قول:
بله دسته فرمایشتون متاسفانه من دیر فهمیدم اینو ولی الان دارم استفاده میکنم ازش میتونم بگم عالیه کاش یک ماه دیگه هم تمدید کنننقل قول:
نقل قول:
:18::18::18:
این های وب :
دوستان برای بازی آنلاین بیام شاتل یا برم پارس ؟ نظرتون چیه درکل ؟
سلام دوستان
اینم پینگ شاتل من
قبلا خیلی کمتر بود نمیدونم تازگیا چی شده!!!!
ببینید پینگ شاتل شهر به شهر و مرکز به مرکز متفاوت هستش،مثلا" الان من که می بینی پینگم این قدر خوبه مسیر اینتنرت شهر ما روی آذربایجان هستش،الان یکی دیگه از دوستان همین تاپیک شاتل داره می گه پینگ من زیر 200 نمی آد اما چیزی که مطمئن هستم اینه که هر شهری باشی پینگ شاتل 10000000000000000 درصد از بای وب(های وب) بهتره.نقل قول: