بابا این فیفا 14 فاجعه هست . به خصوص بخوای با cpu بازی کنی :n21:
کوچکترین حرکت تو عمق آفساید هست ولی سی پی یو با پاسای چیپ راحت این کار رو انجام میده(هر کی بارسلونا رو ورداره بدبخت میشه):n21:
جاگیری و حرکات عجیب خط حمله . اونجایی که درست باید جرکت کنن ، 4 متر تو آفساید هستن و اونجایی که که باید حرکت کنن به بازیکن صاحب توپ چسبیدن:n21:
پاسای تو عمق فاجعه . قصد شما دادن پاس تو عمق به یکی دیگست اما توپ رو میفرسته به یه جای دیگه :n03:
مشکل در برخورد بی جهت بازیکنا به خصوص دفاع ها به هم و ایجاد موفعیت برای حریف :n15:
سی پی یو قصد کنه گل رو بزنه دیگه تمومه و کاری نمی تونی بکنی . توپ رو از تو 18 خودت به حالت بکش زیرش هم دور کنی تا پش 18 میره و باز موقعیت برای اون ایجاد میشه وحمله ادامه داره حتی اگه تیم حریف مالدیو باشه:n02:
این سر توپی که میزنن به خصوص جلوی محوطه جریمه واقعا رو اعصابه . مثلا با 4 تا رو سر توپ زدن و تغییر جهت 6 تا مدافع رو از جریان بازی محو میکنه اونوقت اگه شما بخوای یه استپ رو توپ انجام بدی 6 متر توپ از پای بازیکن شما جدا میشه (خنده دار ترین ایم حالت تو استپ سینه هست )طرف استپ سینه میکنه توپ 6 متر میفته جلو:n21:
هوش مصنوعی بازی که فاجعه ای هست برای خودش :n08:
یه چیزی من دیدم اولش فکر کردم خطای دیده ولی بعد که چندبار رخ داد شاخ در آوردم . توپ دو متر از بازیکن حریف جلوتر بود یکدفعه پای بازیکن حریف عین فنر کش اومد و توپ گرفت :n04:
--------------------------------------------------------------------------
دو تا سوال :
شما که دوستان ماشااله اهل فوتبالید و همه حرفه ای .لطفا به این دو سوال جواب بدید.
1- چطور میشه وقتی بازیکن حریف صاحب توپه و ما دوش به دوش اون حرکت می کنیم توپ رو بدون تکل ازش بگیریم؟
2- چرا هر چی سانتر می کنم از 18 رد میشه در حالی که کم پر می کنم .