پیام جان متاسفانه این قطع و وصل شدن ها و مشکلات توی سیستمهای جدیدی که راه اندازی میشه تا وقتی که پوشش همه گیر نشه وجود داره و دستگاه شما هم کاملاً سالم استنقل قول:
برای مثال اگه یادت باشه موقعی که ایرانسل وارد عرصه مثلاً رقابتی بازار تلفن همراه شد هیچکس از آنتن دهی و مسیجهایی که با اون خط میفرستاد رضایت نداشت ولی کسی سراغ فروشنده موبایل نمی رفت که بگه گوشی من هنگام مکالمه قطع و وصل میشه!
با تکمیل شدن آنتن های این شرکت و تلاشهای روز افزونشون این مشکلات کم کم برطرف شد و خود من فعلا از خدمات ایرانسلم که نان خشکه دادم و یک خط گرفتم:18::31: با یک سیمکارت هدیه:wac: بیشتر رضایت دارم تا خطی که حدود 288 هزار تومان پول براش دادم و مال شرکت ... است
این مسائل متاسفانه از 5 ماه پیش که آزمایشی بود تا وقتی که افتتاح شد کمتر وجود داشت و فقط کانال اضافه میشد ولی پس از افتضاح:21:، ببخشید افتتاح 8 شبکه اول مشکلات بیشتر شد و موجی از تلفنها به سمت ما سرریز شد که آقا دستگاهتون خرابه! حالا ما هرچی قسم می خوریم که ایراد از فرستنده است و دست به گیرنده نزنید هیچکس زیر بار نمیره!
من همینجا یک گلایه از متخصصین زحمت کش صدا و سیما میکنم که لطف کنند هرچه زودتر این شبکه ها را کامل بکنند و همه شبکه های ایرانی را روی سیستم قرار بدهند تا رضایت مردم عزیزمون بیشتر بشه و از این سیستم استقبال بیشتری بکنند
درضمن لطف کنند اینقدر شبکه ها را قطع نکنند! بعضی از وقتها حتی اون 8 شبکه اول که افتتاح شده هم قطع میشه! و یکمی هم توی تلویزیون درباره این سیستم برای عوام شفاف سازی بکنند که اصلاً دیجیتال چی هست و روند تغییراتش چی است.
البته ناگفته نمانه که دوستان دارند تمام تلاش خودشون را میکنند که این سیستم به صورت تدریجی دیجیتال بشه تا افراد بتوانند با فرصت مناسب دستگاهی که نیازشون را برطرف بکنه خریداری بکنند (تغییر ناگهانی سیستم از آنالوگ به دیجیتال، ایجاد یک بازار سیاه برای سودجویان در فروش دستگاه های گیرنده است)
ولی اگه لطف بکنند در کنار سرعت کمی کیفیت کار هم بالاتر بره واقعاً شاهکار کردند.