دوست عزیز جای اشتباه پست زدید. برید به تاپیک مربوطه / نه این تاپیک که راجب کار شما نیست.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز جای اشتباه پست زدید. برید به تاپیک مربوطه / نه این تاپیک که راجب کار شما نیست.نقل قول:
میدونم پست اشتباهیه رفتم سر تایپیک و پست اندروید وسئوالات و مشکلاتش ولی اون تایپیک به روز جواب نمیدن اخرین جوابی که دادن مال 9روز پیشه خواهشا جواب بدید کسی که بلده این تایپیک هر چند دقیقه به روز میشه.ممنوننقل قول:
دوستان کسی راه اساسی که جواب بده برا شکایت سراغ داره؟؟ میخایم(20 نفری میشیم) از این شرکت ضحی کیش یا خود مخابرات، مشکل از هر کدومشون که باشه شکایت کنیم اگه جواب نگرفتیم حضوری بریم دفتر شرکتو رو سرشون خرا ب کنیم!! :sq_10:
مشکلمونم اینه که چراغ adsl ثابته ولی کانکت نمیشه تحقیقی هم که کردم مشکل از سرورهای شرکت سرویس دهندهس
باید نرم افزار file manager نصب کنینقل قول:
تو اینترنت بگرد راحت پیدا میشه -- ورژن مناسب واسه گوشی خودت رو دانلود کن
خوب دوست عزیز بگو دانلود کردن چجوری به گوشیم بفرستم؟کجا پیداش کنم؟کار این نرم افزار چیه؟ممنوننقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلام ... دوستان اگه امکانش هست این پست ها رو حذف کنید و بصورت خصوصی بهم پیام بدین... تشکر.نقل قول:
اینجا جاش نیست بحث کنیمنقل قول:
تو پروفایل شما جواب دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رافق سرعت برای شما هم داغوونه واس من فقط صبح میره تا100 الان سرعت از 30 هم کمتره:n30:512 نامحدود.....ای مخابرات نابود شه همه مسئولای adsl ش به درک واصل شن الهی که تو زندگیشون خیر نبینن که زندگی رو برای ما تلخ کردن
عجیبه من الان سرعت دانلودم با 512 نامحدود خیلی پایینه حدود 25-30 اما با قند شکن سرعت دانلودم تا 130 میره ، معلوم نیست دارن چی کار میکنن !!!!