بنده هم تبريك ميگم... جاي شكرش باقي كه برديم......
Printable View
بنده هم تبريك ميگم... جاي شكرش باقي كه برديم......
درسته که دهنشون سرویس شد تا بردن ولی خب روی این عربا کم شدش.
يه برد خفيف چه فايده حتي اگه جام جهاني هم بريم با اين تيم زود حذف ميشيم
چيزي كه من حال كردم اين بود كه دهن متسو بسته شد.
آقا لحظه آخر اون ضربه سر رو دیدید به کی خورد هادی عقیلی ؟
نزدیک بود ثانیه آخر مساوی شیم
تیم خیلی ضعیف شده این جوری قیده جام رو باید زد
کاملا درسته.تیم خیلی ضعیفه...احتمال نرفتن به جام جهانی خیلی بالاست!
تیم ملی فوتبال ایران موفق شد در چهارمین بازی خود در مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی 2010، اولین پیروزی خود را به دست آورد و به صدر جدول صعود کند. ایران در خانه امارات با نتیجه یک بر صفر پیروز شد.
به گزارش خبرنگار آفتاب، تک گل تیم ایران را «فریدون زندی» در دقیقه 10 به ثمر رساند. زندی روی پاس عالی «محسن خلیلی» از تله آفساید گریخت و با ضربه ای فنی و روی پا، دروازه امارات را باز کرد.
در ادامه تیم امارات دست به حملات گسترده زد اما با درخشش خط دفاعی ایران و «سید مهدی رحمتی»، دروازه بان تیم این حملات بی ثمر ماند. ایران هم بارها روی ضد حملات خطرساز شد، هر چند که زندی، «غلامرضا رضایی» و «محسن خلیلی» موفق نشدند دروازه حریف را برای بارهای بعدی باز کنند.
ایران با این پیروزی شش امتیازی شد و دست کم برای یک شب صدرنشین گروه خود خواهد بود. بعد از ایران، تیم های سوریه، امارات و کویت با 5، 5 و 1 امتیاز قرار دارند. تیم های سوریه و کویت فردا شب دیگر دیدار روز چهارم را انجام خواهند داد.
منبع:آفتاب نیوز
دوست عزیز این جور بهشون نگاه نکن .... خود دایی لابی کرده بود ......... رئیس سایپا رئیس بسیج دانشگاه شریف بوده بقیش رو هم خودتون دیگه حدس بزنید چون اگه بگم بنیده خواهم شد و دیگر هیچ!نقل قول:
من نمی دونم کی گفتم استیل تیم دو پرسپولیسه؟؟!!
بعدشم من از هیچ کدوم از بازیکنای استیل خوشم نمیاد
چونکه همشون تموم شده هستند به غیر یک سری
و در آخر من تنها از علی پروین به عنوان یکی از اسطوره های فوتبال ایران و پرسپولیس خوشم میاد
و اگر من را میدید متوجه میشدید که من کاملا ریلکس هستم و خبری از پکیدن نیست
ولی فصل بعدتون را می بینیم سپاهانی ها
فعلا
حضور سپاهان نوین در لیگ برتر مغایر اساسنامه است/ فروش امتیاز ممنوع
کارشناس مسائل حقوقی ورزش گفت: طبق بند 5 ماده 20 اساسنامه فدراسیون فوتبال و تایید فیفا هیچ یک از اشخاص حقیقی و حقوقی نمی توانند همزمان کنترل بیش از یک باشگاه را برعهده داشته باشند.
هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: مصاحبه هایی که بعد از صعود تیم فوتبال سپاهان نوین به لیگ برتر از سوی آقای محمدرضا ساکت و حسین چرخابی مبنی بر حفظ تیم سپاهان نوین در لیگ برتر، صورت گرفت ناشیانه و غیر کارشناسی است.
نصیرزاده ادامه داد: این نوع مصاحبه ها با توجه به قید و بندهای قانونی که به صورت محکم مقابل آنها وجود دارد، مصداق چوب در لانه زنبور کردن است چرا که به استناد بند 5 ماده 20 اساسنامه فدراسیون فوتبال مصوب هیئت وزیران و همینطور بر اساس مفاد اساسنامه فیفا که 207 کشور جهان ملزم به رعایت آن هستند هیچ یک از اشخاص حقیقی و حقوقی نمی توانند همزمان کنترل بیش از یک باشگاه را برعهده داشته باشند، در غیر اینصورت تمامیت یک مسابقه و یا مسابقات را زیر سئوال خواهد برد.
این کارشناس مسائل حقوقی ورزش ادامه داد: به عقیده فدراسیون جهانی فوتبال اگر افراد کنترل بیش از یک تیم را برعهده داشته باشند و آنها در یک رده حضور داشته باشند احتمال تبانی وجود دارد و می توانند جدول مسابقات را به میل خودشان تحت تاثیر قرار دهند.
نصیرزاده در ادامه با تاکید بر اینکه احتمال کشیدن این موضوع به فیفا و ایجاد مشکلات بعدی وجود دارد خاطر نشان کرد: با این شرایط صحبت های مدیرعامل باشگاه سپاهان و سرمربی تیم فوتبال سپاهان نوین غیرمسئولانه است و با توجه به حساسیت های فیفا در تضاد آشکار با اساسنامه فدراسیون فوتبال است.
وی درپاسخ به این سوال که آیا احتمال واگذاری امتیازتیم فوتبال سپاهان نوین وجود دارد گفت: در کنگره اخیر فیفا واگذاری امتیازات تیم های لیگ برتر توسط فدراسیون جهانی فوتبال ممنوع ابلاغ شده است.
منبع:
خبرگذاری مهر.