نقل قول:
سلام شما می تونید از ریکاوری خودش استتفاده کنید یا از طریق اینترنت درایوراشو دریافت کنید یا از طریق نرم افزار های DRIVER DETECT مثل DRIVER MAGICIAN درایورهای لپ تاپیتون رو بروز کنید
Printable View
نقل قول:
سلام شما می تونید از ریکاوری خودش استتفاده کنید یا از طریق اینترنت درایوراشو دریافت کنید یا از طریق نرم افزار های DRIVER DETECT مثل DRIVER MAGICIAN درایورهای لپ تاپیتون رو بروز کنید
سلام! من 1 لپ تاپه Dell-Studi XPS 1340 دارم.وقتی Shutdown میکنم هارد و LED خاموش میشن ولی Fan و به عبارتی دستگاه خاموش نمیشه. اگه کمکی میکنه باید بگم نرم افزار Tuneup utilities 2010 روش نصبه.
سلام من از يكي از دوستام يه لپ تاپ ايسر خريدم ابتداي ورود رمز مي خواد چطور مي تونم واردش بشم (ايسر 4230) اونم از لب مرز خريده نمي دونه لطفا" راهنمائي كنيد
سلام دوستان ببخشيد گرافيك 1790 مگابايت -NVIDIA GeForce GT 210M GPU - 256MB Dedicated
چه جوريه؟كلا واسه گيم مناسبه؟
گرافیک نسبتا قوی هست اما اینو به خاطر داشته باشید که هر چی میزان dedicate بودن بیشتر باشه بهترهنقل قول:
احتمالا شما از ویندوز ویستا استفاده می کنی. همومنطور که توی شکل می بینید اون علامتی که توی ویستا به شکل علامت خاموش کردن هست کامپیوتر رو به sleep mode می بره و همونطور که گفتید بعضی قسمت ها روشن می مونن. شما باید مطابق شکل ا.نجا که نوشته shutdown رو کلیک کنید تا به درستی خاموش بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما پسوردی که توی بایوس ست شده رو میگید(که همون اول و توی یه صفحه سیاه و یا آبی میاد) توی لپتاپ از بین بردنش تقریبا غیر ممکنه:41:نقل قول:
اما شاید تعمیرگاه بتونه برات درست کنه
حاجي نوت بوك)hp( من اصلا setup رو نمياره ؟؟
نقل قول:
موقع روشن شدن
کلید F2 یا del یا f1 رو بزنید امکان نداره وارد Setup نشه
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده .وقتی میخام لپ تاپ رو شارژ کنم وشارژر رو بهش وصل می کنم عکس به 2 شاخه میاد ولی شارژ نمیشه.قبلا که این مشکل رو نداشتم یه پرنده ی آبی میومد..
مشکل از شارژر نیست چون وقتی شارژرو وصل میکنم نور صفحه زیاد میشه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.مدل لپ تاپم hp compac nc 6000 است.