نقل قول:
کول واتر چیزه خوبیه.ولی خب ادکلن که خنک بشه موندگاری کم میشه.دانهیل دیزایر آبی هم هست.ولی قیمته
جدید رو نمیدونم .
Printable View
نقل قول:
کول واتر چیزه خوبیه.ولی خب ادکلن که خنک بشه موندگاری کم میشه.دانهیل دیزایر آبی هم هست.ولی قیمته
جدید رو نمیدونم .
من zirh ikon خریدم 32 تومن خوب خریدم ؟
نقل قول:نقل قول:کنزو چی؟ خوب نیست؟کنزو ری لکس می کنه من آزارو و کول واتر رو هم تایید می کنم البته آزارو بیشتر ری لکس می کنه فک کنم ..نقل قول:
راستی شما اگه عرق زیاد می کنی بهتره یه دکتر بری داخلی یاغدد ممکنه یه مشکلی باشه که راحت با یه دارو حل بشه ... این عرق زیاد و جدی بگیرن ... مخصوصا اگه به نظرتون غیر طبیعی باشه وسعی نکنین با دیودرانت و مام و این چیزا از بین ببرین .. مخصوصا اگه هرروز حمام تشریف می برین و لباساتونم عوض می کنین ... از ما گفتن بود.
125 میل؟:18:نقل قول:
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
کنزو لئو پار هم خیلی ملایم و خوبه.نقل قول:
هر چی موندگاری بیشتر میشه اولش بیشتر حسه سر درد القا میکنه.چون از نت هایه تند درشون اسفاده کردن.
بوهایه ملایم ریلکس میکنن ولی زود هم اثرشون میره.
نه 75 میل هستش
دقیقا! یکی از ایرادات معرفی عطرها به این روش همینه! و به نظرم بعضی دوستان جهت تبلیغ و حتی فروش جنس نسبت به معرفی ادکلن ها اقدام می کنند! که اینکار درست نیستنقل قول:
بهترین کمکی که این تاپیک می کنه آشنایی با مدل ها مختلف ادکلن هست و گرنه عقل سلیم حکم می کنه که باید حتما به مغازه عطر فروشی رفت و با تست زدن و امتحان کردن عظر رو خرید نه از طریق تجربه نتی و تبلیغ اینترنتی!!
مبارک باشه.بازم با قیمتایه جدید خوب خریدی.:11:نقل قول:
به نظرم بیاین برای راحتی کار اگه کسی وارده یا اطلاعاتش بیشتره وبیشتر توی این تاپیک بوده یه جدول بزنه شامل ادکلن وعطر :
1-گرم وتلخ
2-گرم وشیرین
3-گرم وملایم
4-سردوتلخ
5-سردوملایم
6-...
برای هرکدوم هم 7-8 مورد نمونه مثال بزنه
اگه بچه ها باز فراتر سوال داشتن مطرح کنن توی یک دسته بندی که باشه خیلی بهتره:20:
اگه زحمتی نیست توی یک ستون جدول حول وحوش قیمتشم بزنین:43:
دقیقا خرید ادکلن باید توی مغازه عطر فروشی صورت بگیره نه از روی دیدن عکس و تبلیغ اینترنتی!نقل قول:
من احساس می کنم بعضی از راهنماییها جهت تبلیغ جنس وبیشتر فروش هست تا دلسوزی و کمک بهتره دوستان مواظب باشن!
البته مزیتی که این تاپیک داره آشنایی با انواع ادکلن ها و عطرها و با اطلاعات خوبی می شه برا خرید وارد مغازه عطر فروشی شد
100% باید اینطوری باشه فکر نکنم کسی بخواد بو نکرده یه چیزی رو بخره دوستان زحمت میکشن در مورد گروه بویایی پخش موندگاری و.... اطلاعات میدن تا خرید راحتری صورت بگیره و تو مغازه بین جنسای جورواجور سردرگم نشیمنقل قول:
و ممنون از احساس مسولیت شما:11: