نقل قول:
از همین حالا و پیشاپیش , چهارمین شب قطعی را به شما هموطنان عزیز تبریک و تهنیت عرض مینمایم.... صبانت خواب خوشی را برای شما ارزو میکند:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
از همین حالا و پیشاپیش , چهارمین شب قطعی را به شما هموطنان عزیز تبریک و تهنیت عرض مینمایم.... صبانت خواب خوشی را برای شما ارزو میکند:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه! شبا با اکانت روزانه وصل میشه اکانت رایگان رو میزنی ارور 691 میده!!!!! :13::27::19:نقل قول:
ping بسیار افتضاح..سرعت افتضاح..پشتیبانی افتضاح .. حرومشون باشه این پولا :دی(شعر و داشتی
البته من دیشب با شبانه وصل شدم ولی 300 مگ بیشتر نشد
کس دیگه ای به پشتیبانی اصلیش نه نمایندگی هاش زنگ زده؟!
چی میگن؟
آخه چی کار کنیم؟
روزانش هم گیره.:41:
من که واقعا سر در نمیارم !؟؟؟؟ همون آشنامون که بهتون گفته بودم الان داره با سرعت 130 kb/s دانلود میکنه !!!! دیشب هم با سرعت 100kb/s دانلود کرده بود !!!!!! من تصمیم نهاییم رو گرفتم و میرم صبانت بگیرم ...... ( خدا بهم رحم کنه)
عزیز من این زنگی صبانته که یک جا خوبه یک جا بد.الان که مشهد خرابه کلا.شانس شما ممکنه خوب بشه یا بد.نقل قول:
البته خوشحال نباشین!!! به شما هم میرسه!:31: :27:
دوستان
این شبانه مشهد برای چی قطع شده؟
الان دقیقاً چند شبه که قطع شده ؟؟؟؟
خاک تو سرشون واقعا با این سرویس دهیشون
این آخرا سرعت شبانه صبانت خیلی اومده بود پایین به زور 800 مگ دانلود میکرد
الانم که قربونش برم سه شبه قطعه
تو سایتشم چیزی نمیزنن زنگم که میزنی اصلا روحشون خبر نداره واقعا نوبره
یکی به داد ما برسه
3 شب.
امشب هم احتمالا شب چهارمه
شبانه قطع. اررور 691
روزانه در همون لحظه، وصل!
استغفرا... دردتون چیه من نمی دونم!!!؟ آخه اگه کاسه ای زیر نیم کاستون نیست پس چرا پشتیباتی حرفی واسه گفتن نداره ؟؟؟