مگه قرار نبود این بسته برنامه ای باشه برای 100 روز منتهی به کنکور از 27 فروردین که تا کنکور 70 روزی بیشتر باقی نمیمونه
( کنکوریا، نگران نباشین لطفا! این شتریه که در خونه هر کنکوری می خوابه:31: تمام رقبای شما هم همون قدر وقت دارن که شما دارین!)
ویرایش: این حرفم کاملا شخصیه و ممکنه اصلا هم درست نباشه ولی گفتم بگم که ته دلم نمونه:31:
پارسال تقریبا از همین حدودا به بعد بود که سعی کردم به نمرات و تراز و رتبه ... دور وبریام هیچ کاری نداشته باشم یعنی اصلا برام مهم نبود سهیل یا علی یا... ترازشون چند میشه
از اون طرف نمره و رتبه خودمم رو به هیچ کی نمیگفتم و دلیل این کار هم لوس بازی ( خودتون میدونید منظورم چیه) نبود بلکه می خواستم استرس کمتری داشته باشم
به نظر من این کارا مال تابستون و اون اوایل کاره که همه به دنبال اینن که بدونن با چه درصدی چه رتبه ای بدست میاد و نمی دونم بعد آزمون از رفیقت می پرسی ترازت چند شد؟ و اگه ریاضی رو 10% بیشتر می زدی ترازت چقدر میشد؟ و...
پارسال این موقع ها حس میکردم اگه بازم دنبال این بحث ها برم فقط استرسم بیشتر میشه که فلانی از من جلوتره یا هرچیز دیگه ای
نمی دونم شاید شما همچین حسی نداشته باشین ولی اگه با من هم عقیده اید شاید بهتر باشه دیگه از این به بعد کار نامه ها رو قرار ندید
البته اگه مشکلی بود حتما حتما عنوان کنید ولی خب کل کارنامه نباشه شاید بهتر باشه