نقل قول:
1. مایکروتل هنوز هم این گوشی رو وارد میکنه؟؟؟ تو بازار با گارانتی اصلی میشه پیداش کرد؟
اره فک کنم...از گارانتی ها خبر ندارم ولی عاشقشن این گوشی رو!!!حتمی هنوز گارانتی دارش هست...اینو دیگه باید بری اپدیت کنی خودت!!
نقل قول:
2.اگه جواب سوال اول مثبته وقتی با مایکروتل گرفتم لازمه مواردی مثه gps و وایرلس و باتری و ... رو چک کنم؟
تا توی ایران داری زندگی میکنی،هیچوقت کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
نقل قول:
3.البته مطمئنا آندروید به این غولی این قابلیت رو داره ولی چون برام خیلی مهمه بازم میپرسم: مدت زمان روشن موندن صفحه نمایش رو میشه تنظیم کرد؟
:18:!
نقل قول:
4. یک نفر تو همین تایپک میگفت گوشی بعد مدت کوتاهی کار با gprs خیلی داغ میکنه...(اسمش یادم نیس) میخواستم بدونم این مشکل رو کس دیگه ای هم داشته؟
یه داغ کردن معمولی همیشه پیش میاد برا اسمارت فون ها(ایفون جزوشون نیست البته!! فقط اندو و ویندوزی ها!!!) ولی اونقدری نیست که کاربر رو نگران بکنه...شایدم برا من اینجوری نبوده...البته من بیشتر با وای فای کار میکنم...
نقل قول:
5. با کار زیاد با وایرلس مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟ کار زیاد منظورم اینه که سر کلاس اولم 1.5 ساعت دانلود مداوم و بعد نیم ساعت استراحت و باز سر کلاس بعدی 1.5 ساعت دانلود و ... (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) وایرلس همراه با دانلود چه قدر مصرف باتری داره؟(حدودا) و آیا احتمالا با خرکاری که گفتم هنگ نمیکنه؟
اگه به این میگی خر کاری،پس اره!!! ولی اگه از خر کاری منظورت اینه که یا با وایرلس،یا با جی پی ار اس وصلش کنی،و بالاخره داشته باشی تویت و فیس بوق و ریدر و اینا رو چک کنی،خوب هر روز باید شارژ کنی...البته اگه میخوای همیشه فول باشه...
به شخصه وقتی از گوشیم استفاده کردم،2 روز یهبار شارژش میکنم...(خر کار!!)
نقل قول:
6. من به خش شدن گوشی هم خیلی حساسم...کسی تا حالا صفحه نمایش گوشیش خش افتاده؟؟؟ فکر نمیکنم برای صفحه اش که لازم باشه محافظ بگیرم درسته؟ ولی برای بدنه اش یکی دو نفر گفته بودن که خش افتاده...برای بدنه محافظی تو بازار هست؟؟؟ اگه هست لطف کنید اسم و حدود قیمتش رو بگین...
من که ندارم!! گوشی هم به اندازه ی کافی پوست کلفت هست!! ولی جهت اطمینان میتونی تو همون جایی که میخری،یه چیزی گیر بیاری...من زیاد اهل این چیزا نیستم....جسارته ها،ولی فکر میکنم فقط دخترا از این چیزا میبندن به گوشیشون!!گوشی مردونه باید مرد باشه دیگه:21:
البته گاهی نظرات من حاشیه داره!!بهتره یه صبرکی کنی و ببینی بقیه چی میگن...
نقل قول:
خيلي كم باهاش كار ميكنم در حد روزي 5 دقيقه مكالمه 5 تا اس ام اس عكسو فيلمم نمي گيرم شايدم يه وقت 2 دقيقه با هدستش آهنگ گوش بدم رو هم رفته هم كلا 1 ساعت صفحه گوشي با روشنايي 40 درصد روشن باشه
هفته ای چند بار گوشی رو شارژ میکنی؟!با این استفاده،باید لااقل یه هفته برات بالای 40 تا باشه..غیر از این،
احتمالا مشکل از اینه که برنامه ها رو نمیبندی!! جی پی اس و اینا رو خاموش نمیکنی...و از این حرف ها دیگه...