دوستان مبین نت مودم USB داره؟اگر داره قیمتشو میدونید؟اگرم نه آیا مودم USB را میشه از بازار خرید و استفاده کرد؟قبول میکنن؟
Printable View
دوستان مبین نت مودم USB داره؟اگر داره قیمتشو میدونید؟اگرم نه آیا مودم USB را میشه از بازار خرید و استفاده کرد؟قبول میکنن؟
فعلا از مودم یو اس بی مبین حداقل در تهران خبری نیست. در بازار هم از مودم وایمکس (هیچ مدلی) فعلا خبری نیست. فعلا باید از شرکتها مودم خرید.نقل قول:
با سلام . دوستانِ عزیز اگر کسی از نمایندگیِ مبین نت تو کرج یعنی شبدیز سرویس داره , لطفا یه توضیحی بده که کیفیتِ سرویسش چطور هست ؟ چون این طور که پیداست جاهای دیگه از مبین نت راضی نیستن !!
کیفیت سرویس ها به نماینگی ها زیاد ربطی نداره.نقل قول:
من از نمایندگیه کیمیا ی کرج گرفتم، تو منطقه ما(حصارک) من از سرویس راضی هستم، شب ها و جمعه ها هم سرعت کامل رو دارم، یعنی افت سرعت ندارم تو ساعت رایگان.
دوستان سلام
یه سوال می پرسم در حد تیم ملی:31:
فقط خواهشا نخندین:31:
وای فای(wifi) چیه؟!
وای فای پدیده ایست در مودم های پرسرعت (تفاوتی نمیکند که مودم WiMax باشد یا ADSL) که قابلیت اتصال بی سیم سیستم شما (موبایل یا لپ تاپ و ...) به مودم را فراهم می کند.نقل قول:
دوستان جمعه ها حتما باید مودم رو خاموش روشن کنیم تا از دانلود رایگان استفاده کنیم ؟
سلام
دوستانی که از وایمکس مبین نت استفاده میکنید...!همه راضی هستن؟؟؟؟مثلا سرعت دانلود افت داره؟؟؟
یا قطعی چطور؟؟؟
می ارزه من به جای adsl که ماهی 10400 میدم 4گیگ حجم و سرعت دانلود 60-70 هست وایمکس بگیرم؟؟؟
من سرعت و حجم بالاتری احتیاج دارم.ضمنا این سرویسم شبا قطعی زیاد داره
برای دریافت سرعت بالای 128 مقطع دانشجویی مهم هست ؟
خیر.برای مبین نت که مهم نیست.نقل قول: