نقل قول:
راست میگه
ما هم از بس ورژن دیدیم قاط زدیم
لطفا لینک اخرین و بهترین ورژنی که خوب کار می کنه
لینک اموزش ساین کردنش
رو بفرستید
خلاصه : شما فرض کن ما هی هیچی بلد نیستم هرچی که لازمه بهمون بگو:11:
Printable View
نقل قول:
راست میگه
ما هم از بس ورژن دیدیم قاط زدیم
لطفا لینک اخرین و بهترین ورژنی که خوب کار می کنه
لینک اموزش ساین کردنش
رو بفرستید
خلاصه : شما فرض کن ما هی هیچی بلد نیستم هرچی که لازمه بهمون بگو:11:
دوستان نداشتن سنسور مجاورت برای خاموش کردن قفل صفحه حین مکالمه مشکل ایجاد نمیکنه؟؟ شاید توی صفحات قبلی گفته شده باشه ولی توی 45 صفحه اولی که نگاه کردم کسی چیزی ننوشته بود!! شرمنده ها
شاید توی هر بیست تا تماس یکیش دستت بخوره و یکی از تکمه ها رو بزنی و شایدم قطع شه :دی !نقل قول:
Bekhatere finglish sorry
Duste aziz na nadashtane sensor moshkeli nadare,vase man k moshkeli pish naumade ta alan.
بیشتر توضیح میدی عزیز؟؟:31: مثلاً فرض کن که صفحه روشنه و گوشی زنگ میخوره، شما جواب میدی وقی گوشی رو میگیری نزدیک گوشت ممکنه با بدنت تماس پیدا کنه، قطع نمیشه؟؟ خیلی وقتها هم دستتون بنده و مجبورین که گوشی رو با سرتون روی دوشتون نگه دارین(خیلی کار خطرناکیه) ولی بعضی وقتا مجبور میشین دیگه!!:31:نقل قول:
آره همین فرض رو میگیریم ! صفحه روشنه و صورتتون یا دستتون میره و شما میرید توی آپشن و ییهو اند کالز رو میزنید یا اکتیو لاود اسپیکر رو میزنید و هزار تا مشکل دیگه !نقل قول:
خب اینکه خیلی بده!! کلی حالم گرفته شد!! کم کم داشتم فکر میکردم که بخرمش!!نقل قول:
تازه این یکی از مشکلاتشه ، اگه من دوباره میرفتم به روزی که بخرمش حتما" ایکس 6 میگرفتم یا پولمو بیشتر میکردم و ان نهصد میگرفتم !نقل قول:
دوستان من كمكم بعد از مدتها به اين نتيجه رسيدم كه برم x6بخرم. هرچند كه هنوزم گلوم پيشvivazگيره.....
بابا گوشي خريدنم چقدر دردسر داره.......................................... ................................................
بقیه مشکلاتش رو میتونی بگی؟؟ من تاپیک مشاوره زدم تا 250 برای خرید گوشی!! حالا چیکار کنم؟؟ از این خوشم اومد ولی شما میگی اینطوری نمیدونم چیکار کنم؟؟؟نقل قول: