دنبال یه لپ تاپ با سی پی یو core i7 یا core i5 باشنقل قول:
کارت گرافیکت هم باید قوی باشه.
دنبال یه لپ تاپ با سی پی یو core i7 یا core i5 باشنقل قول:
کارت گرافیکت هم باید قوی باشه.
با سلام
من مي خواستم يك لپ تاپ از بين 3 لپ تاپ زير بخرم (حدود 1 ميليون)
HP Pavilion DV4-2173nr
ASUS - K42Jb
DELL - Inspiron N5010
من جديدا امكان خريد از آمريكا را دارم ولي از گارانتي مي ترسم.:41:
به همين خاطر در سوال خود را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسيدم كه يكي از دوستان لطف كرد و گفت در اين تاپيك بپرسم (مشخصات كامل لپ تاپ ها در تاپيك هست) .من يك لپ تاپ مي خواهم كه بتوانم روي آن بازي اجرا كنم ولي اين كار اصلي من نيست و كيفيت برام خيلي مهمه .يكي از بچه ها DELL را پيشنهاد كرد و ديگري EA سونی (براي خريد از آمريكا) كه من اصلا نمي شناسم ولي فكر مي كنم كلا سوني نمي ارزه. اگر اين لپ تاپ ها ( و اين EA سوني) و يا هر لپ تاپ خوبي در اين محدوده را مي شناسيد و يا از آخر و عاقبت لپ تاپ آمريكايي خريدن اطلاع داريد راهنمايي كنيد.
نقل قول:
احتمال خرابی نوت بوک ها خیلی خیلی پایین هست . بیشتر خرابی ها هم در قطعات ارزان قیمت هست.
قیمت امریکا به خرید با گارانتی از ایران ارجحیت داره
سری ea و eb رو پیشنهاد می کنم.
سلام دوستان تا 800 تومن چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
برای کارهای مهندسی عمران و کمی تا قسمتی گیم!
کیفیت بدنه و ساختش هم خوب باشه!
این مدل هایی که گفتین سیستم عامل ویندوز هم داره؟نقل قول:
دوست عزیز بابا تو مشخصات که نوشته .نقل قول:
دوستان این 2 تا کانفیگ از 5741 :
H.D.D 600 VGA :320M
H.D.D : 500 VGA : 5470
دومی حدود 790 .اولی 50-100 تومن گرونتر. کدومش بیشتر می ارزه؟قیمت یکی از این 2 کانفیگ توی تهران حدودا" چقدره؟
ممنون ...
من جست و جويي براي لپ تاپ هاي EA , EB سوني كردم بسياري از آنها با وجود قيمت بالا i3 , 320 GB HDD داشتند كه با توجه به قيمت معقول نيستند :13:، اگر دوستان از اين سري لپ تاپ با i5 ,500 GB HDD مي شناسند معرفي كنند.البته خودم دو تا پيدا كردم Sony EA 2 QGX Sony EA 2 GFX
كه اگر مي شناسيد، قوت و ضعف آنها را بگوييد .
مثلا اين دو لپ تاپ را در نظر بگيريد:
Sony VAIO E Series VPC-EA2GFX/B - Core i5 2.53 GHz - 14″ - 4 GB Ram - 500 GB HDD
$1,196
DELL - Inspiron N5010 -INTEL i5 2.40 Ghz-15.6"-4 GB Ram - 500 GB HDD
750$
يه نظر شما آيا به اندازه قيمتشان متفاوت هستند؟ مي دانيد چرا سوني اين قدر گران است ؟:46:
کسی نبود کمک کنه ؟
عجله دارم ...
لطفـــــــــــا !!!!:11:
نقل قول:
کارت گرافیک Geforce بهتر هست. هم در بازی ها و هم در نرم افزار های گرافیکی .
تا 50 تومان پول اضافه ارزش داره