نقل قول:
اون پارادوکسشه :دی شایدم دیدی باعث اشک شد.
نقل قول:
من که دائم در حال رفرشم. اگر دوستان موافق باشند؛ این تاپیکشو بزنم که بریم اونجا کارنامه هامون رو بذاریم.
Printable View
نقل قول:
اون پارادوکسشه :دی شایدم دیدی باعث اشک شد.
نقل قول:
من که دائم در حال رفرشم. اگر دوستان موافق باشند؛ این تاپیکشو بزنم که بریم اونجا کارنامه هامون رو بذاریم.
دوست عزیز تمام بدبختی ثبت نام همون پر کردن فرمها هست . وقتی اینترنتی هست یعنی عملا کارتون انجام شده. این حرفمو فقط بچه هایی که ثبت نام کردن تا حالا می فهمن .نقل قول:
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
نقل قول:
آره بزن که وقتی اومد ملت هول نکنن سریع تاپیک بزنن :31: اگه اومد مارو هم خبر کن . رفرش کن هی :31: آفرین :31: ما هستیم امشبو :31:
دیگه چرا یه تاپیکه دیگه ؟؟نقل قول:
اینجا "تاپیک جامع مباحث مرتبط با دانشگاه آزاد" ه
دیگه تاپیک دیگه ای لازم نیست که
همینجا هر کاری می شه کرد
درود
ببین مثل تاپیک پارسال میشه که بچه ها لینکشو گذاشتند. فکر کنم امسال هم حداقل 40 صفحه ای بره جلو. خب اون موقع مایی که میخوایم کارنامه بذاریم و در مورد رفتن یا نرفتن و همه چیز این اعلام نتایج صحبت کنیم, فکر نمیکنم خوب باشه که بخوایم حداقل 40 ، 50 صفحه ای بذاریم روی این تاپیک. میتونیم یه تاپیک مثل سال پیش داشته باشیم و آخر سر هم بسته بشه که همه ی مباحث جمع و جور و یک جا و در دسترس باشه.نقل قول:
من که دیگه دست و پام شل شده
بابا این چه وضعشههههههههه :18:
من از الان میدونم اینم مثل سراسری گند زدم :27:دیگه نا امید شدم والله
تا جايي كه ميدونم برای شما معدل حساب نمیشه .بازم اگه اشتباه میکنم دوستان بگن من خوشحال میشم:46:نقل قول:
آدرس مستقیمی که قراره نتایج در اون اعلام بشه:
بر اساس شماره شناسنامه و شماره داوطلبیکد:http://www.azmoon.com/Karshenasi/Year1389/Applicant.aspx?y=1389
فعلا کار نمیکنه :13:
این شماره داوطلبی رو از کجا باید بیاریم؟نقل قول:
بر اساس شماره شناسنامه و شماره داوطلبی
الان من که ندارم باید چیکار کنم؟:19:
آقا نتایجو زدند ؟
داداش دیگه قرار نشد شایعه بندازی ها !!! همه ضربان قلبشون زیادی زیاده ....:31:نقل قول:
من الان با ip چند تا کشور و حتی ip غیرقابل شناسایی:31: امتحان کردم هیچ جوره نمیاد ....