بله من حاضرم :27::27:نقل قول:
موهاموكچل نكنيم كوتاه كنيم كلاهامونم كج ميذاريم ، باشلوار لجني ويه تاب لجني ، اماباپوتين نه كفش پاشنه بلند ،(باكفش پاشنه بلند مشكل دارم :31:)
تيپ تداركات خانومااماده : راه كوير - كارين - نگار:27::27::27::27::27::27:
Printable View
بله من حاضرم :27::27:نقل قول:
موهاموكچل نكنيم كوتاه كنيم كلاهامونم كج ميذاريم ، باشلوار لجني ويه تاب لجني ، اماباپوتين نه كفش پاشنه بلند ،(باكفش پاشنه بلند مشكل دارم :31:)
تيپ تداركات خانومااماده : راه كوير - كارين - نگار:27::27::27::27::27::27:
اذيت نكن از ته بايد بزني
كلاهتم هرطور مايلي بزار . البته عزيزان تداركاتي بايد از لباسهاي كشي و استرج استفاده كنند .البته اينطور كه اين سه نفر بنابه درخواست خودشون اين وظيفه را به عهده دارند معلومه كه هر سه ماه مجبوريم يه دست لباس سايز بالاتر بهشون بديم
eeeeee! به سلامتي!:31:نقل قول:
منم حاضرم كچل بشم!:31:
بچه ها يكم شجاع باشيد!
باشه به خاطر تو كچل صفر ميزنيم ، ولي ماتيپ تداركات باشيم :27::27::27::27:نقل قول:
لباس كشي واسترج ، اره كه هرماه مجبور نشين يه لباس جديد واسمون بخرين :27::27::27:
موافقم ، :27::27::27:
نقل قول:
حالا مهراريا متاهله ، خوب فرق فوكوله ، اگه كچل كنه شوهرش خونه راهش نميده ، توچراديگه سايه
اخه من قبلا کچل کردم !یادش بخیر !( خنده بازاری بود ، چه ماجراهایی داشتم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
e
راس میگه
حالا مهرآریا اشکال نداره
ما نمی خوایم کانون گرم خانواده ها از هم بپاچه
ولی سایه جون تو دیگه چرا؟
زود یه دلیل قانع کننده بیار وگرنه اولین نفر خودتو کچل می کنیم
کلاه میزاشتم رو سرم دیگه نمیشد برش داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
دوستان من همین الانشم چریکی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی خیلی وقته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شلوار لجنی امریکایی و پوتین سربازی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
نقل قول:
حملــــــــــــــــــه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافقمنقل قول:
منم با کفش پاشنه بلند مشکل دارم ایضا
نگاری کوشی؟ موافقی؟
درسته ما بچه های تدارکاتیم و اسممون بد در رفته اما می بینی چه سازماندهی شده عمل می کنیم
لباس فرم رو انتخاب کردیم، پست ها هم مشخصه، قرار اولین عملیات رو هم گذاشتیم واسه فردا:21:
نقل قول:نقل قول:
منم کلا موافقم:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا! کجا ! با تاپ و شلوارک ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همگی باید چادر سرتون کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي چي ، يه دقيقه صبركن توقع ندارين كه من وكارين و نگارچادر به سر (زيرش تاب وشلوارلجني ) اين همه خوراكي رو دوشمون بلند كنيم انصاف داشته باشين بابا :27::27::27::27:چادرو نگهداريم ياخوراكيارو :27:نقل قول:
بابا ماكه لباس تيپ تداركاتو مشخص كرديم ، شوما چادرسركنين ، ناسلامتي ماقراره اين همه خوراكيو بياريما:27::27::27::46:
لباس و تصویب کنین زودتر دیگه!همون تاپ و شلوار ارتشی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من میگم تو سربازی قراره چی یاد بگیریم؟!
لشگر مبارزه با دایناسورا تشکیل بدیم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط تاپ قرمز یا صورتی میپوشم اصلا هم با شلوار ارتشی موافق نیستم