نقل قول:
سلام
اطاف کامپیوتر بمب کار بزار.
خودتم برو بالا پله ها بعد هر کی آمد بزنشون.
Printable View
نقل قول:
سلام
اطاف کامپیوتر بمب کار بزار.
خودتم برو بالا پله ها بعد هر کی آمد بزنشون.
راست میگی ها خودش گفت بمب بزار...:19:نقل قول:
منم هین کارو کردم ولی کار ساز نبود آهان ببخشید امتحان کردم بهترین راه اینه که بشینیو از دو طرف آماده به گوش باشی آروم زیر کامپیوتر نشستم باتمرکز هرکی اومد زدمش از روی پله ها که چه عرض کنم از روی سقفم میان فقط همین کارو بکنید وسلاح هایی که تیر زیاد دارن رو بردارید فرض باشید قبل از شروع تمرکز کنیدو زیر کامپیوتر بشینید بعد از جلو اون دوتا در بیشتر میان اما حواستون به پشتم باشهنقل قول:
امید وارم موفق باشید این قسمتش فقط تمرکز میخواد:31:
اوپس
تموم شد
بهترین بازی بود که کرده بودم
از 4 هم بهتر بود هم از نظر داستانی هم از نظر روند بازیمحتوای مخفی: اگه تموم نکردی نخون
آقا این مرحله مکرافت اصلاچی بود من که دلم نیومد آخه واسه چی باید اونارو بکشیم کسی دلیلشو میدونه لطفا بگه ممنون:40:نقل قول:
اینم جز سناریو شرق هراسی!آمریکاست. به این استعاره داره::نقل قول:
آقا این مرحله مکرافت اصلاچی بود من که دلم نیومد آخه واسه چی باید اونارو بکشیم کسی دلیلشو میدونه لطفا بگه ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی میگه از همسایه جنوبیه روسیه بترسید.
همسایه جنوبی روسیه ؟نقل قول:
این جارو نگرفتم همسایه جنوبی روسیه دیگه چیه کسی هست پاسخ بده مضوع جالبی هست:5:
ایشون منظورش ایرانه...حرفشونم بوداره.توجه نکن...تاپیک که سیاسی نیستش که!:18:نقل قول:
اون بمب نیست...یک دستگاه ترانسفورمر اطلاعات و سیو دیتا به صورت 0 و 1 است.نقل قول:
بهترین جا هم برای خف کردن اتاق آخریه است که استش اسلحه ها هست توش.
استفاده از Claymore هم فکر خوبیه...
نقل قول:
شما نباید میکشتی،میزاشتی خودشون هم میتونست بکشه
کسی نیست جواب مارو بده اون اسپویلرهارو؟:دی
ممنون دوستان از راهنمایییاتون خیلی عالی بودند متشکر :11:نقل قول:
ولی ما که همسایه جنوبیه روسیه نیستیم اصلا همسایه روسیه نیستیم که !:18:
پس یعنی آمریکا از ایران میترسه که گفته باید از همسایه جنوبی ایران بترسیم؟:18:
درضمن هیج جا واسه محافظت از اون قطعه کامپیوتری وود نداره بجز زیر همون بشینی با تمرکزو اعتماد به نفس بکشی چون اگه ازش دور بشی راحت میان ورش میدارن :5::5:
---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------
ممنون دوستان از راهنمایییاتون خیلی عالی بودند متشکر :11:نقل قول:
ولی ما که همسایه جنوبیه روسیه نیستیم اصلا همسایه روسیه نیستیم که !:18:
پس یعنی آمریکا از ایران میترسه که گفته باید از همسایه جنوبی روسیه بترسیم؟:18:
درضمن هیج جا واسه محافظت از اون قطعه کامپیوتری وجود نداره بجز زیر همون بشینی با تمرکزو اعتماد به نفس بکشی چون اگه ازش دور بشی راحت میان ورش میدارن
فقط زیرش بشینینو بااعتماد به نفس بالا وتمرکز هرکی اومد بکشین گرفتین؟
:5::5: