احیانا مرورگرتون رو روی پ.ر.و.ک.س.ی تنظیم نکردید؟ اگر آره برش دارید و اگه نه فکر کنم باید یه بار ip دستی بهش بدید، من که این کارو کردم.نقل قول:
Printable View
احیانا مرورگرتون رو روی پ.ر.و.ک.س.ی تنظیم نکردید؟ اگر آره برش دارید و اگه نه فکر کنم باید یه بار ip دستی بهش بدید، من که این کارو کردم.نقل قول:
نبود؟هیچ کس تا حالا از این مدل مودم تو سرویس پک 3 استفاده نکرده؟نقل قول:
یعنی سوال من هیچ حوابی نداره؟؟!!!:41::41::41:نقل قول:
HTML clipboard من یه سوال از شما دوستان داشتم . من از ADSL استفاده می کنم و توی خونه دو تا کامپیوتر دارم و فاصلشون از هم خیلی زیاده می خواستم بپرسم برای وصل شدن به اینترنت میتونم از دو تا مودم از طریق یک خط تلفن به اینترنت وصل بشم یا باید از مودم های Wireless استفاده کنم ؟
یعنی هیچ کدوم از آسیاتکیها از سرویس پک 3 استفاده نمیکنند؟نقل قول:
نقل قول:
سلام ببخشید من یه مدت اصلا بیخیال همه چی شدم فقط میومدم کافی نت حالا دوباره برگشتم خونه کنار مودمم؟؟؟؟؟
مودم D-link DSL-2640T
مادربرد گیگا E-P31 منظورم برای کارت شبکه آنبرد هست
بدون اسپلیتر
تنظیمات مودم هیچی فقط همونی که خود نمایندگی انجام داده است و هیچ رمزی یا ... به من نداد
{ از طریق 198.168.1.1 این ای پی رفت تو سایت مودم ولی من هرچی میکنم اصلا نمیره } {{ البته بگم که فکر میکنم آی پی من عوض شده }} درخواست من از شما اینه که بهترین تنظیمات سرعت و امنیت چیه برای این سیستم لطفا با جزئیات بیشتری بگید
میدونم هیچ کس برای اینجور سئوالها وقت نمیزاره امیدوارم کمک کنید
نقل قول:کد:javascript:oppna('pop.php?newdev')
نقل قول:کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?newdev
من میخام وقتی که به شبکه وصل شدم اون دو تا کامپیوتر چشمک زن کنار ساعت هم بیاند ولی الان اینطور نیست.یه بار شانسی
اونا رو اوردم. اینطوری وقتی میخاستم به اکانت شبانه وصل بشم راحت اکانت روزانه رو دیسکانکت میکرم و از اکانت شبانه استفاده میکردم اما الان نمی تونم چون وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم به شبکه وصله .حتی وقتی از طریق کانکشنی که تو ویندوز ساختم
میخام به شبکه وصل بشم ارور 691 میده.لطفا بهم کمک کنید
سلام دوستان من تازه میخوام DSL بگیرم می خواستم یه مودم خوب که وایرلس هم داشته باشته و قیمتش هم مناسب باشه به من معرفی کنید
این اسپلیتر رو همون مغازه های مودم فروشی میفروشن ؟
راستی مگه چند وقت پیشا نگفتند که محدودیت سرعت رو برا کاربرای خانگی بر داشتن پس چرا هنوز هم بیشتر از 128 نمیدن؟