نه هنوز خبری نیست ماشین همونجوری با پلاک افتاده اونجا چند بار پرسیدم کسی خبری نداره این بار میرم یه کاغذی چیزی میدم به این مغازه دارا بزنن رو درشوننقل قول:
Printable View
نه هنوز خبری نیست ماشین همونجوری با پلاک افتاده اونجا چند بار پرسیدم کسی خبری نداره این بار میرم یه کاغذی چیزی میدم به این مغازه دارا بزنن رو درشوننقل قول:
با سلام خدمت دوستان!
اخه رئیس فدراسیون اتومبیل های کلاسیک! تو تبریز دوستمه! و میگفت رئیس فدراسیون تهران هم دکتر صالحی هستش!
باهاش امروز صحبت میکردم میگفت که کلا همه ی کسانی که تو کلوب عضو هستن همشون پیر مردن! (90% اونا دکتر هستن!)
یه عکس هایی نشون داد که دهنم وا موند!
یه دونه کامارو داره که سقف و بدنه به غیر از درها بدون رنگ هستش! میگه میخواد بفروشه! به پول هم نیازی نداره! گفتم چند گفت 7 تومن!
والا تو تبریز که داشتیم باهاش میرفتیم دهن همه وا مونده بود!
اینم یه عکس ازش میزارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کامارو پشت کامارو 2010 هستش!
خلاصه این گنج با این قیمت ادمو وسوسه میکنه!
خلاصه دوستان هرر ماشینی بگن من میتونم براشون پیدا کنم!
از کجا پیدا میکنی؟نقل قول:
علی الحساب یه ایمپالا یا مونت کارلو برای من پیدا کن:18:
فرشاد بگو طرف داشته گاف میزده
تو رو خدا این کامارو مذخرف مال این بابا هستش این بابا از کلاسیک چی حالیشه
این همون کامارو قهوه ای با استرایپ سفید که یه دست هم رینگ واقعا مذخرف سایز کوچیک روش هستش نیست؟
بیشتر هم تو فروغی نگه میداره.
ماشین قشنگینقل قول:
چیزی رو ندیدی چرا قضاوت میکنی!نقل قول:
فرشاد بگو طرف داشته گاف میزده
تو رو خدا این کامارو مذخرف مال این بابا هستش این بابا از کلاسیک چی حالیشه
این همون کامارو قهوه ای با استرایپ سفید که یه دست هم رینگ واقعا مذخرف سایز کوچیک روش هستش نیست؟
بیشتر هم تو فروغی نگه میداره.
من میگم رئیس فدراسیون کلاسیک هستش تو میگی داره گاف میزنه؟!
فردا هم یه تور از پاریس به تبریز میاد که بیش از 100 اتومبیل از بهترین کلاسیک های دنیا توش هستن که از ایران رد میشن و به پاریس میرن! که تو تبریز هم توقف میکنن و تو تبریز هم بیش از 50 اتومبیل کلاسیک اسکورتشون میکنه!
اطمینان دارم که این یارو کیه دارم میگم!
این کامارو مزخرف نیست البته ایشون تو کلکسیون خونشون یه ماشینای کلاسیکی داره که ببینی دهنت وا میمونه!
اون تایر هایی هم که میگی دیروز عوض کردیم و یه تایر عریض 275 انداختیم!
لحن صحبت کردن شما اینو میگه که انگار من دارم دروغ میگم! فقط خواستم بگم که حداقال تو این زمینه دوستم فعالیت گسترده ای داره!نقل قول:
از کجا پیدا میکنی؟
علی الحساب یه ایمپالا یا مونت کارلو برای من پیدا کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با رئیس فدراسیون استان های دیگه در ارتباط هستش و میشه گفت از وجود هر نوع اتومبیل کلاسیک تو ایران خبر دارن!
و از امریکا هم قطعات وارد میکنن! که بهم میگفت هر چی که لازم داشتی باشم داره!
این ماشین رو همون اول دیدم فقط دنبال صاحبش بودم تا یه دست حسابی بزنمش چون کسی که ندونه روی کامارو رینگ پاترول نمیندازن هیچی از کلاسیک حالیش نمیشه .راستی کامارویی که داره تا جایی که یادم میاد سقف چرمی هستشنقل قول:
اون تایر هایی هم که میگی دیروز عوض کردیم و یه تایر عریض 275 انداختیم!
کجا میاننقل قول:
فردا هم یه تور از پریس به تبریز میاد که بیش از 100 اتومبیل از بهترین کلاسیک های دنیا توش هستن که از ایران رد میشن و به پاریس میرن! که تو تبریز هم توقف میکنن و تو تبریز هم بیش از 50 اتومبیل کلاسیک اسکورتشون میکنه!
تو پی ام شمارم رو میدم بهم بزنگ بگو بریم
بیکارم
سلام این پونتیاک های روباز که جدید هستند و دو سرنشین هستند قیمت بین المللیشون چنده؟ یکیشو تو خیابون دیدم کفم برید:31:
دیدی داری اشتباه میکنی اینی که من میگم اون نیست!نقل قول:
راستی کامارویی که داره تا جایی که یادم میاد سقف چرمی هستش
OK منتظرم.نقل قول:
کجا میان
تو پی ام شمارم رو میدم بهم بزنگ بگو بریم
بیکارم