راستی پرسیدم!نقل قول:
ترم تابستون حذف و اضافه نداره ؟
اگه داره کی ؟
یکی از دوستام یه کتابی برداشته که گیر نمیاد واسه همین می پرسم
میشه فقط باید کارشناس رشتت رو گیر بیاری:دی اون بحذفه پولش بر میگرده
Printable View
راستی پرسیدم!نقل قول:
ترم تابستون حذف و اضافه نداره ؟
اگه داره کی ؟
یکی از دوستام یه کتابی برداشته که گیر نمیاد واسه همین می پرسم
میشه فقط باید کارشناس رشتت رو گیر بیاری:دی اون بحذفه پولش بر میگرده
سلام دوست عزیزنقل قول:
من در مورد تاریخ ثبت نام پیام نور بدون کنکور پرسیده بودم که این جواب رو دادید
میخوام تو گوگل سرچ کنم که اعلام رسمی تاریخ رو پیدا کنم
په چیزی باید سرچ کنم؟
عنوان اصلی این ثبت نام چی هست؟
ممنونم
بخش اداری دانشگاه از 1 شهریور دوباره بر میگرده سر کار؟
اینجا کسی هست که تا حالا واسه ترجمه و فرستادن به دانشگاه های خارج، ریزنمرات گرفته باشه؟ میخوام ببینم تو ریزنمرات ( برای ورودی های قبل از 87 ) نمرات زیر 10 هم ثبت و تو معدل حساب میشه یا نه.
یه سوال . معذرت اگه تکراریه:
1- شهریه ثابت برای رشته های انسانی فراگیر ارشد حدودا چقدره؟
2- پیام نور قشم بین المللی است و اگه هست شهریه هاش گرونتره؟
ممنون
سلام دوستان با ارزوی قبولی طاعات و عبادات همگی نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه اما چون برام مهمه میپرسم شرمنده! من دوره فراگیر قبول شدم ۱قسمتش برام نامفهموم بود!اونم اینکه:ج: اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد و پيش دانشگاهي (يا اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام قديم).دوستان مگه همین جوری الان بری اموزش پرورش بهت سوابق تحصیلی میدن؟ :18::18::18:البته من کارشناسی قبول شدم و این یکی ازمدارک لازم برای ثبت نام هست که ظاهراً میخوان!!!!
نه باید بری پست اونجا بگی بهت یه پاکت بزرگ میدن با یه پاکت کوچیک اونارو تکمیل میکنی مدارکتو پست میکنی (تو خوده پست نمونه پر شده اش هست ) بعد که پست کردی رسیدشو میبری با مدارکت تحویل میدی بقیه اشو پست میفرست واسه دانشگاهنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا میلاد دمت گرم اولین نفری هستی که واضح توضیح داد!:11:اقا فقط چند تا سوال!چه مدارکی ببرم پست؟ایا اصل مدارک رو ازم میگیرن؟با توجه به این که ثبت نام ۲۷ تا ۳۱ شهریور هست کی برای پست اقدام کنم؟اقا من همینجوری برم پست بدون هماهنگی با دانشگاه مدارک رو بفرستم مشکلی پیش نمیاد؟تو سایت سنجش فقط یکی از موارد ثبت نام رو این زده!من خیی گیج شدم!اگر شما یا کسی باشه که واضح توضیح بده ممنونم!تازه شما که یگی ادرس دانشگاه میفرست ادرس کدوم دانشگاه؟ما ادرسی نداریم:18:نقل قول:
منم همین سوالو دارم , باید چی کار کرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ظمن من میخواستم دوستان یه کمکی به من بکنن و نظرشون رو در مورد IT دانشگاه پیام نور -دماوند و خود اون دانشگاه اعلام کنند.
من خودم شیراز هستم ولی میخواستم تهران بیارم!
خوب اولی که نشد ولی دومی اوردم...
حالا گیج و پیج موندم برم پیام نور اونم دماوند یا نه؟
تو زمینه علوم کامپیوترم واردم(لنگ نمیزنم)
یه چیزیم شنیدم که میگن موقع استخدام بعضی ارگان ها مدارک غیر انتفاعی و پیام نور رو قبول ندارند(حتی معدل بالا)
خلاصه هرکی میتونه کمک کنه تو رو خدا دریغ نکنه:40:
چه ارگانهایی مثلا" ؟؟نقل قول:
یه چیزیم شنیدم که میگن موقع استخدام بعضی ارگان ها مدارک غیر انتفاعی و پیام نور رو قبول ندارند(حتی معدل بالا)
سازمانهای دولتی که تا اونجا که من میدونم با پیامنور مشکلی ندارن ،( اکثرا"هم که آزمون استخدامی دارن )
خصوصیا هم که بیشتر تجربه کاری واسشون مهمه ..
والا خودمم همینو شنیدمنقل قول:
بیشترین چیز مهم الا واسم اینه که یه نفر جواب بقیه سوالاتم رو بده
امیدوارم درکم کنید