بعد از 40 روز محدودیت دسترسی شما از بین خواهد رفت...نقل قول:
بعد از 40 روز محدودیت دسترسی شما از بین خواهد رفت...نقل قول:
با سلام کدوم اهنگ و گفتید
اینجا انجمن داستان نویسی ندارین؟
اينجا يه نگاهي بنداز :46:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=106
کنار هر تاپیک چند تا شماره اخرین صفحه بود ولی الان نیست چی کار کنم؟
و چرا تو حالت پیشرفه ارسال پیام هم خیلی از امکانات نیست
شايد مشكل از مرورگرته از چي استفاده ميكني؟نقل قول:
سلام. من مشکل در مورد وصل شدن به اینترنت باویندوز ام ای توسط لپ تاپ تومپک دارم.من 1 ویندوز جدید نصب کردم و 1 مودم وایرلس هم . اما نمیتونم با مودم دی اس ال منزلم کانکت کنم.در ویندوز هم سعی کردم 1 کانکشن جدید درست کنم اما اون درست نمیشه. ممنون
سلام
گاهی اوقات من نمیتونم با یوزرنیمم وارد بشم .هر چی وارد می کنم بازم وارد نمیشه . و دوباره صفحه لاگین میاد .
از هر 10 بار 7 بار اینجوری میشه.
نقل قول:
سلام
این مشکل مربوط به سایت نیست
هیستوری و کوکی های مرورگر رو پاک کنید یا با مرورگر دیگری امتحان کنید :)
سلامنقل قول:
مشکل از کوکیها نیست همچنین هیستوری
شما این روش رو انجام بده ممکنه مشکلتون حل بشه
منم همین مشکل رو چند وقت پیش داشتم یکی از عزیزان در سایت این راه رو به من پیشنهاد دادند و مشکلم حل شد
متاسفانه اون تاپیک بیخود رفت به تراشنقل قول:
مشکل هیچ کدوم از اینهایی که گفتید نیست. وقتی شما وارد سایت میشید و یوزر و پسورد رو وارد میکنید کوکی های مربوط به سایت ساخته میشن که شما رو تو سایت نگه میدارن. حالا این کوکی ها یه تاریخ مصرفی دارن و بعد از یه مدت اتوماتیک پاک میشن که اونوقت شما دوباره باید یوزر و پسورد رو وارد کنید... این تاریخ مصرف رو تو فایرفاکس به این صورت تنظیم کنید :
Tools >> Option >> Privacy
و تو کادر وسط از منو Keep until گزینه I close firefox رو انتخاب کنید که معنیش اینه کوکی ها رو تا وقتی که فایرفاکس رو نبستم نگه دار.
تو اینترنت اکسپلورر هم باید برید تو Internet Option و تو قسمت Privacy اون زبانه رو روی Low یا Accept all cookies بزارید.