روبینیو خبر ابراز تمایل چلسی به خودش را تایید کرد
روبینیو تا ۲۰۱۰ با رئال مادرید قرارداد دارد اما به نظر می رسد که از دستمزد فعلیش در سانتیاگو برنابئو ناراضی است و می خواهد که اگر رئال خواسته هایش را تامین نکند این تیم را ترک کند . پس از زمزمه هایی که مبنی برپیوستن رونالدو به رئال به گوش می رسد به نظر می رسد که تنگ شدن جایش موجب نارضایتی او شده باشد .
او به گلوبی اسپورت گفت : هیچ چیز در منچستر تغییر نمی کند . رونالدو نخواهد خواست که بیابد . او تازه چمپیونزلیگ را کسب کرده و می خواهد بهترین بازیکن جهان باشد . در مورد انتقالم به چلسی معلوم نیست چه رخ می دهد چون من پیشنهادی هم از میلان دارم .
وگنر ریبریو وکیل این بازیکن گفت کهدر لندن بوده است تا با پیتر کنیون مدیر ورزشی چلسی صحبتهایی داشته بشد . وی گفت : چلسی پیشنهاد ۳۵ میلیون یورویی برای روبینیو مطرح کرده است . ما در مورد طول قرارداد و دستمزد صحبت نکردیم . مشکل این است که رئال مادرید کریستیانو رونالدو را می خواهد اما سرالکس فرگوسن گفته است که فقط در یک صورت این بازیکن را به رئال می دهد و آن این است که روبینیو به منچستر بیاید .
با اینکه خیلی ازش خوشم میومد.....اما الان دیگه بره بمیره......آدم یه بازیکنی مثل رائول با این بزرگی که داره کنارش باشه و هیچ حرفی از پول نزنه ولی خودش بگه من بخاطر پول بازی میکنم..........!!!!!!!!!!! امیدوارم اون قسمتی که پر رنگ کردم واقعی باشه تا انجام بشه......