آها معذرت میخوام / پس من تکمیل ضرفیت رو اشتباه متوجه شدم ... فکر کردم دوباره دفترچه میاد کنکور و این حرفا !نقل قول:
Printable View
آها معذرت میخوام / پس من تکمیل ضرفیت رو اشتباه متوجه شدم ... فکر کردم دوباره دفترچه میاد کنکور و این حرفا !نقل قول:
بچه ها ، کسی خبر داره مهلت ثبت نام برای کنکور دانشگاه آزاد (کاردانی به کارشناسی) رو تمدید کردن یا نـــه ؟!
تا اول آذرنقل قول:
گویا دوبار اخبار اعلام کرده تا سه شنبه تمدید کردن ، ولی تو سایتا مخصوصا خود آزمون.org چیزی نیس :|:13:نقل قول:
من خودم از رادیو شندیم که تمدید شده 3 روز یا 2 روز دیگه ... منتها چون دیدم تو سایت چیزی نزده واسه محکم کاری همین امشب ثبت نام کردمنقل قول:
سلام
بچه ها بین :
* رودهن - شرقکدوم اولویت رو اول بزنم ؟ با توجه به اینکه شرق نزدیکتره بهم ؟!؟و اینکه احتمال قبولی تو کدوم بیشتره 100%؟
* دماوند - شرق
* قیام دشت - شرق
* صفا دشت - غرب
گرمسار :31:نقل قول:
صفادشت که قبولیش هولو هست همینطور هم دماوند
من با اینکه ثبت نام کردم ولی شاید امتحان هم ندم چون این جاها هم 82 واحده هم شهریه ثابت میشه 630
و باز ترم دیگه هم میشیم ترم یک و باز خودشون هرطور دوست دارن برمیدارن
منم باز دو دل شدم !!!نقل قول:
جریان مهمان چی شد نمیدونم :| بعضی ترم بالاییا میگفتن راحت مهمان میدن 2 ترم !! به هر جا مثلا همون صفا دشت!
ولی میخوام دماوند بزنم و رودهن ولی سره حرف تو که تراز دماوند 800 تا بالا پایین میشه سره روی انتخاب اول یا دوم دارم دیوونه میشم :|
دوستان اين تكميل ظرفيت رو من با 14 روز تاخير متوجه شدم نميشه كاريش كرد ؟ نميشه برم ثبت نام كنم :41:
اخبار شبانگاهی شبکه 3 سیما مورخ 90/09/01 اعلام کرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در یک اقدام مبتکرانه ریز فعالیت ها و نمرات دانشجویان و عملکرد آنان در طول سال تحصیلی را بوسیله سامانه پیام کوتاه به اطلاع اولیاء دانشجویان میرساند:18: