سلام
مرسی
فقط بجز اولی بقیه رو بازی کردم: دی
AC2 خوبه الان؟
همچنین metro
اینا الان کرک هاشون سالم هست کسی تونتسه درست بازی کنه؟
و بازم ممنون میشم بازی های دیگری رو معرفی کنید.
ممنون.
Printable View
سلام
مرسی
فقط بجز اولی بقیه رو بازی کردم: دی
AC2 خوبه الان؟
همچنین metro
اینا الان کرک هاشون سالم هست کسی تونتسه درست بازی کنه؟
و بازم ممنون میشم بازی های دیگری رو معرفی کنید.
ممنون.
شما اون بازی اول که گفتم یعنی Battlefield Bad Company 2 رو حتما بازی کنید که خیلی بازی خوبی هست فقط بخش Single player بازی کمی کوتاهه ولی در کل بازی خیلی عالی هستش.نقل قول:
در مورد Assassin's Creed II که من چند روز هست دارم بازیش می کنم. فقط می تونم بگم که فوق العاده هستش.واقعا یک بازی تاپ در سبک اکشن ماجرایی هستش. این بازی هم تقریبا توی اون آزادی عمل وجود داره ولی اون دیگه دست خودتون هست. کلا اگه بخواید فقط داستان اصلی بازیو برید کار راحتی دارید. کلا فکر کنم به درد شما هم بخوره. بازی هم چند وقته کرک شده. اگر از جایی که بازیو به صورت کرک شده می فروشن بخرید که کار راحتی دارید چون همه برنامه هایی که بازی لازم داره رو خودش نصب می کنه. فقط باید یه فایل Value دانلود کنید که حجمش خیلی کمه. نسخه ای که من خریدم هیچ مشکلی نداشت و من دارم راحت بازی می کنم.
در مورد Metro 2033 به نظرم اون چنان بازی خیلی خوبی نیست. فکر نکنم شما از اون خوشتون بیاد. به نظرم اول اون دو تا بازی که گفتم بازی کنید بهتره. چون به نظرم اگه من بخوام امتیاز بدم به Assassin's Creed II و Battlefield Bad Company 2 هر کدومشون تقریبا امتیاز 9 از 10 میدم ولی به نظرم Metro 2033 حداکثر میشه بهش 8 داد. تازه اگر گرافیک خیلی عالی داشته باشید چون اصل بازی گرافیکش هست وگرنه یک بازی متوسط هستش. من خودم بیشتر از دو سه ساعت اونو بازی نکردم. فعلا دارم بازی ها دیگه رو بازی می کنم و اگه وقت کردم شاید اونو بازی کنم.
میثمی Borderlands رو حتمی بازی کن... شوترش خیلی خوبه و اصلا به چشم نقش آفرینی بهش نگاه نکن!
در ضمن از من میشنوی با سبک نقش آفرینی ارتباط برقرار کن.. برای شروع برو mass effect 1 & 2 رو بازی کن....
من باهات موافقم که ایشون سبک نقش آفرینی هم امتحان کنه ولی به نظرم این سبک لازمش اینه که یکمی علاقه هم بهش داشته باشی. همچنین چیز مهم مکالمات بازی و پیچیده بودن اون بازی ها هست.البته شاید برای کسانی که تازه می خوان بازی کنن پیچیده باشه و بعد از بازی کردن چند تا از بازی های این سبک اصلا پیچیدگی بازی به چشم نیاد و عادی بشه.نقل قول:
mass effect به نظرم برای شروع خوبه ولی این بازی مخصوصا شماره دومش خیلی نقش آفرینی نیست. ولی مسئله اصلی اینکه باید کسی که می خواد این بازی ها رو بازی بهش علاقه داشته باشه. اگه ایشون بخواد من می تونم چند بازی برای شروع بهشون معرفی کنم. سبک مورد علاقه خود من این سبکه. به نظرم کسانی که مخصوصا حرفه ای بازی می کنن اگه بازی های سبک نقش افرینی رو بازی نکنن خیلی ضرر می کنن:46:
البته ایشون با توجه به این چیزی که گفتن بعید می دونم این سبکو دوست داشته باشن:20:
نقل قول:
یه چیزی باشه بریم جلو تیر بزنیم بکشیم
من این بازی هارو خوشم میاد
والا مسعودی جان math effect رو رفتم 1 ساعتی
زیاد حال نکردم : دی
گرافیکش هم تعریف چندانی نداشت
dragon ages orgins رو هم در حد نیم ساعت رفتم دیدم همش حرفه ولش کردم!
اینارو باید موقعی که وقت آزاد بیشتری داریم بازی کنیم که تمام مکالمه ها و... گوش بدیم
و.لی برای منی که بیشتر دنبال هیجان بازی ها هستم فکر نمیکنم خیلی مناسب باشه.
یعنی اگه بازی آروم باشه پشت میز خوابم میبره :دی
مثلا یچی مثل mirors edge و امثالهم هر چی سریعتر بهتر.
بایوشاک هم خوب بود.
borderlands رو در هر صورت نصب میکنم
کلا اینروزا خیلی بازی نصب کردم هی پاک کردم.
حالا اینم نصب میکنم ببینم چطوریه
بازی نقش آفرینی هم والا زیاد نصب کردم نمیدونم چرا اصلا نمیشه هیچج ارتباطی برقرار کرد مثل اینا که معروفترین هاش بودن.
The Last Remnant
FallOUT3
:دینقل قول:
البته ایشون با توجه به این چیزی که گفتن بعید می دونم این سبکو دوست داشته باشن
مرسی از دوستان بابت راهنمایی.
خیلی اذیتتون کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه بازی رو در سایت روسی دیدم یه شبیه سار رانندگی در شهر اموزش رانندگی بود که در اخر هم امتحان میداد ی و پارک دوبله و جزیات خوبی داشت گرافیکش هم نسبتا" خوب بود اگه میشه این بازی رو به من معرفی کنید اخه روسی نوشته شده بود
ممنون
سلام میشه چند تایی بازی استراتزی معرفی کنید که مدرن باشه یعنی مثل زنرال با توپ وتانک باشه؟:31:
Red Alert 3نقل قول:
Company of Heroes
World In Confilict
9.5