۱. اون مطلب راجع به تشخیص و حداقل تشکیک بیشتربه یه خبر علمی/شبهعلمی بود دلیلی برای موضع گرفتن نداشتنقل قول:
با این حال در جهت نقد این روشی که میفرمائید مطالبی هست که بد نیست تامل بفرمائید:
۲. شما هر جور میخوای به دانش دست پیدا کن (هر جوری که دوست داشتی) میل خودتونه. اما مسئلهی ارزیابی دیگه دلخواه شما نیست. درستی/نادرستی و سره/ناسره الکی نیست. درست مثل ادعای یه پزشک/شبهپزشک و اختیار بیمار و جامعهی پزشکی {بیخیال تمثیل چون اغلب موجب سوءاستفاده میشه}
۳. شما میتونین دانش خاص خودتون رو داشته باشین ولی این دانش در بدو امر به درد خودتون میخوره مگر اینکه بتونین اونو قابل دسترس و قابل استفاده برای بقیه بکنین، مشاهده پذیر باشه و مهمتر از همه تکرارپذیر باشه وگرنه همون جادو و جمبل هست که الان بخش متمدن جهان به واقعیت و پشتپردهی اون جادوها و معجزات که چیزی جز ناآگاهی مخاطب و شیادی جادوگر نبوده پی بردند.
۴. اگر به گذشتهی این موضوع برگردیم در تمام طول تاریخ تمدنی بشر بخصوص در قرون اخیر پیشرفت تمدنی مدیون دانشمندان و مردانی بودن که دانشی مبتنی بر شرط ۳ رو ارائه دادن. از متدهای علمی استفاده کردن و امکانات و پیشرفتهای زیادی رو برای بشر امروز فراهم کردند (شخصا جادوگر یا ... رو نمیشناسم که همیچن کاری کرده باشه) اما اساتید و همکاران شما در کمپ شبه علم تا بحال چیزی بجز حرف درست کردند؟! اگه شدن ممنون میشیم معرفی کنین. بهرحال این روش بدون مرز و بدون سیمخاردار شما باید به یه دردی خورده باشه و خودش رو توی این مدت نشون داده باشه...
۵. فعلا که دنیا براساس همین متد علمی پیش رفته و ما هم فعلا به این روش کارا احترام میگذاریم: چون خروجی محسوس داشته. ضمن اینکه اگر شواهدی ارائه شد که روش بدون سیمخاردار شما رو مثبت و به درد بخور اعلام کرد ضمن بازنگری در متد علمیمون و همینطور بازنگری در فلسفهی علمیمون با کلی ستایش و احترام متد بدون سیمخاردار شما رو دنبال خواهیم کرد (هرچند توسط کمپ شما ابله تلقی شده باشیم از دید بهینهاندیش ما درست همین است).
۶. در حال حاضر متد بدون سیمخاردار شما به درد داستان نویسی sci-fi میخوره (همون حرف) و فعلا خروجی بجز حرف نداشته (داشته؟!!) و من شخصا با چشمان باز (و فعلا بدون امید) به آیندهی این روش نگاه خواهم کرد امید که علمورزی رو به سادگی خیالپردازی بکنه (ما که بخیل نیستیم).
پ.ن: گفتم علم ورزی به سادگی خیالپردازی میشه به یه الگوئی رسیدم که البته جز روند منطقی بحثم نیست فقط محض Fun میگم و اون اینکه قهرمانان کمپ شما هیچیک تحصیلات درست و حسابی ندارند و اغلب در همون مبانی ریاضی/فیزیکی موندن و از دریچهی Sci-Fi علمورزی میکنن بهرحال این گفتم یه جور Big Picture دیدن هست و استدلال من نیست (جهت پیراهن عثمان نشدن). منم دوست داشتم تولید علم به سادگی و کشککی نوشتن همین پست بود:n26: